Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Juszes no przecież Kora to jest taka moja krówka czekoladowa :eviltong: Szkoda tylko że mleka nie daje :evil_lol:

No i ta fotka, na której Kora się "nadęła" jest po prostu słodka :loveu:

A co do jęzorka, to uważam że on jest świetny, chociaż czasami się zastanawiam jak Kora może go wcisnąć do mordki :evil_lol:

Zgadzam sie co do mleka bo uwielbiam czekoladowe:lol:,a zglosilas te zdjecia na konkurs?

Posted

Cześc Oluś, kurcze coś normalnie za poźno wlazłam na dogo i mam bardzo dużo zaległosci :? ale co miałam zrobić jak dopiero wróciłam z Częstochowy (zaraz napisze u siebie jak było). Dobra spadam na inne galerie bo jest jeszcze ich sporo :) ukochaj ode mnie Korę :*

Posted

Ola&Kora napisał(a):
No to na dobranoc jeszcze jedna fotka...

Doopka :roll:

Miałam iść już spać...ale co tam:p

Z tułu Kora jest równie urocza:loveu::evil_lol:

Posted

Swietna fotaa hehe Ola jak Tobie udaje sie takie super fotki robic??? ja zanim swoim aparatem zdaze cos zrobic to moj pies juz na ziemi jest:evil_lol: chyba bede musiala pocwiczyc troche refleks (bo tu nie o aparat chodzi:cool1:)

Posted

Dobcia; napisał(a):
Miałam iść już spać...ale co tam:p

Z tułu Kora jest równie urocza:loveu::evil_lol:

Ja jej tyły oglądam codziennie rano po przebudzeniu :evil_lol: Ona musi dupskiem na podusi leżeć :evil_lol: no i mam baaardzo przyjemne widoczki :eviltong:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Hehehe chyba powoli zmienia mi się w helikopter (wzięła przykład z Azulki :evil_lol: )

Bardzo prawidłowo, niech się Czekoladek uczy on kropciastej. :evil_lol: Tylko wiesz... Żeby Ci nie odfrunęła! :evil_lol: ;)

Posted

Marta_Ares; napisał(a):
Swietna fotaa hehe Ola jak Tobie udaje sie takie super fotki robic??? ja zanim swoim aparatem zdaze cos zrobic to moj pies juz na ziemi jest:evil_lol: chyba bede musiala pocwiczyc troche refleks (bo tu nie o aparat chodzi:cool1:)

No wiesz, na jedną udaną fotkę przypada dwadzieścia hmmm... nieudanych delikatnie ujmując :eviltong:

g_o_n_i_a napisał(a):
Bardzo prawidłowo, niech się Czekoladek uczy on kropciastej. :evil_lol: Tylko wiesz... Żeby Ci nie odfrunęła! :evil_lol: ;)

Mój cielaczek lubi latać ale za piłeczką :evil_lol: A w razie czego mam sposoby by utrzymać ją w domku... rybka!!! Do dzisiejszego ranka nie wiedziałam, że ona tak przepada za rybą :crazyeye: No więc tak szybko to mi nie odfrunie, zwłaszcza że w lodóce został jeszcze kawałek makreli :evil_lol:

Posted

Ola&Kora napisał(a):

Mój cielaczek lubi latać ale za piłeczką :evil_lol: A w razie czego mam sposoby by utrzymać ją w domku... rybka!!! Do dzisiejszego ranka nie wiedziałam, że ona tak przepada za rybą :crazyeye: No więc tak szybko to mi nie odfrunie, zwłaszcza że w lodóce został jeszcze kawałek makreli :evil_lol:

HA! A moja nie tylko za piłeczka, ale też za jeżem, kaczuchą, klocuszkiem, węzełkiem, patykami, pluszakami, jabłkami i innymi rzeczami, którymi świeeeeeeeeetnie się można bawić. ;-) A na moją jak magnez działa wędzone uszko wolowe, ale w kawałeczkach. Laciata tak się wycwaniła, że jak szafeczka, w której są smaczki jest otwarta, to pcha pychol i wyciąga sobie caly woreczek. Gorzej troche jak nie bardzo wie jak to coś otworzyć. A w ostateczniości, ciach - ciach zębolkami i problem z głowy. :evil_lol:

Posted

g_o_n_i_a; napisał(a):
HA! A moja nie tylko za piłeczka, ale też za jeżem, kaczuchą, klocuszkiem, węzełkiem, patykami, pluszakami, jabłkami i innymi rzeczami, którymi świeeeeeeeeetnie się można bawić. ;-) A na moją jak magnez działa wędzone uszko wolowe, ale w kawałeczkach. Laciata tak się wycwaniła, że jak szafeczka, w której są smaczki jest otwarta, to pcha pychol i wyciąga sobie caly woreczek. Gorzej troche jak nie bardzo wie jak to coś otworzyć. A w ostateczniości, ciach - ciach zębolkami i problem z głowy. :evil_lol:

Moją próbowałam do frisbee przyzwyczaić, ale ona woli, jak się coś turla niż lata :eviltong: I uwielbia psie ciasteczka a zwłaszcza psie kabanosy (jak nie wiedziałam jak to się nazywa to wołałam na to parówy - sprzedawca się bardzo z tego śmiał, szkoda że już tam nie pracuje) no i kurze łapki wędzone :eviltong:

Posted

Mojej to moze i latać i turlac się - byleby była fajna zabawa. Moze to byc nawet but pańci "a co tam, powkurza się, a potem i tak będzie mnie gonic, a ja będę mieć radochę." Ale cóż poradzić, własnie z takiej lekkiej złości Aza ma najwięcej pociechy, bo po probie odebrania czegoś ona zaczyna uciekać, a ja się smieje i w jednym momencie przemija złość. Taki jest moj Skarbuś :loveu:
Ja ostatnio poszukiwałam kurzych łapek, ale nie mogłam ich znaleźć, więc wziełam ucho wędzone i odziwo je pożera - normalnie tak całego ucha nie chce w ogole jeść. :-)

Posted

a ja dzis dostalam piekne, pomaranczowe frisbee
bystra juz sie do nich trzesie:evil_lol: nawet flatom sie spodobaly, porzucam im jutro rollery, ale bez widokow na powietrzne akrobacje;)

Posted

witam witam pzred wyjazdem jeszcze tu zawitam:) fotka sliczna jak z ogolnekiem siem gania...tak inna normalneipsa tak bys nie stawila:)
a za ta rozrube u mnie w domu powinnam Cie teraz okrzyczec no mjego neiletniego psa do imprezytakiej podpuszczac:evil_lol: i tak glooosno muzyki sluchac no..nie ladnie ciotka oj nieee:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
lece sie szykowac do wyjzdu papa:)

Posted

Ach, wystarczy troszkę dłużej w sobotę pospać a tu nawał postów :evil_lol:
U Kory też nie mam co liczyć na akrobacje z frisbee, już się cieszę jak w powietrzu złapie :eviltong:
Alynkaa my tylko chciałyśmy Figę troszkę rozerwać, żeby się nie mudziła. I wiesz, co, zrób jej szybko konkurs obsługi komputera to pod twoją nieobecność Figa powstawia twoje fotki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
A co do konkursu to liczę na wasze głosy :eviltong:
A na fotce to Kora robi obrót na komendę (uczę ją tańca z psem :p )