Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 942
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mala2021 napisał(a):
Czy ktoś wie ile czasu trwa głosowanie na krakvecie? bo ja dziś chciałam zagłosować ale tylko pokazuje mi wyniki

Pomimo rejestracji musisz się zalogować. Potem wejść na głosowanie na schronisko w listopadzie. Pokazuje się ankieta, wybierasz oczywiście Ciapka. Mnie się udało zagłosować.:lol:

Posted

jolasek napisał(a):
Pomimo rejestracji musisz się zalogować. Potem wejść na głosowanie na schronisko w listopadzie. Pokazuje się ankieta, wybierasz oczywiście Ciapka. Mnie się udało zagłosować.:lol:

Nie doczytałam regulaminu .... można tylko 1 zagłosować,a ja zrobiłam to wczoraj..

Posted

Dziewczyny dziękuję bardzo za pomoc bo u nas wolontariuszy nie ma, ludzie czytają niekiedy ktoś napisze ale włączyć się do pracy czy pomocy nie ma. Latem przychodziły dziewczynki ale teraz mają szkołę i nie mają czasu chyba i chęci i dlatego muszę się borykać sama- dzięki wam nie sama. Piszecie że wybieracie się do nas w sobotę ale mnie tam nie będzie muszę nadrobić parę domowych spraw, bo zapomniałam , że mam dom i rodzinę.
Wczoraj byłam w Białymstoku i dziękuję IZABELI JABŁOŃSKIEJ za tak obfitą paczkę

no to mamy problem, jutro nie uda się zrobić zdjęć

Posted

kierownik schroniska napisał(a):
Dziewczyny dziękuję bardzo za pomoc bo u nas wolontariuszy nie ma, ludzie czytają niekiedy ktoś napisze ale włączyć się do pracy czy pomocy nie ma. Latem przychodziły dziewczynki ale teraz mają szkołę i nie mają czasu chyba i chęci i dlatego muszę się borykać sama- dzięki wam nie sama. Piszecie że wybieracie się do nas w sobotę ale mnie tam nie będzie muszę nadrobić parę domowych spraw, bo zapomniałam , że mam dom i rodzinę.

jutro nie uda się zrobić zdjęć a tak mi na tym zależało

Posted

[quote name='kierownik schroniska']Dziewczyny jakbyście mogły to przyjedzcie w niedzielę to ja też będę
Mnie bardzo pasuje w niedzielę :) Sylwia reszta w Twoich rękach :) I ustawianiu do pionu ;)

Jola!
Cudnie, że Poranny bierze patronat nad akcją :) Plakaty bardzo by się i u nas w Bielsku przydały. Rozmawiałam wczoraj z Sylwią i myślę, że we dwie możemy coś w Bielsku tez zrobić. Ale będziemy potrzebowały upowaznienia ;)
Zdzwonimy się poźniej dobrze?

Posted

rozmawiałam dziś z p. Aliną i w niedzielę jesteśmy umówione na zrobienie zdjęć psiakom, mogę też zabrać kamerę, jutro w schronisku ma być grupa młodzieży z Białowieży do pomocy przy psach

Posted

sylwia1982 napisał(a):
rozmawiałam dziś z p. Aliną i w niedzielę jesteśmy umówione na zrobienie zdjęć psiakom, mogę też zabrać kamerę, jutro w schronisku ma być grupa młodzieży z Białowieży do pomocy przy psach

No to super! Jesteśmy umówione w takim razie :) Kamera też się na pewno przyda :)
Może ktoś zechce dołożyć trochę karmy ( makaronu,kaszy itp ) to chyba nie będzie problemu, żeby zabrać ze sobą? Sylwia? Jak wygląda stan miejscowy w aucie? Ile możemy zabrać ze sobą? Ja dziś też postaram się dokupić trochę makaronu.

Posted

Gotowe plakaty, w formacie pdf do wydrukowania, mogę wysłać do Bielska jak najbardziej. Prawdopodobnie będą w poniedziałek. Naskrobałam coś do Pupili na sobotę, może będzie nas więcej do pomocy. Trzymać kciuki.

Posted

zapisuję, byłam kiedyś w Hajnówce na 1 dzień i miasteczko mnie zauroczyło a teraz jeszcze czytam o takim pełnym miłości schronisku, coś będę kombinowała żeby w jakiś sposób pomóc

Posted

za paczkę proszę nie dziękować:) czy taki zestaw pasuje czy może coś jest niejadalne? widziałam w Leroyu siano pakowane w takie rulony do okrywania roślin ale może w schronisku też się przyda do bud? a może napisać do Leroya o pomoc w postaci jakiś materiałów budowlanych?

Posted

Piesek ten z linku na naszej stronie to Kufel jak wszystkie nowe psy był na łańcuchu dopóki nie znalazłam mu miejsca w kojcu[quote name='Monika i Max']Na stronie internetowej schroniska znalazłam tego pieska, wklejam link poniewaz nie mogę skopiować zdjęcia:
http://www.ciapek.org/index.php?view=detail&id=64&option=com_joomgallery&Itemid=22#joomimg

czy może to jest Kufel ze zdjęcia poniżej? Prosze o odpowiedź. Jeśli tak, będziemy miały wspaniałe zdjęcie do ogłoszeń na Złotym Psie

Posted

Dziewczyny jak będziecie jechać to może któraś z was ma stare buty do gryzienia dla szczeniaków bo ja ze swego domu już
wszystkie wywiozłam

ja mogę przywieźć trzy pary starych butów

Posted

W niedzielę będziemy w schronie to zrobimy nowe zdjęcia psów. Kufel też jest na liście :)
Starych butów nie mam :( Ale może uda się jutro podskoczyć do weta i kupię chociaż po uchu wędzonym maluchom, żeby na chwilę miały czym zając swoje pyszczki.

Posted

W dniu dzisiejszym miałam wizytę Szaroszyk Jacek i Agnieszka, Głowacki Wojciech, Dudwał Michał Marczak Anna którzy przywieźli karmę dla naszych pupili od pracowników Banku Handlowego GTS, karmę tę pomógł im zakupić z dużą marżą pan Piotr Korczak regionalny dystrybutor Husse. W trakcie tej wizyty zrobili też zrzutkę na zaszczepienie szczeniaków- wielkie dzięki