Dobcia Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='Ola&Kora'] Cudny brązowiutki nochalek:loveu::loveu::loveu: siedzi, siedzi i padła... oczka same się zamykają...:evil_lol: Śłodko sobie śpi, wymęczona suczka:lol: Quote
Dobermania Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 A tu jak zwykle pięknie:) Az miło patrzeć. Czekoladki górą:cool3: Quote
Ola&Kora Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Figa, Docia, Dobermania dziemkujem :p Quote
Dobcia Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='Ola&Kora'] Moje ulubione-z rozmazanym tłem:loveu: Ale ma minke:evil_lol: Chyba nie lubi lampy błyskowej:mad::evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Koma; napisał(a):Kto jej łapki powykręcał? :mad: ;) Eeee, no wiesz... tego... no bo mi ciągle uciekała to trzeba ją było jakoś unieruchomić :eviltong: [quote name='Dobcia']Moje ulubione-z rozmazanym tłem:loveu: Ale ma minke:evil_lol: Chyba nie lubi lampy błyskowej:mad::evil_lol: Lubi nie lubi, ważne że focie śliczne wychodzą :evil_lol: :evil_lol: Eh, a Kora sobie wczoraj opuszkę na tylnej łapce rozwaliła :-( A że Włocławek to dziura więc i lecznice wszystkie pozamykane :angryy: A bidulka się męczy i kuleje bo na spacer iść trzeba a ja na czwartym piętrze bez windy mieszkam :shake: Może coś poradzicie, jak na razie zabezpieczyć łapcię, bo dopiero jutro po południu do weta idę... Próbowałam już bandażu ale wytrzymał raptem pół godziny :roll: Quote
wiq Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 biedna Kora:( ja zwykle tylko taka ranke odkarzam i sprawdzam, czy nie zostalo cos w srodku. goi sie sama (moje nie maja jakies ponadprzecietnej pasji wylizywania ran, wiec sie nie paprze) Quote
Marta_Ares Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 hmm ja tez proponuje odkazic a moze sproboj na lapke zabandazowana zalozyc skarpete wiem ze troche glupio to bedzie wygladalo ale jesli ma pomoc.... Quote
Ola&Kora Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Niestety Kora jest zapaloną wylizywaczką ran :eviltong: Skarpetkę też miała ale ściągnęła szybciej niż bandaż. Przemywam rankę kilka razy dziennie i mam nadzieje że nie bedzie się paprać Quote
milena182 Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 a ta znowu na dwuch lapkach:evil_lol: a ile bylyscie w lesie bo na pierwszych zdjeciach jest jasno a na nastepnych juz ciemno sie robi Quote
Cerber Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 świetna fotka, Kora wygląda jakby się czaiła na jakąś zdobycz :) Quote
Ola&Kora Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 milena182; napisał(a):a ta znowu na dwuch lapkach:evil_lol: a ile bylyscie w lesie bo na pierwszych zdjeciach jest jasno a na nastepnych juz ciemno sie robi To przez mój wspaniały aparat :mad: Zależy od trybu. No i mam do wyboru albo fotki jasne ale zamazane i niewyraźne albo ciemne ale za to wyraźne i dokładne :roll: Wybór należy do mnie, a ja wole jednak by na fociach było coś widać :eviltong: Cerber; napisał(a): świetna fotka, Kora wygląda jakby się czaiła na jakąś zdobycz :) Czai się na piłeczkę :eviltong: Quote
bellatriks Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='Cerber'] świetna fotka, Kora wygląda jakby się czaiła na jakąś zdobycz :) Luiza nie widzisz, że to gepard przyczajony do biegu???:cool3: :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Ola&Kora napisał(a):To przez mój wspaniały aparat :mad: Zależy od trybu. No i mam do wyboru albo fotki jasne ale zamazane i niewyraźne albo ciemne ale za to wyraźne i dokładne :roll: Wybór należy do mnie, a ja wole jednak by na fociach było coś widać :eviltong: hehe czyli poprostu robisz z lampa albo bez:eviltong: :eviltong: Ola tak ma kazdy aparat:evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Marta_Ares; napisał(a):hehe czyli poprostu robisz z lampa albo bez:eviltong: :eviltong: Ola tak ma kazdy aparat:evil_lol: A widzisz, tu w sumie chodzi o coś innego. A mianowicie o prędkość migawki :razz: Bo w trybie auto migawka jest za wolna i fotki są zamazane, zaś jak wchodzę na tryb jakiśtam inny i ustawiam migawke na 1/500 to wtedy fotki są bardzo wyraźne ;) Quote
Cerber Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 bellatriks napisał(a):Luiza nie widzisz, że to gepard przyczajony do biegu???:cool3: :evil_lol: heh no tak jak mogłam nie zwuważyć :oops: :oops: :oops: :oops: Quote
Alynkaaa Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 cudnieeee:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Cerber Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Cześć :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Ola&Kora Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 Witajcie, kochani!!! A ja zaraz do szkoły lecę :/ Sprawdzian z fizyki mam :angryy: Quote
milena182 Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 ola tak rano na dogo:shake:luiza zapoczatkowala nowa mode im wczesniej tyl lepiej Quote
Ola&Kora Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 Im wcześniej tym lepiej, a poza tym to zapomniałam przestawić sobie godziny w telefonie i wtałam o godzinę za wcześnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alynkaaa Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 wiatmy was damy:cool3: i na fotki czekamy:) Quote
Ola&Kora Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 Alynkaaa; napisał(a):wiatmy was damy:cool3: i na fotki czekamy:) Coś ostatnio rymami zarzucasz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cerber Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='milena182']ola tak rano na dogo:shake:luiza zapoczatkowala nowa mode im wczesniej tyl lepiej No a jak, co wy myslałyście, ja dziś na dogo o 4 rano byłam :) nikt mnie nie przebije, no chyba, że Aśkak, która ostatnie posty pisze po 3 rano :D:D:D:D:D Quote
Recommended Posts