milena182 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 sliczne i smieszne zdjecia ale na nich kora ma szelki wiec po co kupujesz nastepne(chyba ze te sie zepsuly) Quote
wiq Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 rozwalila mnie ostatnia fotka:evil_lol: i ten slupek:loveu: Quote
furciaczek Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 litosci malo sie nieudusialam ze smiechu Quote
Cerber Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 czesć, ta ostatnia fotka jest kapitalna... Quote
Cerber Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='milena182']sliczne i smieszne zdjecia ale na nich kora ma szelki wiec po co kupujesz nastepne(chyba ze te sie zepsuly) Po pierwsz Ola już kupiła nowe szelki, a po drugie tak, te taśmowe się popsuły, o ile dobrze pamiętam to jak Ola była u mnie one się rozerwały. Quote
Alynkaaa Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 ostatnie foto rzadzi:):):):) jakam ja nie ogyginalna:(:eviltong: Quote
Ola&Kora Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Cerber; napisał(a):Po pierwsz Ola już kupiła nowe szelki, a po drugie tak, te taśmowe się popsuły, o ile dobrze pamiętam to jak Ola była u mnie one się rozerwały. I po trzecie, kupiłam nowe szelki specjalnie do ciągnięcia sanek i rowera :p oraz po czwarte bo lubię kupować takie rzeczy :eviltong: Jedni kupują sobie 20 par butów a ja kupuję akcesoria dla Kory :cool3: Quote
Cerber Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Ola&Kora napisał(a):I po trzecie, kupiłam nowe szelki specjalnie do ciągnięcia sanek i rowera :p oraz po czwarte bo lubię kupować takie rzeczy :eviltong: Jedni kupują sobie 20 par butów a ja kupuję akcesoria dla Kory :cool3: no na ten temat to ja juz nie będę sie wypowiadała... Quote
Ola&Kora Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Cerber; napisał(a):no na ten temat to ja juz nie będę sie wypowiadała... :D:D:D:D:D Quote
Tina.Sara Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Ola&Kora'] To na tyłku jest zajebójcze, a to ostatnie to sie przestraszyłam :cool3: Olka czemu nie mówisz mi że masz nowe fotki?! :mad: Quote
Ola&Kora Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 No bo nie mam świeżych, tylko te z sierpnia jeszcze... Chciałabym wam pokazać szeleczki, ale na razie rodzice są w domu i nijak mogę sesję zdjęciową zrobić :eviltong: Ale już za chwilę do sklepu jadą :cool3: to wtedy w szelkach się dodatkową dziurkę zrobi i JAAAZDAAAA!!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 no jasne Ola ty bedziesz tu foty cykać a ja jade do Geanta Quote
Ola&Kora Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Tak :multi: :multi: :multi: Zaraz zabieram się za dziurkowanie i focenie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
furciaczek Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 nio to ja sobie poczekam tu na nowe fotecki;) Quote
Alynkaaa Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 oooo to jeszcze zdazylam na premiere:):):) Quote
olekg89 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Ja nie umiem nauczyć Kaji ,ani Czarka proszenia :( buuuu Wiem jak sie do tego zabrać ,ale nie wychodzi mi to wrr Quote
Ola&Kora Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Witaj oleg18!!! :multi: :multi: :multi: Nauczenie psa proszenia jest proste ;) tylko trzeba duuużo cierpliwości i smakołyków (lub w moim przypadku piłeczki :eviltong: ) Quote
Alynkaaa Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 DAWAJ FOTKI W SZELKACH NOWYCH A NIE TU POGADUCHY SE URZADZASZ:):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: MUSZ ISC ALE JAK PZRYJDE LICZE NA TO ZE JUZ BEDA FOTECK:)KORECKI & SELECKI:) Quote
Ola&Kora Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Alynkaaa; napisał(a):DAWAJ FOTKI W SZELKACH NOWYCH A NIE TU POGADUCHY SE URZADZASZ:):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: MUSZ ISC ALE JAK PZRYJDE LICZE NA TO ZE JUZ BEDA FOTECK:)KORECKI & SELECKI:) poczekaj jeszcze 5 minutek a ujrzysz Korę w szelkach ;) Quote
Juszes Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Ola, czy Kora... się gryzie?? Bo ja się jej zaczynam bac :scared::modla::modla: Quote
olekg89 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 No ja próbuje i próbuje i ch.... wrrrrrrrrrrrrrrrrrr Quote
Ola&Kora Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Tadam!!! A to narzędzie zbrodni, którym strasznie okaleczyłam szelki :eviltong: Quote
Recommended Posts