Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O rany, siedze, odrabiam lekcje a Kora śpi obok i strasznie śmierdzące bąki puszcza... :help1: :grab: :madgo: :Help_2: :wallbash: :lmaa: :angryy: :mad: No ale cóż...:shithappens:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
O rany, siedze, odrabiam lekcje a Kora śpi obok i strasznie śmierdzące bąki puszcza... :help1: :grab: :madgo: :Help_2: :wallbash: :lmaa: :angryy: :mad: No ale cóż...:shithappens:

tez tak czesto mam...wspolczuje.........

Posted

Ola&Kora napisał(a):

:turn-l: :turn-l: :turn-l:
Sorry ;] Wiem, że nie można śmiać się z cudzego nieszczęścia :eviltong:

Posted

KaRa_TC; napisał(a):

Cielaczek coś z pańcią nie chce pozowac:lol: :lol:

Tak wiem :oops: Na tym zdjęciu Kora wyszła tak jakbym ją dusiła... :eviltong:
Ale koleżanka nie za bardzo umiała sie posługiwać aparatem :eviltong: a Korze nie za bardzo chciała czekać spokojnie :evil_lol:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Tak wiem Na tym zdjęciu Kora wyszła tak jakbym ją dusiła...

Dobra dobra przyznaj sie od razu że chciałas zrobić krzywde biednej Korce :evil_lol:
Zdjęcia boskie, nie było mnie u was bardzo długo, cóż - szkoła :(

Posted

:: FiGa ::; napisał(a):
Dobra dobra przyznaj sie od razu że chciałas zrobić krzywde biednej Korce :evil_lol:
Zdjęcia boskie, nie było mnie u was bardzo długo, cóż - szkoła :(

Ja cie rozumiem, nawet na chrzciny do rodziny nie pojechałam bo musze sie uczyć :/

Posted

Mam małe pytanko do wszystkich... może troszke głupkowate, ale dręczy mnie już od jakiegoś czasu...

Co to za zwierzę?????

Ja nigdy takiego nie widziałam, zastanawiałam sie nad jenotem, ale one mają inne ubarwienie. Nie mam pojęcia co to za gatunek, ale może ktoś z was będzie wiedział.
Wiem, że to głupie pytać sie o takie rzeczy...

Posted

ja nie mam pojecia , dla mnie to jakis psowaty :) albo szczurawaty cos jak opos moze <nie wiem>
Ola ale ty chyba zamiast zdjec jakis ... zwierzaków to zdjecia Kory powinnaś wstawić, no chyba ze ja pomyliłam galerie to juz inna sprawa :)

Posted

Usia; napisał(a):
ja nie mam pojecia , dla mnie to jakis psowaty :) albo szczurawaty cos jak opos moze <nie wiem>
Ola ale ty chyba zamiast zdjec jakis ... zwierzaków to zdjecia Kory powinnaś wstawić, no chyba ze ja pomyliłam galerie to juz inna sprawa :)

Potaram sie dzisiaj cosik wstawić ale na razie nie posiadam aparatu, poza tym dogomania mi jakoś tak dziwnie działa :/