Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Po otwarciu jamy brzusznej okazało się, że guz z lewej nerki rozlał się na jelita, do tego również prawa nerka była zmieniona. Junior nie miał szans na normalne życie jego stan pogarszałby się z każdym dniem.
Juniorek do końca był z ukochanymi Paniami.

Żegnaj piesku.

Posted

Wiem, że to szybko, ale może jego Pańciowie przygarnęliby jakiegoś biednego boksia? Nam to bardzo pomogło, a te kilka dni między odejściem Dinusia a pojawieniem się Maryśki to była beznadziejna pustka...

Posted

Po delikatnym ochłonięciu chciałam Wam (tak od siebie) podziękować za to co zrobiliście dla Juniora i jego Pańciostwa. Za to że do końca mógł czuć się chciany i kochany. Za Waszą bezinteresowną pomoc, działanie i szybkie reakcje.

Posted

Nie tak miało być, Junior... Ale dom okazał się wyjątkowy - jak to nigdy nie można z góry przesądzać po paru niepełnych, niepotwierdzonych informacjach. Jak łatwo można skrzywdzić ludzi o wielkim sercu... Jeszcze jakiś pies kiedyś będzie miał szczęście trafić do tych wspaniałych, dzielnych ludzi. Bardzo Państwu współczuję... Stracili Przyjaciela w chwili, gdy pojawiło się światełko nadziei :(

Posted

..może i ja jeszcze dodam coś od siebie ....

w obliczu odejścia Juniorka ...dla jego Ludzieńków wielkim wsparciem na duchu było i chyba nadal jest ...tak myślę ...że nie byli w tym najsmutniejszym czasie sami ... współczuję im bardzo ...chyba jak wiekszość Was tutaj , wiem co znaczy pożegnać Przyjaciela :(
[*]

• 9 months later...
  • 11 months later...