Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

KaRa_TC; napisał(a):

Kora ma dłużyszy języczek od Ceberka:evil_lol:

Kora to ma najdłuższego jęzora, jakiego w życiu widziałam :eviltong: Jak u cielaków :cool3:

[quote name='Cerber']no no :D:D:D:D:D:D niedługo te Olek będziesz o 5 pisała posty :D:D:D:D:D:D witaj w klubie.

Możliwe możliwe :eviltong: Już teraz wstaję w pół do szóstej ale najpierw muszę sie ogarnąć, potem na spacerek i dopiero na kompa :p

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kule kilka dni mnie nie bylo i zaleglosci mammm ze szkoda gadac:/ Za szybko i za duzo piszecie tych postow :D No to teraz jestem na zero wiec bede komentowc fotki jak sie jakis pojawia :P

Posted

Dobcia; napisał(a):
Ile fotek miałam do nadrobienia:lol: Ale się udało:cool3:

A co one się tak na raz od Kory odwróciły?:p Nie ładnie...:evil_lol:

No bo Kora taka jakaś... nie tego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dlatego wszystkie psy się od niej odwracają... albo mają na nią ochotę :eviltong:

Posted

ola tylko moich tam brakuje :( ale juz nie długo przybedziemy z odsiecza moze juz z 3-ma psiakami i wtedy bedziesz( bedziecie) miały nas dosyc :evil_lol:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
No bo my tu lubimy sobie pogawędzić... Czy Rudy i Lusia też chcą rolę w filmie o Batdogu? :evil_lol:

I tak, aparat ma samowyzwalacz... niestety nie gbyło go naczym położyć to znalazłam taki niziutki pieniek... :eviltong:

Pewnie że chcą, zwłaszcza Lusia!:evil_lol: Jakie role jeszcze nie są obsadzone..?:lol:

Bardzo fajnie Ci to Olu wyszło z tym pieńkiem :p :multi:!!!:lol: Ja tak żąłuję że nie mamy samowyzwalacza (a może mamy, tylko ja goopia o tym nie wiem :hmmmm: :oops: ), u TZta muszę zdjęcie wypraszać pół godziny i w efekcie on ma tysiące fotek, a ja kilka.:diabloti:

Ola, więcej, więcej zdjęć!:multi: :p

Posted

Usia; napisał(a):

ola tylko moich tam brakuje :( ale juz nie długo przybedziemy z odsiecza moze juz z 3-ma psiakami i wtedy bedziesz( bedziecie) miały nas dosyc :evil_lol:

Przyjeżdżaj, przyjezdżaj!!!! :Cool!:
I czyżbyście z TZem znależli wreszcie wymarzoną sunie? To wspaniale :multi: :multi: :multi: :multi: I wierz mi, ja nigdy nie mam ciebie dość :calus:

AśkaK; napisał(a):
Pewnie że chcą, zwłaszcza Lusia!:evil_lol: Jakie role jeszcze nie są obsadzone..?:lol:

Bardzo fajnie Ci to Olu wyszło z tym pieńkiem :p :multi:!!!:lol: Ja tak żąłuję że nie mamy samowyzwalacza (a może mamy, tylko ja goopia o tym nie wiem :hmmmm: :oops: ), u TZta muszę zdjęcie wypraszać pół godziny i w efekcie on ma tysiące fotek, a ja kilka.:diabloti:

Ola, więcej, więcej zdjęć!:multi: :p

Rola dla Lusi, hmmm... może Szeregowiec Ryan... nie to raczej dla Rudego. Może dałoby radę jednego z policjantów z jajami... ups z MIAMI :evil_lol: no ale Figa chce zagrać ich wszystkich a wiadomo jakie psy są samoluby :eviltong: Trzeba by to uzgodnić :evil_lol:
I na pewno masz gdzieś tam samowyzwlacza, tylko musiasz troszke pokąbinować ;)
I zaraz bedą fotencje :p

Posted

:p :p witam:)
no widze nasza obsada w filmie sie powieksza:)
ale Figa powiedziala ze nie odda ani jednego policjanta z MIAMI:eviltong:
ale Lusia moze zagrac spidermena albo catwomen:eviltong: albo razem z RUdym starskiego &hacza:)
albo...yy nie wiem chwilowo pomysly mi sie skonczyly....
no to czekam na forki moze mnei jakos natchna:p :p

Posted

Alynkaaa napisał(a):
:p :p witam:)
no widze nasza obsada w filmie sie powieksza:)
ale Figa powiedziala ze nie odda ani jednego policjanta z MIAMI:eviltong:
ale Lusia moze zagrac spidermena albo catwomen:eviltong: albo razem z RUdym starskiego &hacza:)

:-D :-D :-D Dobre Alynkaaa!:lol: :evil_lol: Rudy jako Szeregowiec Ryan, Lusia - catwomen!:evil_lol:

Oooola, gdzie jesteś?! Chodź tu do nas! I pokaż nowe foteczki!!!:multi: