bety Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Zna ktoś może z Was tą stronę oraz jej autorkę http://ptk10.wsb-nlu.edu.pl/joomla13/ Pzdr Quote
Miawko Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Nie znam tej dziewczyny, ale stronka wygląda na ćwiczenie z joomli :) Quote
Kateczka Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 proponowane lektury...kantar ....oraz stwierdzenie, ze akity chetnie się uczą mnie rozbawiły :) Dziewczyna mi nieznana a czego szukamy ;)? a zgodę na Baze Akit dostała ? Quote
Matagi Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Kateczka napisał(a):proponowane lektury...kantar ....oraz stwierdzenie, ze akity chetnie się uczą mnie rozbawiły :) Dziewczyna mi nieznana a czego szukamy ;)? a zgodę na Baze Akit dostała ? Haha:evil_lol: czujesz,Katka bluesa;) Quote
INU Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Nie przeglądałam całej strony, ale przynajmniej część tego co widziałam, jest skopiowane ze strony Izydy :shake: Quote
bety Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 Matagi napisał(a):Haha:evil_lol: czujesz,Katka bluesa;) Ha ha dokładnie. INU napisał(a):Nie przeglądałam całej strony, ale przynajmniej część tego co widziałam, jest skopiowane ze strony Izydy :shake: Tam jest dużo rzeczy pokopiowanych z różnych stron - np: zdjęcia. No właśnie nie widzę tam kontaktu do tej osoby bo bym ją chętnie objechała za "całokształt". A może ktoś z Was odkrył jak się z nią skontaktować? Pzdr Quote
Agappe Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 spróbuj napisać na maila: ptk10@wsb-nlu.edu.pl uczelnie mają generalnie podobną politykę jeśli chodzi o adresy email i domeny.. więc może zadziała.. Quote
Darius Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Puszukajcie na Facebooku:-) Tam taka dziewczyna jest! Ja nie jestem tam zameldowany. Serwus Quote
Miawko Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Tam jest ze dwadzieścia takich dziewczyn... już zdążyłam sprawdzić :) Quote
Matagi Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Darius napisał(a):Puszukajcie na Facebooku:-) Tam taka dziewczyna jest! Ja nie jestem tam zameldowany. Serwus Oooo;) jaki zorientowany:lol: Quote
bety Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Agappe napisał(a):spróbuj napisać na maila: ptk10@wsb-nlu.edu.pl uczelnie mają generalnie podobną politykę jeśli chodzi o adresy email i domeny.. więc może zadziała.. Nie działa. Darius napisał(a):Puszukajcie na Facebooku:-) Tam taka dziewczyna jest! Ja nie jestem tam zameldowany. Serwus Mnie też tam nie ma. Dalej brak kontaktu z autorką strony, szukałam i nic nie znalazłam. Wypada poczekać, skoro tak ją akity interesują to może gdzieś "wypłynie". Dzięki wszystkim za pomysły. :) Pzdr Quote
Recommended Posts