Tina.Sara Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Kora prześliczna. Mogę ją schrupać? :D Quote
milena182 Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 ares nie ladnie tylko o jednym myslisz,tak sie zawsze zaczyna niewinne pocalunki w plecy a potem... Quote
Ola&Kora Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Tina.Sara; napisał(a):Kora prześliczna. Mogę ją schrupać? :D Dobrze, tylko zostaw mi kawałeczek :eviltong: Ja uwielbiam czekolady :evil_lol: milena182; napisał(a): ares nie ladnie tylko o jednym myslisz,tak sie zawsze zaczyna niewinne pocalunki w plecy a potem... To jeszcze nic - przypadkowo nagrałam z nimi filmik w dość hmmm... niedwuznacznej sytuacji.... ale go nie pokaże, bo by mnie z dogo na zbity pysk wyrzucili :eviltong: Quote
milena182 Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Ola&Kora napisał(a): To jeszcze nic - przypadkowo nagrałam z nimi filmik w dość hmmm... niedwuznacznej sytuacji.... ale go nie pokaże, bo by mnie z dogo na zbity pysk wyrzucili :eviltong: :crazyeye::crazyeye:czy marta o tym wie??:evil_lol::razz: Quote
wiq Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Ola.. zaczynasz mnie przerazac..:evil_lol::evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 milena182; napisał(a)::crazyeye::crazyeye:czy marta o tym wie??:evil_lol::razz: Marta przy tym była, ale tak się śmiała, że nie miała siły Aresa odgonić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja zresztą też :eviltong: :eviltong: :eviltong: Ale to nie był tylko jeden raz, wystarczyło że Kora się położyła, już przy (na :evil_lol: ) niej był Aresik :eviltong: Za chwilę foteczki ;) Quote
KaRa_ Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Toc to zaciekla walka byla:lol: :lol: :lol: Ciekawe kto wygral:cool3: Quote
Cerber Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Ola&Kora napisał(a):Marta przy tym była, ale tak się śmiała, że nie miała siły Aresa odgonić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja zresztą też :eviltong: :eviltong: :eviltong: Ale to nie był tylko jeden raz, wystarczyło że Kora się położyła, już przy (na :evil_lol: ) niej był Aresik :eviltong: Za chwilę foteczki ;) No a Cerber biedak był sam :-( :-( siedział ze mną sobie i gryzł patyczek :( buuuuuu mam mało przez to fotek, a jak już są to zamazane. Wczorajk miałam zły dzień :( buuuuuuu z reszta i tak nic by nie wyszło bo tak jakos Cerber się nie dogaduje z Aresem i Korą. Ja z resztą też nie bardzo... Quote
siekowa Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 śliczna czekoladka:loveu: :loveu: :loveu: i zdjęcia bardzo mi się podobają;) Quote
Ola&Kora Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Zabawy z piłeczką i nie tylko (specjalnie dla wiq, ebz nie mwia, e moja galeria to owoc manowca :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ) Quote
Ola&Kora Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 KaRa_TC; napisał(a): Toc to zaciekla walka byla:lol: :lol: :lol: Ciekawe kto wygral:cool3: Hmmm, Ares mimo wsyzstko nie dal za wygrana i chodzil za Kora krok w krok, wiec chyba on zwyciezyl :evil_lol: Cerber napisał(a):No a Cerber biedak był sam :-( :-( siedział ze mną sobie i gryzł patyczek :( buuuuuu mam mało przez to fotek, a jak już są to zamazane. Wczorajk miałam zły dzień :( buuuuuuu z reszta i tak nic by nie wyszło bo tak jakos Cerber się nie dogaduje z Aresem i Korą. Ja z resztą też nie bardzo... Glowa do gory!!!! W koncu Ares z Cerberem sie polubia ;) asik89 napisał(a):śliczna czekoladka:loveu: :loveu: :loveu: i zdjęcia bardzo mi się podobają;) Witamy!!!! :multi: :multi: :multi: Quote
Alynkaaa Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 :eviltong: :eviltong: ale Cerber fajnei sie wypiol:):eviltong: :eviltong: :eviltong: \ wow a tu Korka wyszla jak doberman brazowy:) faaaaajniee:):loveu: Quote
Cerber Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Ale ekstra fotki, i Cerber też się tam znalazł, a to Ci checa. Teraz mało co Cerbera na waszych fotkac widać :D:D:D:D:D:D więcej jest orgii Panny Kory i Pana Aresa :D:D:D:D Quote
Ola&Kora Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Cerber; napisał(a):Ale ekstra fotki, i Cerber też się tam znalazł, a to Ci checa. Teraz mało co Cerbera na waszych fotkac widać :D:D:D:D:D:D więcej jest orgii Panny Kory i Pana Aresa :D:D:D:D No niestety, ale następnym razem już bede wiedziała jak skrócić te dzikie rządze Aresa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: SZPON!!!!!! (Marta i Luiza, wiecie o co chodzi i widziałyście skutki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ) Więc Kora może więcej czasu poświęci Cebusiowi. A poza tym jeszcze nie ma foteczek ganianych, do których Ares nie chciał się pryłączyć ;) Quote
Dobcia Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Ola&Kora napisał(a): No i znalazł się zwycięzca:evil_lol: Widać, że nie miał ochoty oddać piłeczki:p Quote
Ola&Kora Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Dobcia; napisał(a):No i znalazł się zwycięzca:evil_lol: Widać, że nie miał ochoty oddać piłeczki:p Czym bardzo zdenerwował Korę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Dobcia Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Czyżby samolubek z niego był?:evil_lol: a nie wygląda...:cool3: Quote
Ola&Kora Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Dobcia; napisał(a):Czyżby samolubek z niego był?:evil_lol: a nie wygląda...:cool3: Jak znajdziesz jakiegoś psa, który nie jest samolubem, to dam ci Korę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A tak na serio, to raczej Kora samolubem jest, ale uległym - jak ktoś jej coś zabierze to szczeka. Czasami uda jej sie nawet ukraść :eviltong: No i na koniec jeszcze gwóźdź programu - uwielbiany przez wszystkich jęzorek Kory :eviltong: Quote
wiq Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Ola, niby pileczki, a pozniej znow cos o orgiach...:evil_lol: nie mydl mi oczu;):evil_lol: Quote
Cerber Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Dobcia napisał(a):No i znalazł się zwycięzca:evil_lol: Widać, że nie miał ochoty oddać piłeczki:p Oj tak Cerber kocha piłeczki, szczególnie jak w poblizy jest Kora, bo jak sama z nim wychodze i biore zabawki to po 5 minutach je olewa :D Cerber za piłeczką by w ogień poleciał :evil_lol: :evil_lol: bardzo śmiesznie to wygląda jak np. Kora zdobędzie piłeczkę to Cerber sobie ją olewa, znajdzie jakiś patyk, poł0oży się na ziemi i sobie go skubie, natomiast jak Cerber ma piłkę to Kora nie odstępuje go na krok i szczeka. Cerber ją olewa, ale jak ta przekracza granice, to Cerber warczy i robi takie miny jak widać na moich fotkach :D:D:D Nigdy nie oddaje zdobyczy, chyba, że mu się znudzi :D Quote
Ola&Kora Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 wiq; napisał(a):Ola, niby pileczki, a pozniej znow cos o orgiach...:evil_lol: nie mydl mi oczu;):evil_lol: Ja ci nie mydlę, tylko lekko przeczyszczam :D:D:D Cerber; napisał(a):Oj tak Cerber kocha piłeczki, szczególnie jak w poblizy jest Kora, bo jak sama z nim wychodze i biore zabawki to po 5 minutach je olewa :D Cerber za piłeczką by w ogień poleciał :evil_lol: :evil_lol: bardzo śmiesznie to wygląda jak np. Kora zdobędzie piłeczkę to Cerber sobie ją olewa, znajdzie jakiś patyk, poł0oży się na ziemi i sobie go skubie, natomiast jak Cerber ma piłkę to Kora nie odstępuje go na krok i szczeka. Cerber ją olewa, ale jak ta przekracza granice, to Cerber warczy i robi takie miny jak widać na moich fotkach :D:D:D Nigdy nie oddaje zdobyczy, chyba, że mu się znudzi :D Oj tak, Kora się prędzej zesra, niż Cerber dobrowolnie odda jej piłeczkę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Za to Ares ma gdzieś piłeczki, interesuje go coś innego :eviltong: Quote
milena182 Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 jak doberman,zgadzam sie,ale na jednej lapce.ola moze z tych zdjec znowu ulozysz jakas historyjke? Quote
wiq Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 wywody wywodami:evil_lol::evil_lol:, dawaj fotki:D Quote
Alynkaaa Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 heyyyyyyyyyyyyyy:D a ja juz w domQ:) i na dogo:) Quote
Dobcia Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Ola&Kora napisał(a):Jak znajdziesz jakiegoś psa, który nie jest samolubem, to dam ci Korę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A tak na serio, to raczej Kora samolubem jest, ale uległym - jak ktoś jej coś zabierze to szczeka. Czasami uda jej sie nawet ukraść :eviltong: Oczywiście, że znajdę psa, który nie jest samolubny!!!:mad: Niech pomyśle... hmmmm.... ten tego....noooo...yyyyy... no cóż, potrzebuje chyba trochę więcej czasu...:roll::p Mam!!!!! Negro jak śpi się załapuje!!!:cool3::evil_lol: To kiedy mam wpaść po Korunie???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts