Ola&Kora Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 Foteczki ;) Nochalek specjalnie dla Alynkiii ;) Quote
Usia Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 chyba dziewczyna nie mogla sie zdecydowac gdzie isc :evil_lol: chyba jej przeszkodziłaś w czyms ;) Ola co ty robiłas z tym psem ze ona tak wyglada ?? a dla mnie nic nie ma :( Quote
Ola&Kora Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 Usia; napisał(a):a dla mnie nic nie ma :( Usiu, słoneczko, foteczka dla ciebie ;) Mam nadzieję że się spodoba ;) Quote
Cerber Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='Ola&Kora']Usiu, słoneczko, foteczka dla ciebie ;) Mam nadzieję że się spodoba ;) hehehehe świetna jest ta foteczka a ja też chcę jakąś foteczkę specjalnie dla mnie :oops: ... Quote
Ola&Kora Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 Cerber; napisał(a):a ja też chcę jakąś foteczkę specjalnie dla mnie :oops: ... Ależ oczywiście :kiss_2: Quote
Alynkaaa Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 dzieki za slicznego cukieroczkowatego nochalunia:) ahaa ahhaa aj lajk it:):eviltong: :eviltong: :eviltong: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
AśkaK Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='Ola&Kora'] Dzik jest dziki, dzik jest zły, dzik ma bardzo... dużą piłkę!:evil_lol: :evil_lol: :lol: Rany, jak ona szaleje z piłeczką!:loveu: A ja tak się zastanawiam Ola, czy to ten sam las do którego my chodzimy jak jesteśmy we Włocławku.:cool3: Cerber, ja owszem pisuję i o 3 nad rane, ale to jest jeszcze przed pójściem w kimę.:lol: Więc "późno" a nie "wcześnie". Wczesnego wstawania to Ty jesteś mistrzynią!:lol: :p Za co bardzo Cię podziwiam, mnie o 7 rano obudzić to już jest sukces.:evil_lol: Podobno ludzie dzielą się na "Słowiki" i "Sowy"...No to ze mnie stara sowa jest.:evil_lol: Ola, jaka ta fotka artystyczna!:loveu: Słońce tak mieni się w oczach Korusi. I ten ubłocony jęzorek!:evil_lol: :lol: Kolejna fota na konkurs! Quote
Ola&Kora Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 Asiu, a do którego lasu chodzicie? Bo ja to latam d tego na zazamczu (tam gdzie stadion jest) tylko w różne miejsca - raz przy szpitalu raz koło Wieńca i przy torach No i ja chyba również zaczynam zaliczać się do sów :eviltong: Tylko sobie nie moge wyobrazić jak ja wstanę o 6:00 :roll: No tak Kora już na wyrku mi się rozłożyła a jak gdzie mam spać? Na podłodze? :eviltong: No dobra lece już, dobranoc ;) Quote
AśkaK Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Pewnie że śpisz dziś na podłodze!:evil_lol: ;) :eviltong: Co to za Pańcia, co by swojego pieska z łóżka wyganiała!:mad: Rudasek też nam się właśnie wkitrał na środek kołdy :evil_lol: co żadko mu się zdarza. Chyba się bidulek poczuł trochę odsunięty odkąd jest Ninka i tak naszej bliskości szuka.:loveu: Śpij z Korunią Ola!:lol: TZ mówi, że to nie ten lasek.My chodzimy po drugiej stronie Włocławka prawie...:oops: A TZ to w Wieńcu się wychował jako mały dzieciaczek :multi: i zazamcze też zna dobrze.:p Więc jakby co, to trafimy tam do Ciebie!:cool3: Hocki-klocki, dobrej nocki!:sleep2: Quote
Ola&Kora Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 Witajta!! Jakoś udało mi się z skitrać dzisiaj rano z wyrka :eviltong: Oczywiście spałam z Korą (zaznaczam, że nie Kora ze mną, tylko ja z Korą :evil_lol: ). Asiu, a przy jakim osiedlu chodzicie do lasu? I super, TZ pochodi z moich stron :multi: Quote
milena182 Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 a dla mnie(mam nadzieje ze nikogo nie uraze)wyszla strasznie,ale nie brzydko tylko jak potwor z ksiazki ktora wlasnie czytalam:razz:0X Quote
Yakubbo Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Jaaaki slodziak :D Hehe a co ona taka wymeczona?? :P Dzemke se chciala uciac w lasku czy jak?? :P Quote
Ice Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='Ola&Kora']Usiu, słoneczko, foteczka dla ciebie ;) Mam nadzieję że się spodoba ;) Ola jak by mi sie Korka mogła nie podobac ?? Juz sie nie moge doczekac kiedy do was przyjade i wysciskam te wasze 3-y potwory ;) Quote
Ola&Kora Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 milena182; napisał(a): a dla mnie(mam nadzieje ze nikogo nie uraze)wyszla strasznie,ale nie brzydko tylko jak potwor z ksiazki ktora wlasnie czytalam:razz:0X No bo w końcu to galeria czekoaldowego potworka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Yakubbo; napisał(a): Jaaaki slodziak :D Hehe a co ona taka wymeczona?? :P Dzemke se chciala uciac w lasku czy jak?? :P W sumie to była pozorowana drzemka :roll: :D:D:D:D Alynkaaa; napisał(a):czesc cioteczka co tam slychac??? Odpowiem ci śpiewająco::klacz: :klacz: :klacz: (<- rytm :eviltong: ) Nic cieeekawegoo!!! :evil_lol: Ice; napisał(a):Ola jak by mi sie Korka mogła nie podobac ?? Juz sie nie moge doczekac kiedy do was przyjade i wysciskam te wasze 3-y potwory ;) A nawet nie wiesz, jak ja czekam, aż przyjedziesz :p Hmmm, teraz to właściwie nie wiem, jak mam do ciebie się zwracać :Usia czy Ice :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Cerber Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Ola&Kora napisał(a): Asiu, a przy jakim osiedlu chodzicie do lasu? I super, TZ pochodi z moich stron :multi: Cześć. Ola z naszych stron, nie z Twoich ;) Quote
Ola&Kora Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 Cerber; napisał(a):Cześć. Ola z naszych stron, nie z Twoich ;) Chodziło mi, że mieszkał niedaleko zazmcza ;) Oczywiście że z NASZYCH stron - rodowity Włocławianin :cool3: Quote
KaRa_ Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Świetne zdjecie:loveu: jakie bystre spojrzenie ma:cool3: Quote
Ola&Kora Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 Opowiem wam teraz dziwną przygodę... Szłam sobie pewnego razu przez las. Pogoda była przpiękna, świeciło słoneczko. Nagle w pewnej chwili zobaczyłam TO :eviltong: Co to za stwór? Przeraziłam się... Nagle potwór zaczął biec w moją stronę... I rzucił się na mnie! Przewróciłam się. TO stało nade mną. Próbowałam zrobić mu zdjęcie, niestety wyszło mi takie cuś... Krzyknęłam i stwór odskoczył... ...i zaczął... udawać kangura?! Nagle potwór znów przybiegł do mnie, a raczej przykuśtykał na tylnych nogach Ja w przerażeniu cisnęłam w niego piłką... c.d.n...:diabloti: P.S. AśkaK, nie tylko w twoim parku żyją pokemony :D:D:D Quote
haska_12 Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Świetna historyjka :evil_lol: Tany tany :razz: Quote
milena182 Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 no ola ty masz jakis talent do tych opowiastek czyzby piateczki z opowiadan? Quote
Yakubbo Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 No no czekamy na dalsza czesc opowiadania :D :D Heh Quote
:: FiGa :: Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 O lol :lol: i co było dalej?? :evil_lol: Quote
Alynkaaa Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 o jaaa Olu ale sie usmielam super swietna historyjka:) az nie moge sie doczekac kolejnej czesci:) a Korunia znaczy pokemon Korunia-czu sliczny jak zawsze:):loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts