Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ola&Kora']

Cudny brązowiutki nochalek:loveu::loveu::loveu: siedzi, siedzi i padła... oczka same się zamykają...:evil_lol:
Śłodko sobie śpi, wymęczona suczka:lol:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Koma; napisał(a):
Kto jej łapki powykręcał? :mad: ;)

Eeee, no wiesz... tego... no bo mi ciągle uciekała to trzeba ją było jakoś unieruchomić :eviltong:

[quote name='Dobcia']Moje ulubione-z rozmazanym tłem:loveu:
Ale ma minke:evil_lol: Chyba nie lubi lampy błyskowej:mad::evil_lol:

Lubi nie lubi, ważne że focie śliczne wychodzą :evil_lol: :evil_lol:

Eh, a Kora sobie wczoraj opuszkę na tylnej łapce rozwaliła :-( A że Włocławek to dziura więc i lecznice wszystkie pozamykane :angryy:
A bidulka się męczy i kuleje bo na spacer iść trzeba a ja na czwartym piętrze bez windy mieszkam :shake: Może coś poradzicie, jak na razie zabezpieczyć łapcię, bo dopiero jutro po południu do weta idę... Próbowałam już bandażu ale wytrzymał raptem pół godziny :roll:

Posted

biedna Kora:(
ja zwykle tylko taka ranke odkarzam i sprawdzam, czy nie zostalo cos w srodku. goi sie sama (moje nie maja jakies ponadprzecietnej pasji wylizywania ran, wiec sie nie paprze)

Posted

Niestety Kora jest zapaloną wylizywaczką ran :eviltong: Skarpetkę też miała ale ściągnęła szybciej niż bandaż. Przemywam rankę kilka razy dziennie i mam nadzieje że nie bedzie się paprać

Posted

milena182; napisał(a):
a ta znowu na dwuch lapkach:evil_lol: a ile bylyscie w lesie bo na pierwszych zdjeciach jest jasno a na nastepnych juz ciemno sie robi

To przez mój wspaniały aparat :mad: Zależy od trybu. No i mam do wyboru albo fotki jasne ale zamazane i niewyraźne albo ciemne ale za to wyraźne i dokładne :roll: Wybór należy do mnie, a ja wole jednak by na fociach było coś widać :eviltong:

Cerber; napisał(a):

świetna fotka, Kora wygląda jakby się czaiła na jakąś zdobycz :)

Czai się na piłeczkę :eviltong:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
To przez mój wspaniały aparat :mad: Zależy od trybu. No i mam do wyboru albo fotki jasne ale zamazane i niewyraźne albo ciemne ale za to wyraźne i dokładne :roll: Wybór należy do mnie, a ja wole jednak by na fociach było coś widać :eviltong:

hehe czyli poprostu robisz z lampa albo bez:eviltong: :eviltong: Ola tak ma kazdy aparat:evil_lol:

Posted

Marta_Ares; napisał(a):
hehe czyli poprostu robisz z lampa albo bez:eviltong: :eviltong: Ola tak ma kazdy aparat:evil_lol:

A widzisz, tu w sumie chodzi o coś innego. A mianowicie o prędkość migawki :razz: Bo w trybie auto migawka jest za wolna i fotki są zamazane, zaś jak wchodzę na tryb jakiśtam inny i ustawiam migawke na 1/500 to wtedy fotki są bardzo wyraźne ;)

Posted

bellatriks napisał(a):
Luiza nie widzisz, że to gepard przyczajony do biegu???:cool3: :evil_lol:

heh no tak jak mogłam nie zwuważyć :oops: :oops: :oops: :oops:

Posted

[quote name='milena182']ola tak rano na dogo:shake:luiza zapoczatkowala nowa mode im wczesniej tyl lepiej

No a jak, co wy myslałyście, ja dziś na dogo o 4 rano byłam :) nikt mnie nie przebije, no chyba, że Aśkak, która ostatnie posty pisze po 3 rano :D:D:D:D:D