nomu Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Jaka szkoła, to dopiero początek :) Jak ja się ciesze że dopiero od października zaczynam :P Quote
Cerber Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Ola&Kora napisał(a):Naprawdę chętnie znów się z wami spotkam! Od rana ide na grzybki i po południu bede miała czas. Jakby co to sie jeszcze na gg zgadamy ;) Zobaczymy jeszcze co Marta powie, w sumie to od niej dużo zależy czy spotkamy się rano czy nie. Jeśli ona będzie mogła rano a Ty nie to najwyżej rano się spotkam z nią a po południu z Tobą. Quote
Ola&Kora Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 Cerber; napisał(a):Zobaczymy jeszcze co Marta powie, w sumie to od niej dużo zależy czy spotkamy się rano czy nie. Jeśli ona będzie mogła rano a Ty nie to najwyżej rano się spotkam z nią a po południu z Tobą. Mnie to już teraz cały dzień pasuje. Dzisiaj tata był na grzybach i powiedział że ma już dość :eviltong: . Quote
Ola&Kora Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 nomu; napisał(a):Jaka szkoła, to dopiero początek :) Jak ja się ciesze że dopiero od października zaczynam :P Ja też tak chce!!! :p ;) Quote
Ola&Kora Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 No wreszcie piątek! Cały weekend na pstrykanie fotek :eviltong: Na początek troszkę starsze zdjęcia, jeszcze z sierpnia z parku No co sie gapisz? :eviltong: SPAĆ!!! Jak tam stromo O nie! Pani wyrzuciła taki ładny patyczek! Musze go przynieść! Co za marnotractwo :angryy: AAAA!!! Znowu to zrobiła! Musze po niego iść! To zaczyna być wkurzające... Masz mnie za idiotkę?! Tera to se sama po niego leć! Teraz pobawmy się jabłuszkiem No nie patrz tak na mnie... Bo sie zawstydze... Miałaś sie nie patrzeć... Obrażam się... Zartowałam! Przecież wiesz, że cię kocham..:loveu: (najpiękniejszy Korusiowy uśmiech :loveu: :loveu: :loveu: ) Quote
Juszes Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Piękne fotki :):):) Korusia jak zawsze pięknie wyszła :loveu: Quote
Cerber Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 No a jeszcze miałam spytać, gdzie robiłaś te foty, co napisałaś, że stromo? Bo w parku to chyba nie, nie? Quote
Ola&Kora Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 Cerber; napisał(a):No a jeszcze miałam spytać, gdzie robiłaś te foty, co napisałaś, że stromo? Bo w parku to chyba nie, nie? Właśnie to było w parku. W parku nad Wisłą jest taki jakby klif czy cuś w tym stylu. W każdym bądź razie często Kora biega z tego klifu w te i z powrotem. Bardzo to lubi, a jeszcze bardziej jak rzucam jej tam patyczki :p . Quote
Cerber Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Kurcze, ale w którym to mi\ejscu, ja nie wiem gdzie to jest :| Quote
nomu Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Jak ona się ładnie uśmiecha do zdjęć!:cool3: Quote
Daisunia Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 sliczne zdjecia ślicznej czekoladki :lol: :loveu: (i zapraszam do galerii daisy) Quote
Ola&Kora Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 Cerber; napisał(a):Kurcze, ale w którym to mi\ejscu, ja nie wiem gdzie to jest :| Kiedyś ci je pokaże :p ;) Quote
Ola&Kora Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 Dziękuje wszystkim za miłe komentarze ;) . Wieczorkiem bedą kolejne foteczki Kory Quote
Cerber Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Ze spacerku jupiiiii, może dzis pójdziemy do parku??????? i nad wisłę. Będzie ekstra, już się doczekć nie mogę :):):):):):) Quote
Ola&Kora Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 Cerber; napisał(a):Ze spacerku jupiiiii, może dzis pójdziemy do parku??????? i nad wisłę. Będzie ekstra, już się doczekć nie mogę :):):):):):) Jestem za! :eviltong: Ale nie wiem, czy bedzie wam sie chciało iść aż nad Wisłe ;) Quote
Marta_Ares Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Ola&Kora napisał(a):Jestem za! :eviltong: Ale nie wiem, czy bedzie wam sie chciało iść aż nad Wisłe ;) zobaczymy ale czego sie nie robi dla psów:evil_lol: wkońcu to z nimi idziemy na spacer Quote
Ola&Kora Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 Marta_Ares; napisał(a):zobaczymy ale czego sie nie robi dla psów:evil_lol: wkońcu to z nimi idziemy na spacer Masz rację, one najbardziej korzystają z takich spacerów. Ale mnie one też sprawiają przyjemność... zwłaszcza gdy moge porozmawiać z osobami o takich samych zainteesowaniach, czyli psach ;) Quote
Alynkaaa Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 tylko duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo fotek narobcie dziewczyny:) Quote
Mysha792 Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Bianka dziękuje za odwiedziny w galerii i wpada tutaj ;) ten psiak jest boski, taki czekoladowy, m.... :loveu: :loveu: Quote
KaRa_ Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 W cieniu jest ona gorzką czekoladą:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 Wróciłam ze spacerku...ludzie co tam sie działo!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Na razie zgrywam i zmniejszam fotki. Wstawie je wieczorkiem :p P.S. Dziękujemy z Korą wszystkim (bez wyjątku) za odwiedzinki i oczywiście zapraszamy ponownie. Obiecujemy też odwiedzać wasze galerie Quote
Ola&Kora Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 OK pora cosik wkleić. Na razie bedzie tylko kilka zdjątek, bo jestem lekko zmęczona:eviltong: . Obiecuje, że jutro umieszcze resztę fotek Zabierzcie mnie do szpitala psychiatrycznego!!! Aresik :loveu: i Cerbuś :loveu: Ona zamierza coś zrobić biednemu Aresiowi... A to bitwa o patyk :roll: Quote
Cerber Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 [quote name='Ola&Kora'] A to bitwa o patyk :roll: kktórą jak zawsze wygrał Cerber :D:D:D:D:D:D:D:D A Kora zawsze Cerbera ogrywała w wiodzie, bo to szłaput i ani Cerberkowi ani Aresikowi nie dawała szans. :eviltong: :eviltong: Quote
Recommended Posts