Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='milena182']sliczne i smieszne zdjecia ale na nich kora ma szelki wiec po co kupujesz nastepne(chyba ze te sie zepsuly)

Po pierwsz Ola już kupiła nowe szelki, a po drugie tak, te taśmowe się popsuły, o ile dobrze pamiętam to jak Ola była u mnie one się rozerwały.

Posted

Cerber; napisał(a):
Po pierwsz Ola już kupiła nowe szelki, a po drugie tak, te taśmowe się popsuły, o ile dobrze pamiętam to jak Ola była u mnie one się rozerwały.

I po trzecie, kupiłam nowe szelki specjalnie do ciągnięcia sanek i rowera :p
oraz po czwarte bo lubię kupować takie rzeczy :eviltong: Jedni kupują sobie 20 par butów a ja kupuję akcesoria dla Kory :cool3:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
I po trzecie, kupiłam nowe szelki specjalnie do ciągnięcia sanek i rowera :p
oraz po czwarte bo lubię kupować takie rzeczy :eviltong: Jedni kupują sobie 20 par butów a ja kupuję akcesoria dla Kory :cool3:

no na ten temat to ja juz nie będę sie wypowiadała...

Posted

No bo nie mam świeżych, tylko te z sierpnia jeszcze...
Chciałabym wam pokazać szeleczki, ale na razie rodzice są w domu i nijak mogę sesję zdjęciową zrobić :eviltong:
Ale już za chwilę do sklepu jadą :cool3: to wtedy w szelkach się dodatkową dziurkę zrobi i JAAAZDAAAA!!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Witaj oleg18!!! :multi: :multi: :multi:
Nauczenie psa proszenia jest proste ;) tylko trzeba duuużo cierpliwości i smakołyków (lub w moim przypadku piłeczki :eviltong: )

Posted

DAWAJ FOTKI W SZELKACH NOWYCH A NIE TU POGADUCHY SE URZADZASZ:):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: MUSZ ISC ALE JAK PZRYJDE LICZE NA TO ZE JUZ BEDA FOTECK:)KORECKI & SELECKI:)

Posted

Alynkaaa; napisał(a):
DAWAJ FOTKI W SZELKACH NOWYCH A NIE TU POGADUCHY SE URZADZASZ:):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: MUSZ ISC ALE JAK PZRYJDE LICZE NA TO ZE JUZ BEDA FOTECK:)KORECKI & SELECKI:)

poczekaj jeszcze 5 minutek a ujrzysz Korę w szelkach ;)