bellatriks Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Kora jest wspaniała!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
milena182 Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Ola&Kora napisał(a):Juszes no przecież Kora to jest taka moja krówka czekoladowa :eviltong: Szkoda tylko że mleka nie daje :evil_lol: No i ta fotka, na której Kora się "nadęła" jest po prostu słodka :loveu: A co do jęzorka, to uważam że on jest świetny, chociaż czasami się zastanawiam jak Kora może go wcisnąć do mordki :evil_lol: Zgadzam sie co do mleka bo uwielbiam czekoladowe:lol:,a zglosilas te zdjecia na konkurs? Quote
Usia Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 jaki nietoper :evil_lol: wyglada jak pipi:bigcool: Quote
Ola&Kora Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Hehehe chyba powoli zmienia mi się w helikopter (wzięła przykład z Azulki :evil_lol: ) Quote
Alynkaaa Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 kolejny suuuper pies ktory laserem strzela:):evil_lol: sliczna:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Cerber Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Cześc Oluś, kurcze coś normalnie za poźno wlazłam na dogo i mam bardzo dużo zaległosci :? ale co miałam zrobić jak dopiero wróciłam z Częstochowy (zaraz napisze u siebie jak było). Dobra spadam na inne galerie bo jest jeszcze ich sporo :) ukochaj ode mnie Korę :* Quote
wiq Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Ola&Kora napisał(a):Foteczki :evil_lol: nie wiem ktora zacytowac, bo wszedzie sliczna:loveu: Quote
Dobcia Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Witam gwiazdkę filmową:loveu: Kora jest niesamowita-tyle różnych min stroi, że nie wiem, która najlepsza:cool3: Quote
Ola&Kora Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Dziękujem wam wszystkim za wspaniałe komenty, w nagrodę lizek od Kory :eviltong: Quote
Ola&Kora Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 No to na dobranoc jeszcze jedna fotka... Doopka :roll: Quote
Dobcia Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Ola&Kora napisał(a):No to na dobranoc jeszcze jedna fotka... Doopka :roll: Miałam iść już spać...ale co tam:p Z tułu Kora jest równie urocza:loveu::evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Swietna fotaa hehe Ola jak Tobie udaje sie takie super fotki robic??? ja zanim swoim aparatem zdaze cos zrobic to moj pies juz na ziemi jest:evil_lol: chyba bede musiala pocwiczyc troche refleks (bo tu nie o aparat chodzi:cool1:) Quote
Ola&Kora Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Dobcia; napisał(a):Miałam iść już spać...ale co tam:p Z tułu Kora jest równie urocza:loveu::evil_lol: Ja jej tyły oglądam codziennie rano po przebudzeniu :evil_lol: Ona musi dupskiem na podusi leżeć :evil_lol: no i mam baaardzo przyjemne widoczki :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Ola&Kora napisał(a):Hehehe chyba powoli zmienia mi się w helikopter (wzięła przykład z Azulki :evil_lol: ) Bardzo prawidłowo, niech się Czekoladek uczy on kropciastej. :evil_lol: Tylko wiesz... Żeby Ci nie odfrunęła! :evil_lol: ;) Quote
Ola&Kora Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Marta_Ares; napisał(a):Swietna fotaa hehe Ola jak Tobie udaje sie takie super fotki robic??? ja zanim swoim aparatem zdaze cos zrobic to moj pies juz na ziemi jest:evil_lol: chyba bede musiala pocwiczyc troche refleks (bo tu nie o aparat chodzi:cool1:) No wiesz, na jedną udaną fotkę przypada dwadzieścia hmmm... nieudanych delikatnie ujmując :eviltong: g_o_n_i_a napisał(a):Bardzo prawidłowo, niech się Czekoladek uczy on kropciastej. :evil_lol: Tylko wiesz... Żeby Ci nie odfrunęła! :evil_lol: ;) Mój cielaczek lubi latać ale za piłeczką :evil_lol: A w razie czego mam sposoby by utrzymać ją w domku... rybka!!! Do dzisiejszego ranka nie wiedziałam, że ona tak przepada za rybą :crazyeye: No więc tak szybko to mi nie odfrunie, zwłaszcza że w lodóce został jeszcze kawałek makreli :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Ola&Kora napisał(a): Mój cielaczek lubi latać ale za piłeczką :evil_lol: A w razie czego mam sposoby by utrzymać ją w domku... rybka!!! Do dzisiejszego ranka nie wiedziałam, że ona tak przepada za rybą :crazyeye: No więc tak szybko to mi nie odfrunie, zwłaszcza że w lodóce został jeszcze kawałek makreli :evil_lol: HA! A moja nie tylko za piłeczka, ale też za jeżem, kaczuchą, klocuszkiem, węzełkiem, patykami, pluszakami, jabłkami i innymi rzeczami, którymi świeeeeeeeeetnie się można bawić. ;-) A na moją jak magnez działa wędzone uszko wolowe, ale w kawałeczkach. Laciata tak się wycwaniła, że jak szafeczka, w której są smaczki jest otwarta, to pcha pychol i wyciąga sobie caly woreczek. Gorzej troche jak nie bardzo wie jak to coś otworzyć. A w ostateczniości, ciach - ciach zębolkami i problem z głowy. :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 g_o_n_i_a; napisał(a):HA! A moja nie tylko za piłeczka, ale też za jeżem, kaczuchą, klocuszkiem, węzełkiem, patykami, pluszakami, jabłkami i innymi rzeczami, którymi świeeeeeeeeetnie się można bawić. ;-) A na moją jak magnez działa wędzone uszko wolowe, ale w kawałeczkach. Laciata tak się wycwaniła, że jak szafeczka, w której są smaczki jest otwarta, to pcha pychol i wyciąga sobie caly woreczek. Gorzej troche jak nie bardzo wie jak to coś otworzyć. A w ostateczniości, ciach - ciach zębolkami i problem z głowy. :evil_lol: Moją próbowałam do frisbee przyzwyczaić, ale ona woli, jak się coś turla niż lata :eviltong: I uwielbia psie ciasteczka a zwłaszcza psie kabanosy (jak nie wiedziałam jak to się nazywa to wołałam na to parówy - sprzedawca się bardzo z tego śmiał, szkoda że już tam nie pracuje) no i kurze łapki wędzone :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Mojej to moze i latać i turlac się - byleby była fajna zabawa. Moze to byc nawet but pańci "a co tam, powkurza się, a potem i tak będzie mnie gonic, a ja będę mieć radochę." Ale cóż poradzić, własnie z takiej lekkiej złości Aza ma najwięcej pociechy, bo po probie odebrania czegoś ona zaczyna uciekać, a ja się smieje i w jednym momencie przemija złość. Taki jest moj Skarbuś :loveu: Ja ostatnio poszukiwałam kurzych łapek, ale nie mogłam ich znaleźć, więc wziełam ucho wędzone i odziwo je pożera - normalnie tak całego ucha nie chce w ogole jeść. :-) Quote
wiq Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 a ja dzis dostalam piekne, pomaranczowe frisbee bystra juz sie do nich trzesie:evil_lol: nawet flatom sie spodobaly, porzucam im jutro rollery, ale bez widokow na powietrzne akrobacje;) Quote
AśkaK Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Lambada!:loveu: :evil_lol: Olu, fajnie że wstawiłaś foteczkę na konkurs!!!:multi: Quote
Alynkaaa Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 witam witam pzred wyjazdem jeszcze tu zawitam:) fotka sliczna jak z ogolnekiem siem gania...tak inna normalneipsa tak bys nie stawila:) a za ta rozrube u mnie w domu powinnam Cie teraz okrzyczec no mjego neiletniego psa do imprezytakiej podpuszczac:evil_lol: i tak glooosno muzyki sluchac no..nie ladnie ciotka oj nieee:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: lece sie szykowac do wyjzdu papa:) Quote
Juszes Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Jakie wygiwasy :D .. Czyzby ganianie za ogonkiem? :loveu::loveu: Quote
Ola&Kora Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 Ach, wystarczy troszkę dłużej w sobotę pospać a tu nawał postów :evil_lol: U Kory też nie mam co liczyć na akrobacje z frisbee, już się cieszę jak w powietrzu złapie :eviltong: Alynkaa my tylko chciałyśmy Figę troszkę rozerwać, żeby się nie mudziła. I wiesz, co, zrób jej szybko konkurs obsługi komputera to pod twoją nieobecność Figa powstawia twoje fotki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A co do konkursu to liczę na wasze głosy :eviltong: A na fotce to Kora robi obrót na komendę (uczę ją tańca z psem :p ) Quote
Recommended Posts