Ola&Kora Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 No ja w ostatnią zimę przypięłam Korę do sanek.... do domu wracałam kulejąc.... ale już zamówiłam specjalne szelki do ciągnięcia..... czuję że po zimie bede nosić gips :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale pomyśl, póżniej będziesz miała 2 D N I... 48h... ponad 2000 minut i jeszcze więcej sekund wolnego czasu :eviltong: :eviltong: :eviltong: Czy mam się bać twoich metod leczenia sklerozy? :P Quote
Ice Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 mamo z ten jezor to sie jej miesci w pysku:evil_lol: Ola ja bym sie na twoim miejscu bała tego leczenia Quote
Dobcia Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='Ola&Kora'] Słodki potfffoerk:loveu: Choć uszy ma trochę smocze...:evil_lol: I jeszcze czysty jęzorek:cool3: Quote
wiq Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 moze zapisz sie juzdo ortopedy cz/i chirurga.. wiesz jakie sa kolejki:evil_lol: a z ciekawosci - jakie szorki jej zamowilas? manmata? Quote
Ola&Kora Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Ice; napisał(a):mamo z ten jezor to sie jej miesci w pysku:evil_lol: Też się czasem zastanawiam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dobcia; napisał(a):Słodki potfffoerk:loveu: Choć uszy ma trochę smocze...:evil_lol: I jeszcze czysty jęzorek:cool3: Czysty, bo wtedy początek zabawy był :razz: wiq; napisał(a):moze zapisz sie juzdo ortopedy cz/i chirurga.. wiesz jakie sa kolejki:evil_lol: a z ciekawosci - jakie szorki jej zamowilas? manmata? Ale ja się boję lekarzy... :roll: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Eeeee... co to jest manmata??? :eviltong: Nie, na serio ale nie znam się na szelkach i puszorkach. Powiedziałam facetce że potrzebuje szelek takich coby Kora mogła w nich sanki ciągnąć to mi jakieś wyciągnęła takie dziwne :razz: A zresztą sami jutro zobaczycie ;) Quote
wiq Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 to takie drogie cholerswo do ciagnikowania;) www.manmat.prv.pl Quote
Ola&Kora Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 wiq; napisał(a):to takie drogie cholerswo do ciagnikowania;) www.manmat.prv.pl Dziękuję za stronkę :calus: Usia już mi na PW co nie co napisała o tej firmie ;) Quote
Ola&Kora Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Wracamy do mojej leśnej przygody Koruniaczu po walce zaprosiła mnie do zabawy... Udekorowała sobie łebek sosnowymi igłami i zaczęła dreptać wokół mnie... Potem nastąpiło machanie tyllnymi łapami... ... i ozorkiem... I rozoczął się taniec kangurowy pokemono-polki Tutaj Koruniaczu tak szybko przebierała łapami że tylko smugi są widoczne... Po skończonym tańcu pokemon musiał odpocząć... Potem wstał, podszedł do mnie... Jeszcze spojrzał mi w oczy... I ruszył w stronę zachodzącego słońca.... THE END :diabloti: Quote
Cerber Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Cześć ekstra fotka,, Kora tu wyszła cudnie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ola&Kora Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Cerber; napisał(a):Cześć ekstra fotka,, Kora tu wyszła cudnie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Dziemkujem :p P.S. Jutro wybieram się po szeleczki więc spodziewaj się mojej wizyty :cool3: Quote
Juszes Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 a co Koruniaczu, nie złapałaś jej do "pokebola"??? :p:p Quote
Ola&Kora Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Juszes; napisał(a):a co Koruniaczu, nie złapałaś jej do "pokebola"??? :p:p Nie miałam sumienia :eviltong: Wstyd się przyznać, ale tak szczerze to nie lubiłam pokemonów bo mi zawsze żal było jak Pikachu i reszta tak okrutnie walczyli z innymi pokemonami, żeby tylko ten wstrętny Ash mógł uczynić sobie z nich niewolników-mordobijców :oops: :oops: :oops: :D:D:D:D Quote
Cerber Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Ola&Kora napisał(a):Dziemkujem :p P.S. Jutro wybieram się po szeleczki więc spodziewaj się mojej wizyty :cool3: spoko będę czekała, ale o której będziesz????????? mniej więcej tak????? Patrz no i znowu jak chce z Tobą pogadać to Cię na gg nie ma no :/ zastrzelę Cię:snipersm: :snipersm: Quote
Ola&Kora Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Cerber; napisał(a):spoko będę czekała, ale o której będziesz????????? mniej więcej tak????? Patrz no i znowu jak chce z Tobą pogadać to Cię na gg nie ma no :/ zastrzelę Cię:snipersm: :snipersm: Bedę około 16, a na gg już pędzę ;) Quote
milena182 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 A ja przeciwnie uwielbialam pokemony i to do puznego wielu:cool3: Quote
AśkaK Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 O rany! Znowu mam zaległości, ale nie spodziewałam się że aż tyle!:oops: :lol: Całą historyjkę walecznego pokemona przegapiłam!:evil_lol: Ola, super to opisałaś, nie wiem już nawet którą fotkę komentować. :-D :-D :-D Ale że też na zawał nie zeszłaś w tym lesie, jak taki stwór na Ciebie wyskoczył!:evil_lol: Ja to bym wiała, a Ty miałaś odwagę jeszcze fotki cykać!;) A jak tam szeleczki, jutro przymiarka? Quote
Alynkaaa Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 o czizes 2odcinki na raz czytalam:) doooobreeee:):):) sie usmialam :evil_lol: :evil_lol: a Kora i jej jezro to poprostu cos niesamowitego.......w zyciu nie widzialam paika o takim dywaniQ:) slodka czekolada z rozowym jezorkiem:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ola&Kora Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 bellatriks; napisał(a):Kochana Korcia:* słodka jest:loveu: Dziękujemy :p AśkaK; napisał(a):O rany! Znowu mam zaległości, ale nie spodziewałam się że aż tyle!:oops: :lol: Całą historyjkę walecznego pokemona przegapiłam!:evil_lol: Ola, super to opisałaś, nie wiem już nawet którą fotkę komentować. :-D :-D :-D Ale że też na zawał nie zeszłaś w tym lesie, jak taki stwór na Ciebie wyskoczył!:evil_lol: Ja to bym wiała, a Ty miałaś odwagę jeszcze fotki cykać!;) A jak tam szeleczki, jutro przymiarka? No wiesz, musiałam zrobić fotki, bo jakbym nie miała dowodów to nikt by mi nie uwierzył :eviltong: A takto - na fotach wszystko widać - brązowe na żółtym :evil_lol: :evil_lol: I jutro będzie sesja z przymiarki nowego puszorka :multi: Alynkaaa; napisał(a):o czizes 2odcinki na raz czytalam:) doooobreeee:):):) sie usmialam :evil_lol: :evil_lol: a Kora i jej jezro to poprostu cos niesamowitego.......w zyciu nie widzialam paika o takim dywaniQ:) slodka czekolada z rozowym jezorkiem:loveu: :loveu: :loveu: Nom, jej jęzorek jest niesamowity, zwłaszcza jak go najpierw upaćka w ziemi wymieszanej ze śliną a potem sie zaciesza i chce mnie lizać :eviltong: Quote
Alynkaaa Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 mmmmm...to tak moze taki jakis zabieg peling albo maszeczka z kory dzrewnej i KORY slinki????probowalas keidys????:cool3: Quote
Ola&Kora Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Alynkaaa; napisał(a):mmmmm...to tak moze taki jakis zabieg peling albo maszeczka z kory dzrewnej i KORY slinki????probowalas keidys????:cool3: Hmmm, trzeba by nad tym pomyśleć... A jak zadziała to stworzę własną firmę "Koreal" albo "Koravon" lub "Koranier" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Usia Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Olcia ja moge byc krolikiem doswiadczalnym jak by coś.Tylko pamietaj zeby opatentowac, bo Ci ktoś pomysł moze swisnac z przed nosa:evil_lol: Czekam na fotki w szelkach podepnij ja od razu z Cerberem i z Aresem i bedziesz miała zaprzeg ;) a jak przyjade to mi pokazecie co umiecie albo i moje podepniemy i bedzie zaprzeg z 5 psów (i tylko jednym zaprzegowym:cool1: ) Buziaki PS: Dziewczynki dla czego ja nie mam waszego gg :mad: Quote
barbara.h Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Fajna twoja Korcia,i bardzo mi żal tego Reksika,taki wytrwały w tych :lol:amorach, a ja myślę że,to wszystko przez Cerbera bo zostawił piękną sunię więc ktoś się musiał nią zająć :evil_lol::evil_lol: zajrzyj Ola do mnie na ostanich stronach srodzina mi się powiększyła a ty kociaki lubisz :loveu: Quote
Cerber Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Witam... i czekam na Ciebie w domku...:multi: :multi: :multi: Quote
Dobcia Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='Ola&Kora'] Gotowi, do startu... hop:multi: Żywioł w psim ciałku:cool3: Quote
Recommended Posts