bianka0 Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 Dobrze, to czekam. Moje już zabezpieczone, ja stosuję ADVANTIX Spot-on, ale muszę wcierać co miesiąc. Ze względu na ciągły, bliski kontakt z wieloma psami, dla bezpieczeństwa swojego zdrowia obróżek nie używam. Quote
handzia Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 bianka0 napisał(a):Dobrze, to czekam. Moje już zabezpieczone, ja stosuję ADVANTIX Spot-on, ale muszę wcierać co miesiąc. Ze względu na ciągły, bliski kontakt z wieloma psami, dla bezpieczeństwa swojego zdrowia obróżek nie używam. Bianko, drogi jest bardzo ten ADVANTIX? Obróżki, które działają tak długo wydają mi się bardzo toksyczne, mam rację? Quote
bianka0 Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 Handziu w rezultacie dla mnie wychodzi drożej. Ja biorę na 90 kg, bo tyle w sumie ważą moje psy i rozdzielam sobie sama strzykawką po tyle ml ile wypada na każdego.( wychodzi wtedy taniej) Dostaję u mojego weta po cenie hurtowej i to kosztuje mnie 60 zł na miesiąc ( 8 psów ) Obróżki w moim przypadku boję się stosować, bo ja je ciągle przytulam do twarzy, noszę na rękach i śpią ze mną. Sam zapach jednej obroży wywołuje u mnie mdłości, a co dopiero siedmiu ( jeden piesek jest na dworze ) Quote
handzia Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 No właśnie, ja też ciągle przytulam moje sunie, do tego one ciągle ze sobą się bawią i tarmoszą się za karki (tak dla zabawy) i takie obroże wydają mi się zbyt toksyczne. Obroże pewnie nadają się dla psiaków, które ciągle przebywają na powietrzu i raczej osobno. Dzięki Bianka :) Quote
funia Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
bianka0 Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 Przecież Melvinek jest śliczny!!!! Nowe ogłoszenia robię na Warszawę i wykorzystam te zdjęcia. :lol: Quote
bianka0 Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 A jaki grubiutki, jake ma okrągłości :evil_lol: Lubię takie :p Quote
funia Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 bianka0 napisał(a):A jaki grubiutki, jake ma okrągłości :evil_lol: Lubię takie :p wszystkie nasze psy upodabniaja się do nas....Nic nam nie brakuje ... Melvin lubi dobrze zjeśc.Nie ułomek z niego :diabloti: Quote
bianka0 Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 Ładny jest taki, wydaje się być taki mięciutki, aksamitny :p Quote
handzia Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Do tego jaki milutki jest :) Da się lubić chłopak :) Quote
anica Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Melvinek jest słodkim jamniczym czarnusiem :) tak wygląda.. że lubi zjeść !!! to fakt .. jak większość jamników:evil_lol: Quote
bianka0 Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 Melvinek to chyba będzie miał dożywocie u funi. Quote
funia Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Melvinek miał dobę postu bo poskubał trawki i go muliło ....Ale juz dobrze kolacje zjadł i był zadowolony . Quote
jofracy Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 zapisuję wątek. Czy psiak ma ogłoszenia? Nie czytałam od początku, a robię akcję ogłoszeniową dla jamników. Quote
bianka0 Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 Dziękuję za zainteresowanie Melvinem :lol: Tak Melvin ma ogłoszenia na Lubelszczyznę, już je trzeci raz całkowicie zmieniałam, z nowym tytułem, tekstem i nowymi zdjęciami. Ostatni pakiet robiłam pod koniec grudnia. Teraz jak dojdzie moja kolejka, ogonek zrobi mu na woj.mazowieckie. Sama nie wiem co jest z tym fajnym chłopakiem nie tak :shake: Quote
handzia Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Dzisiaj na spacerku cyknęłyśmy Melvinkowi parę fotek. Jak on uwielbia spacery, kiedy tylko zobaczy smycz, cieszy się bardzo. :) Musiał mieć kiedyś pana, który go wyprowadzał na smyczy, bo bardzo dobrze mu się kojarzy :) Tutaj nastawił uszka, bo usłyszał zajączka w trawie, który biegał sobie niedaleko ;) Quote
bianka0 Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 Melvin jest super psiakiem. Dziękuję handziu za zdjęcia :lol: Ale już wiosennie w Zamościu, pięknie, zielono. Tylko patrzeć będzie sad śliwkowy kwitnąć. Quote
handzia Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Tam jest po prostu cudnie :) Miejsce bajka, wymarzone :) Niektóre drzrzewka już zaczynają kwitnąć, a że ja zagorzała miłośniczka przyrody jestem to jeszcze cyknęłam sobie drzewka :) Tylko Melvinek się nie załapał na tym zdjęciu :evil_lol: Quote
bianka0 Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 To chyba mirabelka, na razie tylko one u nas kwitną. Może że w Zamościu jest wszystko wcześniej, cieplej. Quote
handzia Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Być może mirabelka, ja tak się nie znam ;) Nie wszystkie jeszcze kwitną :) Quote
handzia Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Bianko, dla Ciebie, zdjęcia zrobione dzisiaj w sadku u funi na spacerze z którymś z psiaków :) Ja osobiście uwielbiam taką wczesną wiosnę :) Quote
bianka0 Posted April 27, 2012 Author Posted April 27, 2012 Dziękuję handziu :lol: Jak tam ślicznie, za 2-3 dni wszystkie drzewa będą obsypane kwiatami. Quote
Recommended Posts