Jump to content
Dogomania

*<<<Rasti-galeria szatana>>>*

Podoba Ci się imionko Rasti ?  

27 members have voted

1. 1. Podoba Ci się imionko Rasti ?

• Oczywiście,jest fajniutkie!Bravo
      19
    • Ujdzie,ale wymyśliłbym lepsze...
      6
    • Niegdy bym tak psa nie nazwał.Uciekaj za granicę!
      2

Recommended Posts

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mi sie Rusty bardzo podoba :loveu: Takie imie mial miec moj pies jakbym wziela psa, ale mam suczke :loveu: Podoba mi sie tez imie Flash (czyt. flesz) ale niektorym sie to zle kojarzy...
Tu na tej stronce masz mnostwo imion:
http://www.dog-names.us/database.asp?Category1=Nicknames

Nie wiem czy znasz angielski wiec napisze mini instrukcje: wybierasz kategorie z jakiej chcesz imie "category" a potem klikasz submit i masz liste imion psich dla chlopcow. Jak klikniesz na imie to wyswietli sie jego znaczenie :lol: Jesli bedziesz miala problemy napisz na priv :cool3:

Posted

[quote name='chicken']Miłego wybierania :lol:
:hmmmm: :hmmmm: :hmmmm:
Chyba już imię jest ??

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
! RASTI !
:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Rasti (??) jest śliczny. Moja sąsiadka, która mieszka nademną też ma setera, który codziennie rano "skacze mi po suficie" tak, że spać nie moge:mad: Czekam na nowe fotki

Posted

Boje się, że mi kiedyś lampa na głowe spadnie. Mam nadzieje, że masz tak tolerancyjnych i wyrozumiałych sąsiadów jak ja :razz: i nie będą z tego robić problemów ;)

Posted

agatek napisał(a):
Ale już jutro idziemy na szczepienie :lol:
Dzika bestia właśnie śpi :loveu:

Ale wiesz ze po pierwszym szczepieniu jest 2 tygodnie kwarantanny(czyli zero dworu) i po drugim jeszcze 10 dni :evil_lol: Czyli masz psa uziemionego jeszcze przez niecaly miesiac :-o:diabloti:

Posted

haska_12 napisał(a):
Hmm pogubiłam sie...to nasz seterek ma na imię Anonimek??? :diabloti: Jak tak to świetne imie :);):)

Anonimek chyba dlatego, że jak agatek zakładała jego galerie to nie miał jeszcze imienia :)