Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Elizki Pani przyjechała a włąściwie przyszłą do mnie do hoteliku na piechotę .....Nie Eliza w domu .A Pani Marta pracuje teraz w Zamościu i miała wolne .Pokazywałą piekne zdjecia utuczonej Elizy wysłąłąm CI dwa ale mój tel nie przerobił tyh fot bo mam komunikat ,ze nie doszły ....
Spedziłyśmy w miłym gronie trochę czasu i wiesz .ze zwróciła uwage na Melwina ...Bardzo jej się spodobał.

• 2 weeks later...
Posted

Melin ma zmienioną budę na mniejszą i założoną kurtyne do budki .Co raz dokłądam słome ,zeby była nie wytłuczona .Co dzięń ciepły posiłek i jest dobrze.
Robi krótkie spacerki chyba .,ze się zabawi szarpakiem lub piłką wtedy szaleje długo bez względu na mróz.Bierzemy go też do domu .Jest bardzo zadowolony.
Nie widzę aby jakoś bardzo cierpiał z powodu zimna ,Niestety kubraka nie lubi .Zakłądam mu na siłę ,Przytył i ledwo się w nim dopina ...

Posted

funia napisał(a):
Nie moge wrzucić zdjęć przez ImageShack .....Czy ktos zna inny sposób??

Ja wrzucam przez Picassa 3. Jest super, przedtem ćwiczyłam fotosik i cieszę się, że zrezygnowałam. :) ale i nauczycielkę miałam niekiepską :)

Melvinku na pewno ktoś cię wypatrzy, jesteś śliczniutki :) :) :) , ogłaszac trzeba do skutku :)