Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ram pam pam, zobaczcie co mam :evil_lol:

PSY:
młodzież 3
pośrednia 7
otwarta 10
championy 11
weterany 2
SUKI:
młodzież 9
pośrednia 5
otwarta 8
championy 12

To oczywiście stawka ilościowa z Poznania, razem 67 psiaków.

Posted

Gosiak napisał(a):
ram pam pam, zobaczcie co mam :evil_lol:

PSY:
młodzież 3
pośrednia 7
otwarta 10
championy 11
weterany 2
SUKI:
młodzież 9
pośrednia 5
otwarta 8
championy 12

To oczywiście stawka ilościowa z Poznania, razem 67 psiaków.

spora gromadka:multi: ja się cieszę choć w stawce będziemy mieć 6 konkurentów;)
swoją drogą chyba jesteś sprytniejsza, bo mnie nie byli w stanie powiedzieć ile będzie szpiców...............:cool1:

Posted

Ale zobaczcie !! Są 2 weterany i oba polskie : ARTUS Kalix ( MAX ) i CARUS Przybysz z Matplanety. W sukach, klasa championów, minimum 2 to polskie - to ALBA LONGA Logones ( AURA ) i UNGA Tulas.

Posted

a czy jakaś dobra dusza sprawdziłaby dla mnie, ile będzie eurasierów? :modla:
płeć i klasa nieistotne - chodzi mi tylko o ogólną liczbę...

Sabry nie zgłosiłam, ale chętnie pojadę popatrzeć...

Posted

Czy ktoś ze szpiców dostał już potwierdzenie z Poznania ? My narazie jeszcze czekamy. Jeden lub dwa rzuty potwierdzeń już z Poznania wyszły. Basenji mają numery około 11 900 - 11 950. Kto pierwszy ze szpiców się pochwali ?

Posted

Ja już mam potwierdzenie za Tytusa, dostałam dwa dni temu :) Ma numer 13 tysięcy coś :). Na Figulca jeszcze czekam. Numerki są ładne, nalepka jest w kształcie rozety i mniejsza niż zwykle.

Posted

my też już mamy potwierdzenie, co prawda nie widziałam bo Madzia tylko nas powiadomiła że przyszło i z wielkiej radości już popakowała dokumenty

Posted

My właśnie dziś dostaliśmy:multi::loveu::lol:. Aura otwiera klasę championów z numerem 13276, a Unga - jak zwyklę - zamyka klasę z numerem 13287. Pozostałe 10 suk w klasie championów są między nami.Numer Ungi jest też ostatnim w naszej rasie.. Gosiu oba numery dostaliśmy w jednej kopercie.

Posted

Eurasierka napisał(a):
a czy jakaś dobra dusza sprawdziłaby dla mnie, ile będzie eurasierów? :modla:
płeć i klasa nieistotne - chodzi mi tylko o ogólną liczbę...

Sabry nie zgłosiłam, ale chętnie pojadę popatrzeć...

Psy:

ch 17
ml 4
ot 6
posr 4
szcz 1

Suki:

ch 10
ml 6
ot 13
pos 6
szcz 2
wet 1

Razem:
70

Posted

To co mogę z całą pewnością potwierdzić, to szpiców wilczych "od nas" na światówkę zgłoszonych jest 7: Psy - kl. pośr. DORIAN Zygzak; kl. o. WILHELM Zygzak, SNOOPI Punkt Widzenia; Suki - kl. pośr. DIETLINDE Zygzak, kl. o. WIKTORIA Zygzak, WIOLA Zygzak i nasza CZAPA Logones (która dodatkowo zgłoszona jest do konkurencji o najlepszą sukę hodowlaną). Do miłego zobaczenia!

Posted

O rany, ale suuuuuuuuper 70 eurasierów :klacz: Będzie ktoś robił zdjęcia - ja chętnie obejrzę? Sama nie dam rady zobaczyć eurasierków na własne oczy:placz: bo w tym samym czasie mam 66 akit amerykańskich :multi: Może zdążę na BOB-a no chyba że ringi obu ras będą ze sobą sąsiadować :thinkerg:
Pozdrawiam

Posted

bety napisał(a):
O rany, ale suuuuuuuuper 70 eurasierów :klacz: Będzie ktoś robił zdjęcia - ja chętnie obejrzę? Sama nie dam rady zobaczyć eurasierków na własne oczy:placz: bo w tym samym czasie mam 66 akit amerykańskich :multi: Może zdążę na BOB-a no chyba że ringi obu ras będą ze sobą sąsiadować :thinkerg:
Pozdrawiam

Ja zrobię trochę fotek (zobaczymy, jak będzie z jakością :shake: ...) ale przeraża mnie fakt, że psy i suki oceniać będzie 2 sędziów - a to oznacza, że będą pewnie szły równolegle na 2 ringach - i jak tu wszystkie obejrzeć?! :placz: A jeszcze z właścicielami chciałoby się porozmawiać... :roll:

Posted

Eurasierka napisał(a):
Ja zrobię trochę fotek (zobaczymy, jak będzie z jakością :shake: ...) ale przeraża mnie fakt, że psy i suki oceniać będzie 2 sędziów - a to oznacza, że będą pewnie szły równolegle na 2 ringach - i jak tu wszystkie obejrzeć?! :placz: A jeszcze z właścicielami chciałoby się porozmawiać... :roll:

Fajnie każde zdjęcie mile widziane :lol: Ja mam podobny problem, chciałabym obejrzeć oprócz eurasierów i akity ameryk. jeszcze thai ridgebacka. No ale w tej sytuacji jaka jest tzn. każda rasa na innym ringu w gigantycznych ilościach :crazyeye: i na dodatek w tym samym czasie .....:angryy: :shake:
To jest NIE MOŻLIWE ratunkiem jest sąsiedztwo ringów ale na to raczej nie liczę :shake: :placz: Europejska w Poznaniu przy Światówce to był pikuś - no ale wtedy przynajmniej obejrzałam wszystko co chciałam :lol:

Posted

ja jeszcze nigdy w Poznaniu na wystawie nie byłam... czy tam będzie duży "młyn"? tzn.: na co się nastawić?...
przyzwyczajona jestem raczej do imprez plenerowych...

(jadę bez psa, więc raczej jest to pyt. czysto informacyjne ;))