ocelot Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 bianka0 napisał(a):To pytanie to już musisz skierować do Isadory, to ona robi takie ładne filmiki z podkładem muzycznym. Isadorko wybrałabyś mi jakiś poruszający podkład muzyczny? Quote
Isadora7 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 [quote name='ocelot']Isadorko wybrałabyś mi jakiś poruszający podkład muzyczny? Tylko ja bym wolała zobaczyć zdjęcia czy pokaz aby dobrać muzę właściwie. To znaczy pytanie czy ten pokaz/prezentacja już jest? I smutniejsza wiadomość. Nero pokazany na poprzedniej stronie wyadoptowany do Kielc uciekł :( Quote
ocelot Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 [quote name='Isadora7'] Tylko ja bym wolała zobaczyć zdjęcia czy pokaz aby dobrać muzę właściwie. To znaczy pytanie czy ten pokaz/prezentacja już jest? I smutniejsza wiadomość. Nero pokazany na poprzedniej stronie wyadoptowany do Kielc uciekł :( A skąd. Nie ma jeszcze. Ja tak sobie pomyslałam, że taki pokaz można by wrzucić na stronę schroniska i na ogólna tomaszowską. Quote
Isadora7 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Ja to zawsze zbieram najpierw materiał, potem jakoś to układam w jakiś tam scenariusz i wtedy dobieram muzykę. Mam troche specjalnie w tym celu na dysku, bez obawy o prawa autorskie. Może pomyśl, zbierz foty, materiał tekstowy i cos sie na tej podstawie opracuje. to kilka z moich http://www.youtube.com/watch?v=vbKUwQ3XDxI http://www.youtube.com/watch?v=fIKpnFOye2M http://www.youtube.com/watch?v=oij7aauWQ-g http://www.youtube.com/watch?v=psNbWNIrjbE http://www.youtube.com/watch?v=psNbWNIrjbE tak pokazuje bo to daje przekrój możliwości. Film nie może być dłuższy niż 10 minut. Quote
funia Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Melvin został dzisiaj odrobaczony 1.5 tabletki Cestal.Koszt wraz z nastepną dawką 15 zł . Jest bardzo ,grzeczny .WIta nas coraz wylewniej .Kocha spacery ,podsikuje co sie tylko da.Aż braknie mu po 5 minutach siusków i podnosi juz samą nogę bz podlewania. Dzisiaj jak siadłam na schodach to uznał ,ze chyba jestem drzwewem albo żywopłotem bo obcierał sie o moj plecy w ta i z powrotem ...a tak ze 40 razy:evil_lol: JAk juz sie obczuchał to na miłosci go zebrało .Asystował nam dzisiaj przy przygotowaniu jedzenia na kolacje .;) Quote
Mika31 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 :evil_lol:oj ciocia Funia same cudaki ci się trafiają Quote
bianka0 Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 Nie Mika, to ja same cudaki wybieram z premedytacją, a potem nimi ciotkę :evil_lol: funię obdarzam. Isadora wzruszające są te filmy. Twarda jestem kobieta, ale ten o Jeżyku....., zaraz mi się Lilithka przypomniała. Quote
Isadora7 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Jeszcze jest kilka moich filmików. Czasem mnie tak najdzie. O Lilithce też jest szykowany. Tylko dopracowuję, bo on będzie też na stronie. Quote
ocelot Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 bianka0 napisał(a):Nie Mika, to ja same cudaki wybieram z premedytacją, a potem nimi ciotkę :evil_lol: funię obdarzam. Isadora wzruszające są te filmy. Twarda jestem kobieta, ale ten o Jeżyku....., zaraz mi się Lilithka przypomniała. Bardzo wzruszające, no właśnie o coś takiego mi chodzi, tylko ja chciałam kilka zdjęć psiaków z mojego schroniska zza kratami pokazać Quote
handzia Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Byłam dzisiaj u Funi. Melvin zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie. W ogóle nie szczekał i ładnie się przywitał:) bardzo miły i łagodny psiak. Quote
bianka0 Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 handzia napisał(a):Byłam dzisiaj u Funi. Malvit zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie. W ogóle nie szczekał i ładnie się przywitał:) bardzo miły i łagodny psiak. A zdjęcia Melvina będą ? Mogłabym wtedy zacząć mu robić ogłoszenia, bo z całym szacunkiem dla funi, talentu fotograficznego to dziewczyna nie ma.:diabloti: Quote
handzia Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 No właśnie mieliśmy zrobić ale zapomnieliśmy wziąć aparat. Więc na razie może Funia cyknie jakąkolwiek fotkę, a w następnym tygodniu postaramy się zrobić lepsze:) A co do talentu fotograficznego Funi, to raczej brak jej dobrego aparatu niż tego pierwszego;). A Melvin jest super psiakiem:loveu: Quote
bianka0 Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 [quote name='handzia']A co do talentu fotograficznego Funi, to raczej brak jej dobrego aparatu niż tego pierwszego;). : Rzeczywiście, muszę sprostować, trzeba mieć niezły talent, żeby tak ładnie ująć to kakaowe oczko :diabloti: No to muszę jeszcze poczekać z ogłoszeniami Melvina. Quote
funia Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 MAm pare nowych >Aparat sie rozładował i nie moge nawet ocenić jakie są .WIeczoirem zobacze . Quote
funia Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Ps .kakaowe oczko zmniejszyło jakby swój obwód...:diabloti: Quote
bianka0 Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 [quote name='funia']Ps .kakaowe oczko zmniejszyło jakby swój obwód...:diabloti: Może te wymioty i biegunka tak nasiliły zmiany w gruczołach. Ale jeżeli trze, to trzeba je oczyścić u weta. Quote
funia Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
funia Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Mika31 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 ale u was sniegu mi w ogródku krokusy wychodzą Quote
handzia Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Piękne zdjęcia. A zwłaszcza te pierwsze:diabloti: Melvinek jest bardzo fotogeniczny:lol: Quote
Isadora7 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Aukcyjke jutro wykończę bo widze że są nowe foty Quote
bianka0 Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 To dzisiaj biedactwo nacieszyło się śniegiem. Wprawdzie hotelik to jeszcze nie dom, ale po schroniskowych, wydzielanych co do minuty spacerach przynajmniej wolnością psiaki się nacieszą. Melvina w miarę możliwości wyprowadzała wolontariuszka. A Samba 2 lata przesiedziała w klatce bez spacerów. Quote
bianka0 Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Funiu, będę robiła ogłoszenia z tymi zdjęciami co są. Szkoda czasu, Mel chce mieć swój dom. Quote
Isadora7 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 bianka0 napisał(a):Funiu, będę robiła ogłoszenia z tymi zdjęciami co są. Szkoda czasu, Mel chce mieć swój dom. No to ja all tez zrobię z tymi bo czekałam Quote
Recommended Posts