Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Ja jej tyły oglądam codziennie rano po przebudzeniu :evil_lol: Ona musi dupskiem na podusi leżeć :evil_lol: no i mam baaardzo przyjemne widoczki :eviltong:

Eeee tam! To bardzo ładny widoczek:loveu::evil_lol:

A wogóle to cześć:lol:

Posted

Ola&Kora napisał(a):

A co do konkursu to liczę na wasze głosy :eviltong:
A na fotce to Kora robi obrót na komendę (uczę ją tańca z psem :p )

To bedzie nowy program: taniez z psam :multi: ja wystawie obydwa bydlaki, zeby sie nie czuły wyaljenowane.;) Kora bedzie tanczyć z Aysowym o ile chce, tylko figowej musze partnera znalezc jakiegos kompetentnego
A na nasz głos mozesz liczyc nawet 3 głosy

Posted

Usia; napisał(a):
To bedzie nowy program: taniez z psam :multi: ja wystawie obydwa bydlaki, zeby sie nie czuły wyaljenowane.;) Kora bedzie tanczyć z Aysowym o ile chce, tylko figowej musze partnera znalezc jakiegos kompetentnego
A na nasz głos mozesz liczyc nawet 3 głosy

Hehe Kora nie jest wybredna co do partnera (dowodem jest to, że tańczy ze mną :eviltong: )
A dla Figuni może być mini (Ares Marty) lub standardowy rozmiar (Cerber)

Usiu, ja bardzo chciałabym, żeby naprawdę doszło do spotkania naszych bydlaczków i żeby mogły sobie "potańczyć", Ays przemyciłby jabole i impra gotowa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No i oczywiście dołączyli by do nas Lusia i Rudy ;)

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Ale się wszyscy do biednego jęzorka Kory przyczepiliście... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

No to w nagrodę macie jeszcze jeden :eviltong:

jaaaak grzecznie siedzi :multi: :lol: :loveu:

Posted

Ola ja tez bym chciała i jestem naprawde gotowa wsiasc w pociag i jechac ale :
-brak mi finansów na pociag i to podstawowy problem ( ja juz byłam dzisiaj na stronie PKP i patrzyłam na godziny odjazdów i ceny :placz: )
-nie mam gdzie przenocowac, bo jak bym juz pojechała to wolała bym tez i zwiedzić przez weekend wasze miasto -niegdy tam nie byłam :shake:
-nie mam kaganca dla Figi (ale to sie da załatwić)
-Ays jest łobuzem i boje sie troszke jak bedzie reagował na Rudego i Cerbera <- w razie co bedzie biegał z kratami na pysku :razz:
Co sie tyczy alkocholu to mysle ze po wczorajszym nie ma ochoty nawet na mało procentowe piwko.Za to ja chetnie sie dzisiaj bym napiła:p

Posted

Usia; napisał(a):
Ola ja tez bym chciała i jestem naprawde gotowa wsiasc w pociag i jechac ale :
-brak mi finansów na pociag i to podstawowy problem ( ja juz byłam dzisiaj na stronie PKP i patrzyłam na godziny odjazdów i ceny :placz: )
-nie mam gdzie przenocowac, bo jak bym juz pojechała to wolała bym tez i zwiedzić przez weekend wasze miasto -niegdy tam nie byłam :shake:
-nie mam kaganca dla Figi (ale to sie da załatwić)
-Ays jest łobuzem i boje sie troszke jak bedzie reagował na Rudego i Cerbera <- w razie co bedzie biegał z kratami na pysku :razz:
Co sie tyczy alkocholu to mysle ze po wczorajszym nie ma ochoty nawet na mało procentowe piwko.Za to ja chetnie sie dzisiaj bym napiła:p

Jakby to wcześniej z moimi rodzicami obgadać to może mogłabyś u nas nocować. Mój brat się niedługo wyprowadza więc jeden pokój byłby wolny. Gorzej z psami, ale nocowała już u mnie koleżanka z mieszanką Onka i kundelkiem. Więc gdyby ładnie poprosić rodziców...
Z kasą gorzej, ale jak już pisałam mogłabym w razie czego dołożyć na drogę powrotną.
Nie wiem, co z Aysem. Moja Kora jest roztrzepańcem ale na pewno nie będzie agresywna, raczej pobudzona (Luiza wie co to znaczy :eviltong: ).
I oczywiście twoje zdrówko :drink1: (ja to ta z prawej :eviltong: )

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Jakby to wcześniej z moimi rodzicami obgadać to może mogłabyś u nas nocować. Mój brat się niedługo wyprowadza więc jeden pokój byłby wolny. Gorzej z psami, ale nocowała już u mnie koleżanka z mieszanką Onka i kundelkiem. Więc gdyby ładnie poprosić rodziców...
Z kasą gorzej, ale jak już pisałam mogłabym w razie czego dołożyć na drogę powrotną.
Nie wiem, co z Aysem. Moja Kora jest roztrzepańcem ale na pewno nie będzie agresywna, raczej pobudzona (Luiza wie co to znaczy :eviltong: ).

Ola ja cos wymysle zobaczysz ;) w razie co dam Ci znac, ale mam nadzieje ze juz nie długo sie spotkamy
chce powiedzieć ze ta z prawej <- to zalezy z której strony ja jestem ta co sie jeszcze trzyma na nogach :multi:

Posted

Ola&Kora napisał(a):

Co wy gadacie Usia, jak chcesz to ja Cie przenocuję nawet z 10 psami, ja się pytać o zdanie nikogo nie musze bo mieszkam sama :D No jeśli o finanse to by było gorzej.

Tak ja wiem jaka Kora jest roztrzzepana :D

Posted

Cerber; napisał(a):
Co wy gadacie Usia, jak chcesz to ja Cie przenocuję nawet z 10 psami, ja się pytać o zdanie nikogo nie musze bo mieszkam sama :D No jeśli o finanse to by było gorzej.

Tak ja wiem jaka Kora jest roztrzzepana :D

No to ja też się wepchnę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

dlaczego mnie tam nie bylo :placz:

Cerber w razie co to zlot bedzie u ciebie ;) i te 10 psów sie znajdzie (moje dwa,Tz-a jeden i jeszcze młodziutki bokser mojej siostry+wasze to juz masz 7 )jesli chcesz:evil_lol:

Posted

Usia napisał(a):
dlaczego mnie tam nie bylo :placz:

Cerber w razie co to zlot bedzie u ciebie ;) i te 10 psów sie znajdzie (moje dwa,Tz-a jeden i jeszcze młodziutki bokser mojej siostry+wasze to juz masz 7 )jesli chcesz:evil_lol:

No jasne że tak, zagadzam się bez żadnego ale. Tylko ciekawa jestem co sąsiedzi powiedzieliby na ten cały inwentaż :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a już tym bardziej, gdyby wszystkie psiory zaczęły szczekać, lub wyć no wtedy to istny cyrk by był, a ja po takim wejściu miałabym sporzątania jak po jakiejś tygodniowej dżaprezie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Podoba mi się ta fotka, to jest ładna fotka, to naprawdę ładna fotka... shrek :D:D:D:D