Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No ja w ostatnią zimę przypięłam Korę do sanek.... do domu wracałam kulejąc.... ale już zamówiłam specjalne szelki do ciągnięcia..... czuję że po zimie bede nosić gips :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ale pomyśl, póżniej będziesz miała 2 D N I... 48h... ponad 2000 minut i jeszcze więcej sekund wolnego czasu :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Czy mam się bać twoich metod leczenia sklerozy? :P

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ice; napisał(a):
mamo z ten jezor to sie jej miesci w pysku:evil_lol:

Też się czasem zastanawiam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Dobcia; napisał(a):
Słodki potfffoerk:loveu: Choć uszy ma trochę smocze...:evil_lol:
I jeszcze czysty jęzorek:cool3:

Czysty, bo wtedy początek zabawy był :razz:

wiq; napisał(a):
moze zapisz sie juzdo ortopedy cz/i chirurga.. wiesz jakie sa kolejki:evil_lol:
a z ciekawosci - jakie szorki jej zamowilas? manmata?

Ale ja się boję lekarzy... :roll: :eviltong: :eviltong: :eviltong:
Eeeee... co to jest manmata??? :eviltong: Nie, na serio ale nie znam się na szelkach i puszorkach. Powiedziałam facetce że potrzebuje szelek takich coby Kora mogła w nich sanki ciągnąć to mi jakieś wyciągnęła takie dziwne :razz: A zresztą sami jutro zobaczycie ;)

Posted

Wracamy do mojej leśnej przygody
Koruniaczu po walce zaprosiła mnie do zabawy...

Udekorowała sobie łebek sosnowymi igłami i zaczęła dreptać wokół mnie...

Potem nastąpiło machanie tyllnymi łapami...

... i ozorkiem...

I rozoczął się taniec kangurowy pokemono-polki

Tutaj Koruniaczu tak szybko przebierała łapami że tylko smugi są widoczne...

Po skończonym tańcu pokemon musiał odpocząć...

Potem wstał, podszedł do mnie...

Jeszcze spojrzał mi w oczy...

I ruszył w stronę zachodzącego słońca....

THE END :diabloti:

Posted

Cerber; napisał(a):
Cześć
ekstra fotka,, Kora tu wyszła cudnie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Dziemkujem :p

P.S. Jutro wybieram się po szeleczki więc spodziewaj się mojej wizyty :cool3:

Posted

Juszes; napisał(a):
a co Koruniaczu, nie złapałaś jej do "pokebola"??? :p:p

Nie miałam sumienia :eviltong: Wstyd się przyznać, ale tak szczerze to nie lubiłam pokemonów bo mi zawsze żal było jak Pikachu i reszta tak okrutnie walczyli z innymi pokemonami, żeby tylko ten wstrętny Ash mógł uczynić sobie z nich niewolników-mordobijców :oops: :oops: :oops: :D:D:D:D

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Dziemkujem :p

P.S. Jutro wybieram się po szeleczki więc spodziewaj się mojej wizyty :cool3:

spoko będę czekała, ale o której będziesz????????? mniej więcej tak?????

Patrz no i znowu jak chce z Tobą pogadać to Cię na gg nie ma no :/ zastrzelę Cię:snipersm: :snipersm:

Posted

Cerber; napisał(a):
spoko będę czekała, ale o której będziesz????????? mniej więcej tak?????

Patrz no i znowu jak chce z Tobą pogadać to Cię na gg nie ma no :/ zastrzelę Cię:snipersm: :snipersm:

Bedę około 16, a na gg już pędzę ;)

Posted

O rany! Znowu mam zaległości, ale nie spodziewałam się że aż tyle!:oops: :lol: Całą historyjkę walecznego pokemona przegapiłam!:evil_lol:
Ola, super to opisałaś, nie wiem już nawet którą fotkę komentować. :-D :-D :-D Ale że też na zawał nie zeszłaś w tym lesie, jak taki stwór na Ciebie wyskoczył!:evil_lol: Ja to bym wiała, a Ty miałaś odwagę jeszcze fotki cykać!;)

A jak tam szeleczki, jutro przymiarka?

Posted

o czizes 2odcinki na raz czytalam:) doooobreeee:):):) sie usmialam :evil_lol: :evil_lol: a Kora i jej jezro to poprostu cos niesamowitego.......w zyciu nie widzialam paika o takim dywaniQ:) slodka czekolada z rozowym jezorkiem:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

bellatriks; napisał(a):
Kochana Korcia:* słodka jest:loveu:

Dziękujemy :p

AśkaK; napisał(a):
O rany! Znowu mam zaległości, ale nie spodziewałam się że aż tyle!:oops: :lol: Całą historyjkę walecznego pokemona przegapiłam!:evil_lol:
Ola, super to opisałaś, nie wiem już nawet którą fotkę komentować. :-D :-D :-D Ale że też na zawał nie zeszłaś w tym lesie, jak taki stwór na Ciebie wyskoczył!:evil_lol: Ja to bym wiała, a Ty miałaś odwagę jeszcze fotki cykać!;)

A jak tam szeleczki, jutro przymiarka?

No wiesz, musiałam zrobić fotki, bo jakbym nie miała dowodów to nikt by mi nie uwierzył :eviltong: A takto - na fotach wszystko widać - brązowe na żółtym :evil_lol: :evil_lol:

I jutro będzie sesja z przymiarki nowego puszorka :multi:

Alynkaaa; napisał(a):
o czizes 2odcinki na raz czytalam:) doooobreeee:):):) sie usmialam :evil_lol: :evil_lol: a Kora i jej jezro to poprostu cos niesamowitego.......w zyciu nie widzialam paika o takim dywaniQ:) slodka czekolada z rozowym jezorkiem:loveu: :loveu: :loveu:

Nom, jej jęzorek jest niesamowity, zwłaszcza jak go najpierw upaćka w ziemi wymieszanej ze śliną a potem sie zaciesza i chce mnie lizać :eviltong:

Posted

Alynkaaa; napisał(a):
mmmmm...to tak moze taki jakis zabieg peling albo maszeczka z kory dzrewnej i KORY slinki????probowalas keidys????:cool3:

Hmmm, trzeba by nad tym pomyśleć... A jak zadziała to stworzę własną firmę "Koreal" albo "Koravon" lub "Koranier" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Olcia ja moge byc krolikiem doswiadczalnym jak by coś.Tylko pamietaj zeby opatentowac, bo Ci ktoś pomysł moze swisnac z przed nosa:evil_lol:
Czekam na fotki w szelkach podepnij ja od razu z Cerberem i z Aresem i bedziesz miała zaprzeg ;) a jak przyjade to mi pokazecie co umiecie albo i moje podepniemy i bedzie zaprzeg z 5 psów (i tylko jednym zaprzegowym:cool1: )
Buziaki
PS: Dziewczynki dla czego ja nie mam waszego gg :mad:

Posted

Fajna twoja Korcia,i bardzo mi żal tego Reksika,taki wytrwały w tych :lol:amorach, a ja myślę że,to wszystko przez Cerbera bo zostawił piękną sunię więc ktoś się musiał nią zająć :evil_lol::evil_lol:

zajrzyj Ola do mnie na ostanich stronach srodzina mi się powiększyła a ty kociaki lubisz :loveu: