Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobra więć zaraz Ci wyślę smsa z danymi weta do przelewu ,Bądz uprzejma go wykonac a ja z dziką uciechą zawiozę twego Warszawiaka na ten jakże wspaniały zabieg :diabloti:

Posted

Funiu, przelew dzisiaj zrobiony, jutro weterynarz będzie miał pieniądze na koncie.
Trzymam kciuki za Warszawiaka, oby wszystko jutro poszło dobrze.:roll:

ROZLICZENIE:

Na Melvina jest przeznaczone 1186,50 zł , które pozostało z tego bazarku:

http://www.dogomania.pl/threads/1965...-Do-30.11.2010

Hotelikowamie od 17.01.2011 do 31.01. 2011 - 150 zł
Odrobaczenie - 15 zł
Hotelikowanie od 01.02.2011 do 28.02.2011- 280 zł
Kastracja - 140 zł

WYDATKI : 585 zł

POZOSTAŁO: 601,50

Posted

funia napisał(a):
Zabieg bedzie albo w sobote albo w poniedziałek bo wet móił ,ze nie wczesniej jak 7 dni po odrobaczaniu .to wypie ada 19 .wiec zrobimy pewnie w pon,

Dobrze, powiedz mu, żeby jeszcze się nacieszył przez 3 dni jajcętami.:eviltong:

Funiu, Twoje wiadomości są coraz bardziej zaszyfrowane, sądzisz że Melvin je czyta ?

Posted

funia napisał(a):
nie rozumie ,dlaczego zaszyfrowane ?Chodzi o zjadanie liter?

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

funia napisał(a):
.to wypie ada 19

To można różnie przeczytać :cool3:

Posted

aha .....ja juz o tej porze jak piszę to aby szybciej bo spac mi sie strasznie chce i tak wychodzi ...Maleńki laptopik na kolanach w łózku ,Maja się tłucze i tak sie nie raz coś wciśnie ...
Wet ma mi zadzwonic jak przelew dostanie .

Posted

Melvinek ma przełożoną kastrację na przyszły tydzień. Za duże mrozy. Nie ma pośpiechu, dla bezpieczeństwa pieska lepiej zaczekać.
Jest pod kuratelą Suchego, funia ma za miękką rękę do moich jamniorów :diabloti:
I już widać efekty. Suchy schudł, Melvin spokorniał :razz:

Nadal prezenciki ,, cioteczce '' funi zostawia.
O ile pamiętam, to większość moich piesków to jej robiło : Elizka, Jaśko, a teraz Melvin.

Posted

Nie ma sprawy ,posprzatam w końcu od tego jestem .....Dzisiaj mi zrobił prezent i czysciutko było u chłopaka az miło .
Tylko w domu mam problem ...Któraś z moich suk leje na potege w domu i wali kupska na jedyny w chałupie dywan .....I to wtedy jak jesteśmy w domu bo jak wracamy i sprawdzam to nie ma nic .Za chwile jest polane w kilku miejscach i kupsko na dywanie .
Dzisiaj opieprz zebrały dwie bo nie wiem ,która to zrobiła .....Jeden pokój juz śmierdzi ......Najgorsze .,ze nie mam czasu byc z nimi i kontrolowac tego .....

Posted

funia napisał(a):
Nie ma sprawy ,posprzatam w końcu od tego jestem ..

Dziękuję funiu, że nie rzuciłaś mi tekstu jaka to jesteś biedna, bo musisz sprzątać kupska po moich psach :angryy:

Co do Twoich suczek, to podaj którejś jakieś jedzenie, które pozostawia ślad w kupie. Drugiej tego nie dawaj. Będziesz wiedziała do której prezencik należy.

Posted

ROZLICZENIE:

Na Melvina jest przeznaczone 1186,50 zł , które pozostało z tego bazarku:

http://www.dogomania.pl/threads/1965...-Do-30.11.2010

Hotelikowamie od 17.01.2011 do 31.01. 2011 - 150 zł
Odrobaczenie - 15 zł
Hotelikowanie od 01.02.2011 do 28.02.2011- 280 zł
Kastracja - 140 zł
Hotelikowanie od 01.03.2011 do 31.03.2011 - 310 zł

WYDATKI : 895 zł

POZOSTAŁO: 291,50

--------------------------------------------------------------------

Przelałam funiu za marzec dla Melvina.
Daj znać czy kastracja w sobotę czy w poniedziałek.

Posted

Jadę zaraz z Nim na wycięcie .Jego jajca są w moich rękach ( no ,nie tak dosłownie ) .Czyli około południa bedziemy miec u siebie Melvankę:diabloti:
ps.Bianko ,czy zyczysz sobie aby zrobic amulet z jego koralików ( zasuszonych )podobno odstarsza złe moce ( według Indian ):noszony na szyi .....:evil_lol:

Posted

[quote name='funia']Jadę zaraz z Nim na wycięcie .Jego jajca są w moich rękach ( no ,nie tak dosłownie ) .Czyli około południa bedziemy miec u siebie Melvankę:diabloti:
ps.Bianko ,czy zyczysz sobie aby zrobic amulet z jego koralików ( zasuszonych )podobno odstarsza złe moce ( według Indian ):noszony na szyi .....:evil_lol:[/QUOTE]

Funiu kochana, gdybym nosiła amulet z wszystkich wyciętych przeze mnie jajc,to sięgałby mi chyba do kolan. :diabloti: A na swojej drodze nie miałabym prawa spotkać nikogo złego.
A klejnoty Melvina daruję Tobie w prezencie, ostrożności nigdy za dużo.
Chociaż Ty też już masz niezły zbiór klejnotów na swoim koncie:evil_lol:
Ale na Dzień kobiet możesz sobie ten prezencik APARTU zostawić.:p

Posted

Zawieziony ....Biedny padł po drugim strzale ...Jego jajca są własnie w obróbce ....:roll:
Dzieki za przekazanie amuletu ,zrobie sobie z niego korale ....
To fakt ,ty miałabyś szyję przegietą od tych zbuków jakbyś amulety z nich robiła :eviltong:Chociaz gdyby dawały nam pewnośc jak Indianom to chyba warto ,co :diabloti:

Posted

Melwant bo tak go roboczo nazywam ,przywieziony został o 17 do hoteliku .Wchodze do weta ,wetka prowadzi mnie przez korytarz do boksów pozabiegowych i cóz widze ....Melwina ,który zdemolował całkiem boks i podarł w strzępy podkłady i tekture ...Podobno przez długi czas po wybudzeniu kopał łapami w podłodze ...Przynqjmniej tak to wyglądało .
Dobra ona otworzyła boks ,Malwin wybiegł jakgdyby nigdy nic i udalismy się do wejscia do gabinetu ,nagle Melwin zboczył do pokoju socjalnego i w sekundzie wskoczył na kanape i zlał się wetowi aż spływało z kanapy .....Kurcze ,wstyd jak cholera ,myłam i szorowałam tą jego leżankę ale i tak wszystko wlazło w środek ....A Melwin miał to w dupie i próbował zrobic to znowu .....Musielismy go siłą przytrzymywac .To był błąd wyprowadzającej ,ze nie założyła mu smyczy .....Alez mi było głupio .
W sumie obróciłam to w zart i powiedziałam ,ze zemścił się na wecie za to ,ze mu wyciął jaja .
Jakoś musiało być ,A co miałam zrobic ,
Maelwin jeszcze zanim nalał na kanapę towychodząc z boksu rzucił się na kocią karme ,która stała w pudełku .
Wyszedł jak przyszedł ,sladu nie widać poza brakami miedzy nogami .....Żeby wyczyszczone ( gratis) wiek oceniony powyżej 8 lat .
Dostał odemnie do budki duży biały recznik aby miał przujemniej i aby jutro zobaczyc czy nie podkrwawia .
Chciał jeśc ,stał i patrzył ale niestety ....Dostanie dopiero jutro .
To tyle ,
Kastracja opłącona przez bianke ,dochodzi tylko 20 zł .Koszt transportu rano i po południu .

Posted

A nie mówiłam że Warszawiak :diabloti:

Ale się funiu uśmiałam, :cool3: widzę że trafiają się ode mnie ciekawe egzemplarze. Ale przynajmniej to odjajczenie będziesz długo pamiętać.

No to Melvinek będzie cienko śpiewać. Prawdę mówiąc to ja też temu wetowi nasikałabym na kanapę jakby mnie wydmuszek przed Wielkanocą pozbawił.

20 zł przeleję Ci jak będę płaciła za Fabianka.