Jump to content
Dogomania

*<<<Rasti-galeria szatana>>>*

Podoba Ci się imionko Rasti ?  

27 members have voted

1. 1. Podoba Ci się imionko Rasti ?

• Oczywiście,jest fajniutkie!Bravo
      19
    • Ujdzie,ale wymyśliłbym lepsze...
      6
    • Niegdy bym tak psa nie nazwał.Uciekaj za granicę!
      2

Recommended Posts

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BRAWO :lilangel: :lilangel: :lilangel: WIEDZIAŁAM ŻE BĘDZIESZ MIAŁA PSIAKA - SETERKA :lilangel: :klacz: :Cool!: :Rose: :angel: :modla: :bigcool: :BIG: :laola: :drinking: będe często was odwiedzać :cunao: :cunao: :cunao: ucałuj go :BIG: :BIG:

Posted

Ty agatek nad imionkiem myśl :mad: Jak go wołasz ??
ja nie moge na gg wejść i pogadać więc musisz sama :-(
WYMYSLISZ COŚ !! Tylko ładne i szybko bo nie będziesz go wolać Anonimek :diabloti: :lol: :diabloti: Choć fajnie by brzmiało :lol: I czekamy na fotki bo te mało wyraźne...... jak to zdjęcia w domu ;)

Posted

:loveu: RASTI ! :loveu:
:BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :drinking: :drinking: :laola: :laola: :BIG: :BIG: :ylsuper: :ylsuper: :bigcool: :bigcool: :angel: :angel: :sweetCyb: :sweetCyb: :bigok: :bigok: :klacz: :klacz: :lilangel: :lilangel:

Posted

[quote name='JESS:)']

:loveu: RASTI ! :loveu:

:BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :drinking: :drinking: :laola: :laola: :BIG: :BIG: :ylsuper: :ylsuper: :bigcool: :bigcool: :angel: :angel: :sweetCyb: :sweetCyb: :bigok: :bigok: :klacz: :klacz: :lilangel: :lilangel:

JESTEM ZA, CHOĆ IMIE ANONIM MI SIE PODOBA- TAK WŁAŚNIE WABI SIĘ PIES Z NASZEJ HODOWLI- WŁAŚNIE ZAGINĄŁ I TRWAJĄ POSZUKIWANIA!!!

Posted

Jak to jak ?? RASTI :multi: :multi: :multi: Nowe focie śliczne i rameczki jakie ładne :loveu: :loveu: :loveu: Ale chce zobaczyć jaki jest rudziutki a nie w skali szarości .... ładnie to wygląda ale ..... :cool1: Daj w normalnych kolorkach :mad:

Posted

[quote name='agatek']Narazie nie mam nowych fotek nie zabijcie mnie za to... :oops:
Nie zabijemy bo ja osobiście się tym zajme :diabloti: :mad: :diabloti: