Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szkoda że zdjęcia nie zrobiłaś. Będziesz funiu robiła suspensorium z ichtiolu na woreczek Melvina :evil_lol:
Tak się robi funiu jak się odjajcza chłopaka w Dzień Kobiet :shake:

Posted

Zdjęcia worka ??? On by nie dał, nie jest głupi aby cała Polska oglądała jego poniżenie ....
Nie chwalisz zdjęć Suchego ? nie ładnie ,a chłopak sie starał dla Ciebie ....

Posted

Funiu, przeproś Suchego. Przez to zawężenie pola widzenia dogo, nawet ich nie zauważyłam. Przepraszam. Są świetne, jeszcze nie widziałam żeby się MELVIN ( anie Melvant ):mad: tak fajnie kokosił. :cool3:

Posted

[quote name='funia']chodzi Ci o kasę ? Czy o jego jajka ? Jeśli o to drugie to jest super wisi mu jak skóra na basecie:evil_lol:

Kasy to sama pilnuję, a jajek których już nie ma, ze względu na odległość nie mogę.:shake:

Cioteczka funia pomasowała woreczek i wszystko się Melvinkowi zagoiło :diabloti:

Funiu to się prawidłowo nazywa worek mosznowy, stąd ta moja przenośnia ,, sakiewka "

Posted

ROZLICZENIE:

Na Melvina jest przeznaczone 1186,50 zł , które pozostało z tego bazarku:

http://www.dogomania.pl/threads/1965...-Do-30.11.2010

Hotelikowamie od 17.01.2011 do 31.01. 2011 - 150 zł
Odrobaczenie - 15 zł
Hotelikowanie od 01.02.2011 do 28.02.2011- 280 zł
Kastracja - 140 zł
Hotelikowanie od 01.03.2011 do 31.03.2011 - 310 zł
Transport do weterynarza na kastrację - 20 zł

WYDATKI : 915 zł

POZOSTAŁO: 271,50

Posted

Melvina cyfry nie interesuja .On skacze jak szczenie i zabawia się z kobietami .Wieczorem wczoraj myślałam ,ze z niego padnę ze śmiechu .Sprzatałam kojce wewnętrzne i coś słyszę tłucze się i burczy ,furczy ,sapie ,chrapie .....Buda sie rusza a to Melvancik tak sobie szykował poslanie na noc ....

Posted

ROZLICZENIE:

Na Melvina jest przeznaczone 1186,50 zł , które pozostało z tego bazarku:

http://www.dogomania.pl/threads/1965...-Do-30.11.2010

Hotelikowamie od 17.01.2011 do 31.01. 2011 - 150 zł
Odrobaczenie - 15 zł
Hotelikowanie od 01.02.2011 do 28.02.2011- 280 zł
Kastracja - 140 zł
Hotelikowanie od 01.03.2011 do 31.03.2011 - 310 zł
Transport do weterynarza na kastrację - 20 zł
Zapłata z Frontline i Cestal - 42,50 zł
Hotelikowanie od 01.04.2011 do 30.04.2011 - 300 zł

WYDATKI : 1257,50

POZOSTAŁO: - 71 zł

Melvin jest na minusie , chyba rzeczywiście czas zrobić bazarek :shake:

Posted

[quote name='funia']Melvina cyfry nie interesuja .On skacze jak szczenie i zabawia się z kobietami .Wieczorem wczoraj myślałam ,ze z niego padnę ze śmiechu .Sprzatałam kojce wewnętrzne i coś słyszę tłucze się i burczy ,furczy ,sapie ,chrapie .....Buda sie rusza a to Melvancik tak sobie szykował poslanie na noc ....[/QUOTE]

No nic, uśmiałam się do łez czytając ten wątek........dobre i to .

Posted

Nie można wszystkiego przewidzieć a dowodów nie było.......mnie raz prawie wykiwała osoba z dogo z Wrocławia - teraz jestem ostrożna, ale oszczędna w sądach .
Zabezpieczyłam się tak - choć to żadne zabezpieczenie - że kazałam jej się zgłosić po odbiór pieniędzy do banku z dowodem i miejsce zamieszkania musiało się zgadzać z miejsce zameldowania w dowodzie ....e tam, stara historia, ale trochę zamieszania na dogo było .

Trzeba niestety wypracować metody sprawdzania t a k i c h tymczasów . Przeczucia to za mało .

Posted

Pewne są tyko zarejestrowane hotele i PDT wystawiające faktury. Nawet jak ich nie potrzebujemy, to jest znak, że muszą się liczyć z opinią, bo zbyt duże poczyniły inwestycje.

Posted

No ale kryzys się pogłębia raczej niż kończy i nie stać na takie hotelowanie , więc jak się coś trafi taniej - też nie można oceniać ciotek bo wynika to z chęci ratowania psa za wszelką cenę plus nikt już nie ma czasu plus jakiś margines zaufania na dogo istnieje bo istnieją ok domy płatne tymczasowe.....szkoda, że tak sią stało i zaufanie zostało naderwane - tam był jakiś rozwód , pewno niespłacone kredyty - powinna chociaż napisać - zabierajcie psy, wyjeżdżam.
No cóż .

Posted

Tam nic nie było, oprócz braku serca dla psów i chęci zysku. I na tym to polega, następna zarżnie psy, a ,,kochane cioteczki '' z dogo będą ją tłumaczyć.
Aż się czasami chce rzucić mięsem na tą głupotę powtarzając za Liroyem.