Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobrze, to czekam.
Moje już zabezpieczone, ja stosuję ADVANTIX Spot-on, ale muszę wcierać co miesiąc.
Ze względu na ciągły, bliski kontakt z wieloma psami, dla bezpieczeństwa swojego zdrowia obróżek nie używam.

Posted

bianka0 napisał(a):
Dobrze, to czekam.
Moje już zabezpieczone, ja stosuję ADVANTIX Spot-on, ale muszę wcierać co miesiąc.
Ze względu na ciągły, bliski kontakt z wieloma psami, dla bezpieczeństwa swojego zdrowia obróżek nie używam.

Bianko, drogi jest bardzo ten ADVANTIX? Obróżki, które działają tak długo wydają mi się bardzo toksyczne, mam rację?

Posted

Handziu w rezultacie dla mnie wychodzi drożej. Ja biorę na 90 kg, bo tyle w sumie ważą moje psy i rozdzielam sobie sama strzykawką po tyle ml ile wypada na każdego.( wychodzi wtedy taniej)
Dostaję u mojego weta po cenie hurtowej i to kosztuje mnie 60 zł na miesiąc ( 8 psów )
Obróżki w moim przypadku boję się stosować, bo ja je ciągle przytulam do twarzy, noszę na rękach i śpią ze mną.
Sam zapach jednej obroży wywołuje u mnie mdłości, a co dopiero siedmiu ( jeden piesek jest na dworze )

Posted

No właśnie, ja też ciągle przytulam moje sunie, do tego one ciągle ze sobą się bawią i tarmoszą się za karki (tak dla zabawy) i takie obroże wydają mi się zbyt toksyczne. Obroże pewnie nadają się dla psiaków, które ciągle przebywają na powietrzu i raczej osobno. Dzięki Bianka :)

Posted

bianka0 napisał(a):
A jaki grubiutki, jake ma okrągłości :evil_lol:
Lubię takie :p

wszystkie nasze psy upodabniaja się do nas....Nic nam nie brakuje ...
Melvin lubi dobrze zjeśc.Nie ułomek z niego :diabloti:

• 3 weeks later...
Posted

Dziękuję za zainteresowanie Melvinem :lol:
Tak Melvin ma ogłoszenia na Lubelszczyznę, już je trzeci raz całkowicie zmieniałam, z nowym tytułem, tekstem i nowymi zdjęciami. Ostatni pakiet robiłam pod koniec grudnia.
Teraz jak dojdzie moja kolejka, ogonek zrobi mu na woj.mazowieckie.
Sama nie wiem co jest z tym fajnym chłopakiem nie tak :shake:

Posted

Dzisiaj na spacerku cyknęłyśmy Melvinkowi parę fotek. Jak on uwielbia spacery, kiedy tylko zobaczy smycz, cieszy się bardzo. :) Musiał mieć kiedyś pana, który go wyprowadzał na smyczy, bo bardzo dobrze mu się kojarzy :)

Tutaj nastawił uszka, bo usłyszał zajączka w trawie, który biegał sobie niedaleko ;)

Posted

Melvin jest super psiakiem.
Dziękuję handziu za zdjęcia :lol:
Ale już wiosennie w Zamościu, pięknie, zielono. Tylko patrzeć będzie sad śliwkowy kwitnąć.

Posted

Tam jest po prostu cudnie :) Miejsce bajka, wymarzone :) Niektóre drzrzewka już zaczynają kwitnąć, a że ja zagorzała miłośniczka przyrody jestem to jeszcze cyknęłam sobie drzewka :) Tylko Melvinek się nie załapał na tym zdjęciu :evil_lol: