Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chyba dziewczyna nie mogla sie zdecydowac gdzie isc :evil_lol:

chyba jej przeszkodziłaś w czyms ;)

Ola co ty robiłas z tym psem ze ona tak wyglada ??

a dla mnie nic nie ma :(

Posted

[quote name='Ola&Kora']Usiu, słoneczko, foteczka dla ciebie ;)

Mam nadzieję że się spodoba ;)

hehehehe świetna jest ta foteczka

a ja też chcę jakąś foteczkę specjalnie dla mnie :oops: ...

Posted

[quote name='Ola&Kora']

Dzik jest dziki, dzik jest zły, dzik ma bardzo... dużą piłkę!:evil_lol: :evil_lol: :lol: Rany, jak ona szaleje z piłeczką!:loveu: A ja tak się zastanawiam Ola, czy to ten sam las do którego my chodzimy jak jesteśmy we Włocławku.:cool3:

Cerber, ja owszem pisuję i o 3 nad rane, ale to jest jeszcze przed pójściem w kimę.:lol: Więc "późno" a nie "wcześnie". Wczesnego wstawania to Ty jesteś mistrzynią!:lol: :p Za co bardzo Cię podziwiam, mnie o 7 rano obudzić to już jest sukces.:evil_lol: Podobno ludzie dzielą się na "Słowiki" i "Sowy"...No to ze mnie stara sowa jest.:evil_lol:

Ola, jaka ta fotka artystyczna!:loveu: Słońce tak mieni się w oczach Korusi. I ten ubłocony jęzorek!:evil_lol: :lol: Kolejna fota na konkurs!

Posted

Asiu, a do którego lasu chodzicie? Bo ja to latam d tego na zazamczu (tam gdzie stadion jest) tylko w różne miejsca - raz przy szpitalu raz koło Wieńca i przy torach
No i ja chyba również zaczynam zaliczać się do sów :eviltong: Tylko sobie nie moge wyobrazić jak ja wstanę o 6:00 :roll:
No tak Kora już na wyrku mi się rozłożyła a jak gdzie mam spać? Na podłodze? :eviltong:
No dobra lece już, dobranoc ;)

Posted

Pewnie że śpisz dziś na podłodze!:evil_lol: ;) :eviltong: Co to za Pańcia, co by swojego pieska z łóżka wyganiała!:mad: Rudasek też nam się właśnie wkitrał na środek kołdy :evil_lol: co żadko mu się zdarza. Chyba się bidulek poczuł trochę odsunięty odkąd jest Ninka i tak naszej bliskości szuka.:loveu: Śpij z Korunią Ola!:lol:

TZ mówi, że to nie ten lasek.My chodzimy po drugiej stronie Włocławka prawie...:oops: A TZ to w Wieńcu się wychował jako mały dzieciaczek :multi: i zazamcze też zna dobrze.:p Więc jakby co, to trafimy tam do Ciebie!:cool3:
Hocki-klocki, dobrej nocki!:sleep2:

Posted

Witajta!!
Jakoś udało mi się z skitrać dzisiaj rano z wyrka :eviltong: Oczywiście spałam z Korą (zaznaczam, że nie Kora ze mną, tylko ja z Korą :evil_lol: ).
Asiu, a przy jakim osiedlu chodzicie do lasu? I super, TZ pochodi z moich stron :multi:

Posted

[quote name='Ola&Kora']Usiu, słoneczko, foteczka dla ciebie ;)

Mam nadzieję że się spodoba ;)
Ola jak by mi sie Korka mogła nie podobac ?? Juz sie nie moge doczekac kiedy do was przyjade i wysciskam te wasze 3-y potwory ;)

Posted

milena182; napisał(a):

a dla mnie(mam nadzieje ze nikogo nie uraze)wyszla strasznie,ale nie brzydko tylko jak potwor z ksiazki ktora wlasnie czytalam:razz:0X

No bo w końcu to galeria czekoaldowego potworka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Yakubbo; napisał(a):

Jaaaki slodziak :D Hehe a co ona taka wymeczona?? :P Dzemke se chciala uciac w lasku czy jak?? :P

W sumie to była pozorowana drzemka :roll: :D:D:D:D

Alynkaaa; napisał(a):
czesc cioteczka co tam slychac???

Odpowiem ci śpiewająco::klacz: :klacz: :klacz: (<- rytm :eviltong: ) Nic cieeekawegoo!!! :evil_lol:

Ice; napisał(a):
Ola jak by mi sie Korka mogła nie podobac ?? Juz sie nie moge doczekac kiedy do was przyjade i wysciskam te wasze 3-y potwory ;)

A nawet nie wiesz, jak ja czekam, aż przyjedziesz :p
Hmmm, teraz to właściwie nie wiem, jak mam do ciebie się zwracać :Usia czy Ice :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Ola&Kora napisał(a):

Asiu, a przy jakim osiedlu chodzicie do lasu? I super, TZ pochodi z moich stron :multi:

Cześć.

Ola z naszych stron, nie z Twoich ;)

Posted

Cerber; napisał(a):
Cześć.

Ola z naszych stron, nie z Twoich ;)

Chodziło mi, że mieszkał niedaleko zazmcza ;) Oczywiście że z NASZYCH stron - rodowity Włocławianin :cool3:

Posted

Opowiem wam teraz dziwną przygodę...
Szłam sobie pewnego razu przez las. Pogoda była przpiękna, świeciło słoneczko. Nagle w pewnej chwili zobaczyłam TO :eviltong:

Co to za stwór? Przeraziłam się...
Nagle potwór zaczął biec w moją stronę...

I rzucił się na mnie!

Przewróciłam się. TO stało nade mną. Próbowałam zrobić mu zdjęcie, niestety wyszło mi takie cuś...

Krzyknęłam i stwór odskoczył...

...i zaczął... udawać kangura?!

Nagle potwór znów przybiegł do mnie, a raczej przykuśtykał na tylnych nogach

Ja w przerażeniu cisnęłam w niego piłką...

c.d.n...:diabloti:

P.S. AśkaK, nie tylko w twoim parku żyją pokemony :D:D:D

Posted

o jaaa Olu ale sie usmielam super swietna historyjka:) az nie moge sie doczekac kolejnej czesci:)
a Korunia znaczy pokemon Korunia-czu sliczny jak zawsze:):loveu: :loveu: :loveu: