:: FiGa :: Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Psy UFO :evil_lol: Oba psy są do siebie niesamowicie podobne :) Quote
Ola&Kora Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 Po przyjściu do domu Cerber musiał powiedzieć Korze straszną wiadomość... :cool3: Cerber: Koruś, kochanie... Muszę ci coś powiedzieć... Kora: O co chodzi? Cerber: Dealerom skończył się towar... Co??? Nie!!!!!!!!!!!!!!!! Sam pewnie wszystko wypaliłeś!!! Zabije cię!!! :angryy: Ty draniu!!!! A taką miałam ochotę na jointa!!! Aż się na samą myśl oblizywałam!!! Aż mi się cały język wysuszył z chęci!! Spójrz na niego!!! SPÓJRZ!!! Jak mogłeś!!! Cerber: Spokojnie, zaraz ci wszystko wytłumaczę... Kora: Milcz!!! Cerber wiedział, że trzeba ustąpić i ulec nieobliczalnej narkomance, więc się położył i udawał że śpi... Więc Kora rzuciła się na jednego z dealerów (dla bezpieczeństwa jego twarz została zamazana)... Na szczęście Cerber szybko przyszedł z pomocą dealerowi... Cerber: Zostaw go!!! Cerber: Ogarnij się, głupia kobieto!!! I Kora dała se spokój... na razie... Kora: Dajcie mi spokój! Żadnych fotek proszę mi nie robić! Proszę wyłączyć ten aparat! Cerber też się położył... Było mu trochę wstyd z powodu Kory... Postanowił że rano ją pocieszy... A z dealera zostały tylko nogi... cdn...:diabloti: Quote
Alynkaaa Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 łłoojeeej to jak ksiazka prawie:) cerberowski tu fajnie wyszedl:):) kobiety rzadza nami...lalal :D KOrunia swietnie:multi: :multi: :multi: Quote
Cerber Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 ogólnie fotki wyszły suuuper i historyjka jest bomba, ale dzieki za zdeformowanie mi twarzy, nie dało sie tego jakoś ładniej zrobić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: O ja ale wstyd, tarzam się na tym dyanie jak jakaś kulka :oops: :oops: :oops: Quote
KaRa_ Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Ale zabawe psiaki miały:lol: :lol: :lol: I widze,ze Kora gora:lol: Quote
Ola&Kora Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 Wielkie dzięki wszystkim za komenty :kiss_2: :kiss_2: :kiss_2: Luizo, tak jakoś wyszło :eviltong: To dla dobra historyjki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mam nadzieje że mi wybaczysz ;) KaRa_TC i Alynkaaa - no oczywiście, że baby górą!!!! :multi::cool3: :cool3: P.S. Jutro dalsza część balangi Quote
Marta_Ares Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Ola swietna historyjka <brawo> Fotki super, a Kora ladnie wyglada w lancuszku, a co z obroza miala miec nowa w piatek???? Quote
Ola&Kora Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 Marta_Ares; napisał(a):Ola swietna historyjka <brawo> Fotki super, a Kora ladnie wyglada w lancuszku, a co z obroza miala miec nowa w piatek???? Eeeee, znalazły się inne wydatki :eviltong: Ale ide w poniedziałek do zoologicznego odebrać. Mam nadzieje, że tym razem nie spaprają roboty i zrobią mi porządną i dopasowaną na Korę. A jak nie to kij im w oko :mad: pójde do innego zoologicznego :razz: Quote
Alynkaaa Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Ola&Kora napisał(a):Eeeee, znalazły się inne wydatki :eviltong: Ale ide w poniedziałek do zoologicznego odebrać. Mam nadzieje, że tym razem nie spaprają roboty i zrobią mi porządną i dopasowaną na Korę. A jak nie to kij im w oko :mad: pójde do innego zoologicznego :razz: baby gora:evil_lol: :evil_lol: Quote
milena182 Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 hehehe suuper ta historyjka musze pomyslec nad stworzeniu podobnej hihihi Quote
Ola&Kora Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 milena182; napisał(a):hehehe suuper ta historyjka musze pomyslec nad stworzeniu podobnej hihihi Polecam, to świetna zabawa. A już za chwilkę ciąg dalszy przygód kochanych szałaputów :eviltong: Quote
Cerber Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Cześć Ola, no czekam na fotki. Nie uwierzysz co mi się udało zrobić, normalnie wstawiłam filmiki Cdebera i kory w mojej galerii:D:D:D:D:D:D:D:D:D zaraz też dodam kilka fotk :) Quote
Ola&Kora Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 Cerber myślał nad sposobem pocieszenia Kory Postanowił jeszcze raz z nią pogadać Cerber: Kora... Kora: Daj mi spokój :angryy: Kora wstała i poszła położyć się gdzie indziej Kora: Ale impreza.... Ale Cerberowi zaczął świtać pewien pomysł... Cerber: Eureka!!!! I pospiesznie podszedł do Kory.... Kora nadal leżała przygnębiona... nie wiedząc że to czego pragnie jest tuż przy niej... Cerber: Kora, załkowicie o tym zapomniałem! Przecież jeden z dealerów dał mi kiedyś pewien prezent!!Kółeczko przesycone, tym co lubisz! Kora: Co? Żartujesz sobie ze mnie?! Kora: Faktycznie!!! Kocimiętka!!! Jupi!!!! Potem rzuciła się na Cerbera, ale już nie z nienawiścią, a miłością... Kora: Cer, jesteś kochany! Potem ponownie zajęła się tym co lubiła najbardziej... I szybko zaczęło jej odbijać... Kora: Rowerkiem jestem... Robercie Kubico poczekaj za mną, tylko wsiąde na mojego bajcykla Ale długo na łapach się nie utrzymała... Kora: Mniam, uwielbiam czekolady... Zaraz odgryzę kawałeczek... Cerber, skarbie... Zabawmy się!!! Też chcesz kawałek czekoladki zjeść? Jak masz chęć, to chodź i spróbuj!!! Cerber: Zaraz ci pokażę! I zaczęła się zabawa Kora: Och mój królu, kłaniam ci się do stóp. Cerber: Na kolana, chamie! :P Kora nagle stanęła jak wryta... I równie nagle upadła i usnęła... ZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZz cdn...:diabloti: Quote
Cerber Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 heheheheheheheh historyjka zabójcza hihihihihihi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Koma Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Strasznie podobają mi się uszy Kory- taki nietoperek fajny z niej :loveu: Komka też takie miała jak była młodziutka:lol: Quote
:: FiGa :: Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Hahahah BRAVO :klacz: :lol: Będzie cd?? Quote
Ola&Kora Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 :: FiGa ::; napisał(a):Hahahah BRAVO :klacz: :lol: Będzie cd?? Oczywiście!!! Akcja się dopiero rozkręca! :evil_lol: Quote
Carolcia Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 ale minka :loveu: :loveu: sliczną masz czekoladkę:loveu: Świetna historyjka :-D Quote
Ola&Kora Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 Carolcia witamy :multi: Następnego dnia Kora obudziła się z lekkim bólem głowy... Auuuuuuu..... Cerber za to władował się do wyrka pańci Kora: Hej, ja też chcę! Później był spacerek, który ożywił troszkę skacowaną Korę... Zapasy... Gonitwa... I znów zapasy... To wszystko sprawiło, że Kora poczuła, że znów żyje Kora: Hahaha pokonam cię! Potem wróciły do domu... Ale działanie kocimiętki tak łatwo nie ustępuje... I Kora zaczęła miewać urojenia... Kora: Zabierzcie ze mnie kreta! Zdejmijcie go!!! Aaaaa!!! Czuję, że się wwierca!!!! Cerber!!! Pomóż mi!!!! Cerber: Ale ty nie masz żadnego kreta na grzbiecie. Masz za to ładne... tyły... Kora: Przestań, zawstydzasz mnie... Potem Kora poszła do mnie, żeby mi się zwierzyć... Nie mogę wyjawić, co mi powiedziała. Zdradzę tylko, że dotyczyły Cerbera... Później Kora położyła się na dywanie, niedaleko Cerbera... A Cerber niedaleko Kory... Atmosfera powoli acz nieubłaganie zaczęła się rozgrzewać... Miłość wisiała w powietrzu... Psy jeszcze tylko sprawdziły, czy nikt ich nie podgląda... I zaczęło się... cdn...:diabloti: Quote
Cerber Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: pięknie :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: Quote
AśkaK Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 [quote name='Ola&Kora'] Ale działanie kocimiętki tak łatwo nie ustępuje... I Kora zaczęła miewać urojenia... Kora: Zabierzcie ze mnie kreta! Zdejmijcie go!!! Aaaaa!!! Czuję, że się wwierca!!!! Cerber!!! Pomóż mi!!!! Cerber: Ale ty nie masz żadnego kreta na grzbiecie. Masz za to ładne... tyły... Kora: Przestań, zawstydzasz mnie... Hahahaha! Ola, super fotorelacja!!!:loveu: :evil_lol: Przez tego kreta mało z łóżka nie spadłam!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: A jakie ktoś ma fajne niebieskie pidżamki.:cool3: :evil_lol: Quote
Cerber Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 AśkaK napisał(a): A jakie ktoś ma fajne niebieskie pidżamki.:cool3: :evil_lol: Dziękuję, dziękuję :D to jest jedna pidżamka :D Quote
Recommended Posts