tamiczek Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Juszes napisał(a):ojeju!! Jaki on wielki, ajk on rośnie, ale jak tak zadko nam fotki dajesz, to co się dziwić ze coraz na każdym zdjięciu woiększy! Dawaj więcej zdjątek!:mad: Nie każdy ma dostep do aparatu cyfrowego :roll: Quote
Juszes Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 fajnie, że w końcu dajesz jakiś znak co u Rastusia ;] Fotki śliczne, rośnie ten chłopak, rośnie! Quote
nomu Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Ooo nowości:multi: To zdrowych kostek Rastusiowi trzeba życzyć :) a rośnie jak na drożdżach. Quote
klepcia Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Zdrowych, :santagri:wesołych Świąt:x-mas:, dużej ilości prezentów pod choinką:tree1:, super Sylwestra:BIG: oraz spełnienia marzeń w :tree1:nadchodzącym roku :x-mas:życzy Nelice z rodziną :) Quote
haska_12 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Dzien doberek :) Dziękuję ci bardzo za życzonka :) A tak wogle to: Wesołych Świąt :x-mas: Quote
Ciastek Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Witam w 2007! I szczęśliwego życzę! Ale Rasi już dużyyy :p i taki ma ładny, głęboki kolor.. (chyba, że zdjęcie "podciągane":evil_lol: ) Pięknie dziękuję za życzenia ! i ekhm... te fotki to już tak bardziej niebawem? (taaa wiem, nie dość, że żadko przychodzi to jeszcze tylko fotek żąda :diabloti: ) Quote
Czoko Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Przyszłam do Was z pierwszą wizytą - rzeczywiście Rasti jest śliczny... Spróbuję może uda mi się znaleźć Wasz Blog. Pozdrawiam Ewa Quote
Ciastek Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Ja znowu po długiej przerwie... i znowu proszę o fotki, bo dużo czasu minęło od ostatniej mojej wizyty, Rasti to już przecież duży chłop będzie :evil_lol: a fotek bardzo skąpo...:-( Quote
Jess Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 halo ?! Czy galeria U-M-I-E-R-A ! :-o S.O.S. :crazyeye: Agatek co u Ciebie ? Co u psiaka ? :placz: Nie mam Twojego nr. gg ! Odezwij się ! :-( Jeszcze są życzenia na nowy rok ! Martwię się :placz: Quote
Recommended Posts