Juszes Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 :turn-l::turn-l::turn-l::turn-l:Jaki jęzorek :grin: Quote
Ola&Kora Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Łeee, kilka wczoraj wstawionych fotek sie nie otwiera!!! :-( A jeszcze dzisiaj rano normalnie sie otwierały... :angryy: Quote
Alynkaaa Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 heyyy witam witam:)zdiatka cud miood malyna ale najlepszy portrecik TY+KORUNIA:) sliczny Quote
Ola&Kora Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 BBeta; napisał(a):A mi się wszystkie otwierają ;] No to coś u mnie jest nie tak... Ale najważniejsze że wy możecie je oglądać :multi: Quote
Ola&Kora Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Alynkaaa; napisał(a):heyyy witam witam:)zdiatka cud miood malyna ale najlepszy portrecik TY+KORUNIA:) sliczny Dziemkujemy :p Quote
Ola&Kora Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 O rany, siedze, odrabiam lekcje a Kora śpi obok i strasznie śmierdzące bąki puszcza... :help1: :grab: :madgo: :Help_2: :wallbash: :lmaa: :angryy: :mad: No ale cóż...:shithappens: Quote
Alynkaaa Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Ola&Kora napisał(a):O rany, siedze, odrabiam lekcje a Kora śpi obok i strasznie śmierdzące bąki puszcza... :help1: :grab: :madgo: :Help_2: :wallbash: :lmaa: :angryy: :mad: No ale cóż...:shithappens: tez tak czesto mam...wspolczuje......... Quote
BBeta Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Ola&Kora napisał(a):O rany, siedze, odrabiam lekcje a Kora śpi obok i strasznie śmierdzące bąki puszcza... :help1: :grab: :madgo: :Help_2: :wallbash: :lmaa: :angryy: :mad: No ale cóż...:shithappens: :turn-l: :turn-l: :turn-l: Sorry ;] Wiem, że nie można śmiać się z cudzego nieszczęścia :eviltong: Quote
Usia Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 ola to masz miła atmosfere przy lekcjach :cool3: sliczna fota <- ona sie chyba zawiesiła w czasie ;) Quote
Ola&Kora Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 Witam wszystkich, dziękuję za komenty ;) Nareszcie piątek!!! :multi: :multi: :multi: Quote
KaRa_ Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Cielaczek coś z pańcią nie chce pozowac:lol: :lol: Quote
Ola&Kora Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 KaRa_TC; napisał(a): Cielaczek coś z pańcią nie chce pozowac:lol: :lol: Tak wiem :oops: Na tym zdjęciu Kora wyszła tak jakbym ją dusiła... :eviltong: Ale koleżanka nie za bardzo umiała sie posługiwać aparatem :eviltong: a Korze nie za bardzo chciała czekać spokojnie :evil_lol: Quote
Cerber Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Czesć, co tam słychać, może jekieś new foty? Quote
:: FiGa :: Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Ola&Kora napisał(a):Tak wiem Na tym zdjęciu Kora wyszła tak jakbym ją dusiła... Dobra dobra przyznaj sie od razu że chciałas zrobić krzywde biednej Korce :evil_lol: Zdjęcia boskie, nie było mnie u was bardzo długo, cóż - szkoła :( Quote
Ola&Kora Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 Cerber; napisał(a):Czesć, co tam słychać, może jekieś new foty? Niestety na razie nie... może jutro uda mi sie coś pstryknąć Quote
Ola&Kora Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 :: FiGa ::; napisał(a):Dobra dobra przyznaj sie od razu że chciałas zrobić krzywde biednej Korce :evil_lol: Zdjęcia boskie, nie było mnie u was bardzo długo, cóż - szkoła :( Ja cie rozumiem, nawet na chrzciny do rodziny nie pojechałam bo musze sie uczyć :/ Quote
Ola&Kora Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 Mam małe pytanko do wszystkich... może troszke głupkowate, ale dręczy mnie już od jakiegoś czasu... Co to za zwierzę????? Ja nigdy takiego nie widziałam, zastanawiałam sie nad jenotem, ale one mają inne ubarwienie. Nie mam pojęcia co to za gatunek, ale może ktoś z was będzie wiedział. Wiem, że to głupie pytać sie o takie rzeczy... Quote
Marta_Ares Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 hmm co to takiego umaszczenie jak huzky ale glowa zupelnie inna nie mam pojecia co to jest:oops: Quote
Usia Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 ja nie mam pojecia , dla mnie to jakis psowaty :) albo szczurawaty cos jak opos moze <nie wiem> Ola ale ty chyba zamiast zdjec jakis ... zwierzaków to zdjecia Kory powinnaś wstawić, no chyba ze ja pomyliłam galerie to juz inna sprawa :) Quote
Ola&Kora Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 Usia; napisał(a):ja nie mam pojecia , dla mnie to jakis psowaty :) albo szczurawaty cos jak opos moze <nie wiem> Ola ale ty chyba zamiast zdjec jakis ... zwierzaków to zdjecia Kory powinnaś wstawić, no chyba ze ja pomyliłam galerie to juz inna sprawa :) Potaram sie dzisiaj cosik wstawić ale na razie nie posiadam aparatu, poza tym dogomania mi jakoś tak dziwnie działa :/ Quote
Recommended Posts