zenobiusz flores Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 A gdzieś tam dla Melvina sprzedaje się śliwkowa konfitura - trzymaj się Melvin ! Quote
bianka0 Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Melvinek już trochę tych konfiturek przetrawił. Poprzedni bazarek po Jaśku skonsumował, a teraz drugi. Melvin w tym sezonie trzeciego bazarku nie będzie :eviltong:, do domu czas się zbierać. Quote
zenobiusz flores Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Tak jest . Na krzywy ryj tak konfitury żreć ? ! Melwin do domu ! Quote
handzia Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Zapraszam serdecznie na bazarek serduszkowy.:iloveyou: Zbieramy pieniążki dla zagłodzonej i chorej suni z pod Zamościa, prosimy o wsparcie :modla: http://www.dogomania.pl/threads/2054...1#post16633741 Quote
bianka0 Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 No nie funiu :diabloti: Z Melvina przystojny chłopak :lol: Quote
zenobiusz flores Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Od razu wiedziałam, że to n i e Melvin . Quote
funia Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
zenobiusz flores Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Koc w niemodnym kolorze - po co komu taki koc . Melvyn ma dobry gust . Quote
bianka0 Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 Melvin się u funi rozkręcił. To już nie ten wyniosły Warszawiak :cool3: Quote
Isadora7 Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 [quote name='bianka0']Melvin się u funi rozkręcił. To już nie ten wyniosły Warszawiak :cool3: Z deczka oprotestuję. Prawdziwy Warszawiak jest charakterny, honorowy niezależnie od pozycji społecznej. Prawdziwy znaczy rodowity a nie z narybku. Jestem wychowana na Grzesiuku, "Złym" itp na bardzo warszawskim podwórku. Na Rondo Babka nadal mówię Rondo Babka a nie Rondo Radosława (na dodatek bladego pojęcia nie mając kto to był Radosław, a słyszałam różne wersje od "warszawiaczków")) - że najgorszą opinie Warszawiakom zrobili "warszawiaczki" podobnie jak Polakom "polaczki". Niestety. I znacznie bezpieczniej i lepiej się czuję przechodząc przez bramę mojego Gibalaka wśród bełkoczących kolesiów niż idąc np do firmy (urząd, bank etc) gdzie snują się po korytarzach jednakowo wyglądający chłoptasiowie i panienki. Mówiący jakby mieli makaron w ustach, przerywający swoje zdania okrzykami "wow", "łaj'", "cool", piszący w "łerdzie" ale za to to komurka itp orty (skandaliczne zresztą), z książek mający w domu telefoniczną czasem kilka harlekinów, a w ramach rozrywki zwiedzający galerie handlowe. Melvin do roboty chałupy szukać :) Quote
bianka0 Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 Melvin to rodowity Warszawiak, ze swoimi zaletami i stołecznymi przypadłościami :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 bianka0 napisał(a):Melvin to rodowity Warszawiak, ze swoimi zaletami i stołecznymi przypadłościami :evil_lol: I tu się zgodzę, czyli wyniosły nie jest bo Rodowity Warszawiak nie jest wyniosły :):):) jestem ciekawa czy nie wróci do Warszawy :):):) Quote
bianka0 Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 Isadora7 napisał(a):I tu się zgodzę, czyli wyniosły nie jest bo Rodowity Warszawiak nie jest wyniosły :):):) jestem ciekawa czy nie wróci do Warszawy :):):) No dobrze, nie jest wyniosły, tylko takiego udawał po przyjeździe ;) Quote
zenobiusz flores Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 [quote name='Isadora7']Z deczka oprotestuję. Prawdziwy Warszawiak jest charakterny, honorowy niezależnie od pozycji społecznej. Prawdziwy znaczy rodowity a nie z narybku. Jestem wychowana na Grzesiuku, "Złym" itp na bardzo warszawskim podwórku. Na Rondo Babka nadal mówię Rondo Babka a nie Rondo Radosława (na dodatek bladego pojęcia nie mając kto to był Radosław, a słyszałam różne wersje od "warszawiaczków")) - że najgorszą opinie Warszawiakom zrobili "warszawiaczki" podobnie jak Polakom "polaczki". Niestety. I znacznie bezpieczniej i lepiej się czuję przechodząc przez bramę mojego Gibalaka wśród bełkoczących kolesiów niż idąc np do firmy (urząd, bank etc) gdzie snują się po korytarzach jednakowo wyglądający chłoptasiowie i panienki. Mówiący jakby mieli makaron w ustach, przerywający swoje zdania okrzykami "wow", "łaj'", "cool", piszący w "łerdzie" ale za to to komurka itp orty (skandaliczne zresztą), z książek mający w domu telefoniczną czasem kilka harlekinów, a w ramach rozrywki zwiedzający galerie handlowe. Melvin do roboty chałupy szukać :) A to nie chodzi o powstanczego " Radoslawa " ? A ja jestem z Pragi :peace: Quote
bianka0 Posted April 22, 2011 Author Posted April 22, 2011 Zakończył się bazarek dla MELVINA : http://www.dogomania.pl/threads/205294-ZAKOŃCZONY.-JAMNICZA-SPIŻARNIA-Dla-INKI-MELVINA-i-LIROJA-do-17.04.-godz.22.?p=16620809#post1 SUMA pieniędzy zebrana dla [SIZE=3]MELVINA to : 1036,20 zł WYDATKI: Dług za hotelikowanie do 30.04. 2011 - 71 zł POZOSTAŁO - 965,20 zł Quote
funia Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 No to chłopina ma kaski troszkę ,postarała się mamusia chrzestna:cool3: Warszawiak jest szczęśliwy ,zadowolony ,gania ,skacze ,ociera się dziubków domaga ....Wiosna na niego tak zadziałała,ze nawet juz nie gnebi swojej ofiary .Odpuscił jej . Wczoraj Maja zazyczyła sobie wejśc na wybieg dla psów gdzie akurat był Melvin .Zdał pięknie egzamin na zachowanie przy wrzeszcącym i skaczacym dziecku ,które jeszcze na gwizdaku gwizdało .Horror .Ale Melvin widac lubi dzieci bo mu to nie przeszkodziło aby podejśc i dac sie pogłaskac .Widać ,ze z wielkiego miasta chłop i nic mu nie straszne .:evil_lol: Quote
funia Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Wyjechała nie dawno do swojego domu suczka ,którą Melvin lubiał pognębic .Zostały takie co się nie daja .On jest zdezorientowany bo wybiega a tu Mai nie ma .Pozostało sie tylko podporzadkowac reszcie .:lol: Melvin przytył ,Bardzo mu apetyt dopisuje ,jest radosny i skory do zabaw . U nas leje .... Quote
zenobiusz flores Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Ja tez mam tymczasa :painting: . Z dzikich pol pod Pultuskiem . Quote
bianka0 Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 Przydałaby się taka sunia, która by dobry wycisk Warszawiakowi dała. ;) Funiu, to Ty nie jesteś na komunii ???? Zenobiuszu flores, a co zrobisz z tymczasem jak będziesz musiała znowu wyjechać ? U nas też leje. Ja uparłam się po południu sadzić kwiaty, a teraz mnie telepie, chyba się przeziębiłam. Quote
funia Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='bianka0']Przydałaby się taka sunia, która by dobry wycisk Warszawiakowi dała. ;) Funiu, to Ty nie jesteś na komunii ???? Zenobiuszu flores, a co zrobisz z tymczasem jak będziesz musiała znowu wyjechać ? U nas też leje. Ja uparłam się po południu sadzić kwiaty, a teraz mnie telepie, chyba się przeziębiłam.[/QUOTE] Alez jestem bianko .....Ale tutaj maja tez komputery;)A z suchym mam kontakt kilka razy dziennie więć mam co pisac :eviltong: Quote
zenobiusz flores Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='zenobiusz flores']Ja tez mam tymczasa :painting: . Z dzikich pol pod Pultuskiem . Tymczas jest na czas gdy ludzie sie przeprowadzaja http://www.dogomania.pl/threads/207117-Male%C5%84ka-%C5%9Bliczna-Pola-szansa-na-DS-potrzebna-osoba-z-okolic-Mi%C5%84ska-Maz.do-wizyty-PA Jest to gryfonik belgijski jak kazdy widzi:razz: - mimo najszczerszych checi nie moge go podciagnac pod jamniki - a szkoda . Quote
funia Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts