Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Naprawdę chętnie znów się z wami spotkam! Od rana ide na grzybki i po południu bede miała czas. Jakby co to sie jeszcze na gg zgadamy ;)

Zobaczymy jeszcze co Marta powie, w sumie to od niej dużo zależy czy spotkamy się rano czy nie. Jeśli ona będzie mogła rano a Ty nie to najwyżej rano się spotkam z nią a po południu z Tobą.

Posted

Cerber; napisał(a):
Zobaczymy jeszcze co Marta powie, w sumie to od niej dużo zależy czy spotkamy się rano czy nie. Jeśli ona będzie mogła rano a Ty nie to najwyżej rano się spotkam z nią a po południu z Tobą.

Mnie to już teraz cały dzień pasuje. Dzisiaj tata był na grzybach i powiedział że ma już dość :eviltong: .

Posted

No wreszcie piątek! Cały weekend na pstrykanie fotek :eviltong:
Na początek troszkę starsze zdjęcia, jeszcze z sierpnia z parku

No co sie gapisz? :eviltong:

SPAĆ!!!

Jak tam stromo

O nie! Pani wyrzuciła taki ładny patyczek! Musze go przynieść! Co za marnotractwo :angryy:

AAAA!!! Znowu to zrobiła! Musze po niego iść!

To zaczyna być wkurzające...

Masz mnie za idiotkę?! Tera to se sama po niego leć!

Teraz pobawmy się jabłuszkiem

No nie patrz tak na mnie... Bo sie zawstydze...

Miałaś sie nie patrzeć... Obrażam się...

Zartowałam! Przecież wiesz, że cię kocham..:loveu: (najpiękniejszy Korusiowy uśmiech :loveu: :loveu: :loveu: )

Posted

Cerber; napisał(a):
No a jeszcze miałam spytać, gdzie robiłaś te foty, co napisałaś, że stromo? Bo w parku to chyba nie, nie?

Właśnie to było w parku. W parku nad Wisłą jest taki jakby klif czy cuś w tym stylu. W każdym bądź razie często Kora biega z tego klifu w te i z powrotem. Bardzo to lubi, a jeszcze bardziej jak rzucam jej tam patyczki :p .

Posted

Cerber; napisał(a):
Ze spacerku jupiiiii, może dzis pójdziemy do parku??????? i nad wisłę. Będzie ekstra, już się doczekć nie mogę :):):):):):)

Jestem za! :eviltong: Ale nie wiem, czy bedzie wam sie chciało iść aż nad Wisłe ;)

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Jestem za! :eviltong: Ale nie wiem, czy bedzie wam sie chciało iść aż nad Wisłe ;)

zobaczymy ale czego sie nie robi dla psów:evil_lol: wkońcu to z nimi idziemy na spacer

Posted

Marta_Ares; napisał(a):
zobaczymy ale czego sie nie robi dla psów:evil_lol: wkońcu to z nimi idziemy na spacer

Masz rację, one najbardziej korzystają z takich spacerów. Ale mnie one też sprawiają przyjemność... zwłaszcza gdy moge porozmawiać z osobami o takich samych zainteesowaniach, czyli psach ;)

Posted

Wróciłam ze spacerku...ludzie co tam sie działo!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Na razie zgrywam i zmniejszam fotki. Wstawie je wieczorkiem :p

P.S. Dziękujemy z Korą wszystkim (bez wyjątku) za odwiedzinki i oczywiście zapraszamy ponownie. Obiecujemy też odwiedzać wasze galerie

Posted

OK pora cosik wkleić. Na razie bedzie tylko kilka zdjątek, bo jestem lekko zmęczona:eviltong: . Obiecuje, że jutro umieszcze resztę fotek

Zabierzcie mnie do szpitala psychiatrycznego!!!

Aresik :loveu:

i Cerbuś :loveu:

Ona zamierza coś zrobić biednemu Aresiowi...

A to bitwa o patyk :roll:

Posted

[quote name='Ola&Kora']

A to bitwa o patyk :roll:

kktórą jak zawsze wygrał Cerber :D:D:D:D:D:D:D:D

A Kora zawsze Cerbera ogrywała w wiodzie, bo to szłaput i ani Cerberkowi ani Aresikowi nie dawała szans. :eviltong: :eviltong: