Collarium Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 We wrześniu Ania mówiła, że do Poznania jedzie z całą Swoją trójką szpiców: BRACCHETTO, TAPIREM i nową suczką od Sławka.:multi: Quote
Gosiak Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 ram pam pam, zobaczcie co mam :evil_lol: PSY: młodzież 3 pośrednia 7 otwarta 10 championy 11 weterany 2 SUKI: młodzież 9 pośrednia 5 otwarta 8 championy 12 To oczywiście stawka ilościowa z Poznania, razem 67 psiaków. Quote
ARISEK Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 Gosiak napisał(a):ram pam pam, zobaczcie co mam :evil_lol: PSY: młodzież 3 pośrednia 7 otwarta 10 championy 11 weterany 2 SUKI: młodzież 9 pośrednia 5 otwarta 8 championy 12 To oczywiście stawka ilościowa z Poznania, razem 67 psiaków. spora gromadka:multi: ja się cieszę choć w stawce będziemy mieć 6 konkurentów;) swoją drogą chyba jesteś sprytniejsza, bo mnie nie byli w stanie powiedzieć ile będzie szpiców...............:cool1: Quote
tulasy Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Ale zobaczcie !! Są 2 weterany i oba polskie : ARTUS Kalix ( MAX ) i CARUS Przybysz z Matplanety. W sukach, klasa championów, minimum 2 to polskie - to ALBA LONGA Logones ( AURA ) i UNGA Tulas. Quote
Eurasierka Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 a czy jakaś dobra dusza sprawdziłaby dla mnie, ile będzie eurasierów? :modla: płeć i klasa nieistotne - chodzi mi tylko o ogólną liczbę... Sabry nie zgłosiłam, ale chętnie pojadę popatrzeć... Quote
Eurasierka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 ARISEK napisał(a):a my się chętnie z Tobą spotkamy Powoli przestaję żałować, że jadę bez Sabry... :lol: a jadę na 80-90%... :p Quote
tulasy Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Czy ktoś ze szpiców dostał już potwierdzenie z Poznania ? My narazie jeszcze czekamy. Jeden lub dwa rzuty potwierdzeń już z Poznania wyszły. Basenji mają numery około 11 900 - 11 950. Kto pierwszy ze szpiców się pochwali ? Quote
Savannah Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 AiMiNku kochany zajrzyj na pierwotne w basenji wystawy bo mi jeszo nie odpisałaś:lol: Quote
Gosiak Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Ja już mam potwierdzenie za Tytusa, dostałam dwa dni temu :) Ma numer 13 tysięcy coś :). Na Figulca jeszcze czekam. Numerki są ładne, nalepka jest w kształcie rozety i mniejsza niż zwykle. Quote
ARISEK Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 my też już mamy potwierdzenie, co prawda nie widziałam bo Madzia tylko nas powiadomiła że przyszło i z wielkiej radości już popakowała dokumenty Quote
tulasy Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 My właśnie dziś dostaliśmy:multi::loveu::lol:. Aura otwiera klasę championów z numerem 13276, a Unga - jak zwyklę - zamyka klasę z numerem 13287. Pozostałe 10 suk w klasie championów są między nami.Numer Ungi jest też ostatnim w naszej rasie.. Gosiu oba numery dostaliśmy w jednej kopercie. Quote
AiMiN Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Eurasierka napisał(a):a czy jakaś dobra dusza sprawdziłaby dla mnie, ile będzie eurasierów? :modla: płeć i klasa nieistotne - chodzi mi tylko o ogólną liczbę... Sabry nie zgłosiłam, ale chętnie pojadę popatrzeć... Psy: ch 17 ml 4 ot 6 posr 4 szcz 1 Suki: ch 10 ml 6 ot 13 pos 6 szcz 2 wet 1 Razem: 70 Quote
Eurasierka Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 AiMiN, dzięki dzięki dzięki :Rose: :buzi: 70 eurasiów w jednym miejscu!!!!! zwariuję... :lol: :lying: :mdleje: :sweetCyb: :iloveyou: Quote
pola.1 Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Moje dziewczyny Akity tez juz dostaly!!!!!! W modziezy 11620 w posredniej 11637 w otwartej 11660.Fajne liczby.A zna ktos moze ilosciowa stawke Akit ? Quote
Zygzak Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 To co mogę z całą pewnością potwierdzić, to szpiców wilczych "od nas" na światówkę zgłoszonych jest 7: Psy - kl. pośr. DORIAN Zygzak; kl. o. WILHELM Zygzak, SNOOPI Punkt Widzenia; Suki - kl. pośr. DIETLINDE Zygzak, kl. o. WIKTORIA Zygzak, WIOLA Zygzak i nasza CZAPA Logones (która dodatkowo zgłoszona jest do konkurencji o najlepszą sukę hodowlaną). Do miłego zobaczenia! Quote
Zygzak Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Z informacji "u źródła" Sławek jedzie tylko z psem. Quote
Eurasierka Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Zygzak napisał(a):Z informacji "u źródła" Sławek jedzie tylko z psem. pewnie z Bolkiem (BOLERO)?... Quote
bety Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 O rany, ale suuuuuuuuper 70 eurasierów :klacz: Będzie ktoś robił zdjęcia - ja chętnie obejrzę? Sama nie dam rady zobaczyć eurasierków na własne oczy:placz: bo w tym samym czasie mam 66 akit amerykańskich :multi: Może zdążę na BOB-a no chyba że ringi obu ras będą ze sobą sąsiadować :thinkerg: Pozdrawiam Quote
tulasy Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Witamy hodowlę 'Zygzak" i Ciebie Doroto. Sławek jedzie tylko z Bolkiem w czwartek prosto na wystawę. Z naszych będzie jeszcze Tapir Tulas. Quote
Eurasierka Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 bety napisał(a):O rany, ale suuuuuuuuper 70 eurasierów :klacz: Będzie ktoś robił zdjęcia - ja chętnie obejrzę? Sama nie dam rady zobaczyć eurasierków na własne oczy:placz: bo w tym samym czasie mam 66 akit amerykańskich :multi: Może zdążę na BOB-a no chyba że ringi obu ras będą ze sobą sąsiadować :thinkerg: Pozdrawiam Ja zrobię trochę fotek (zobaczymy, jak będzie z jakością :shake: ...) ale przeraża mnie fakt, że psy i suki oceniać będzie 2 sędziów - a to oznacza, że będą pewnie szły równolegle na 2 ringach - i jak tu wszystkie obejrzeć?! :placz: A jeszcze z właścicielami chciałoby się porozmawiać... :roll: Quote
bety Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Eurasierka napisał(a):Ja zrobię trochę fotek (zobaczymy, jak będzie z jakością :shake: ...) ale przeraża mnie fakt, że psy i suki oceniać będzie 2 sędziów - a to oznacza, że będą pewnie szły równolegle na 2 ringach - i jak tu wszystkie obejrzeć?! :placz: A jeszcze z właścicielami chciałoby się porozmawiać... :roll: Fajnie każde zdjęcie mile widziane :lol: Ja mam podobny problem, chciałabym obejrzeć oprócz eurasierów i akity ameryk. jeszcze thai ridgebacka. No ale w tej sytuacji jaka jest tzn. każda rasa na innym ringu w gigantycznych ilościach :crazyeye: i na dodatek w tym samym czasie .....:angryy: :shake: To jest NIE MOŻLIWE ratunkiem jest sąsiedztwo ringów ale na to raczej nie liczę :shake: :placz: Europejska w Poznaniu przy Światówce to był pikuś - no ale wtedy przynajmniej obejrzałam wszystko co chciałam :lol: Quote
Eurasierka Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 ja jeszcze nigdy w Poznaniu na wystawie nie byłam... czy tam będzie duży "młyn"? tzn.: na co się nastawić?... przyzwyczajona jestem raczej do imprez plenerowych... (jadę bez psa, więc raczej jest to pyt. czysto informacyjne ;)) Quote
Recommended Posts