Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Melvinek to tak cudny psiak, że słów brakuje. Jest bardzo przyjecielski i otwarty do ludzi. Byłam w sobotę u Funi, siedziałyśmy z psiakami prawie cały dzień :) Po spacerach i kolacji, Funia poprosiła, żebym śmiało weszła do boksu Melvinka. Nie szczekał na mnie, od razu przywitał mnie radośnie i domagał się pieszczot. Jest kochany i będzie wielką pociechą dla kogoś :)Co prawda, cwaniaczek jeden, wykorzystał mnie przy tym jak wychodziłam od niego i zwiał na wybieg :evil_lol: jakby mu jeszcze mało było :shake:, potem Zośka też mnie tak wykorzystała :evil_lol:
Melvin jest bardzo fajnym, przyjaznym psiakiem :)

Posted

Tak .A chodzi tu o jabłko ,które lezy koło Melvina .....Zabrał Jadzce i nie chciał oddac ...Warczał na kazdego kto podchodził do jabłka zbyt blisko .:evil_lol:

Posted

funia napisał(a):
Bianko czy mogłabyś zagłosować w naszym bazarku na Paskudę ? Link w moim podpisie .Bardzo prosze choć o jeden głos .:oops:

Funiu, na którego psa mam zagłosować.
One wszystkie są takie ładne i biedne.

Posted

bianka0 napisał(a):
Funiu, na którego psa mam zagłosować.
One wszystkie są takie ładne i biedne.

Bianko zostawiam już Tobie wybór ....Ale mała podpowiedz ....Mycha ...Miałaś okzazję ja poznać .
Ja np.zakochałam się w Kreci i w Wojtusiu są Boscy .
A no i przecież Babkę poznałaś u mnie ,....WIęc jako tako obraz juz masz .

Posted

Mika31 napisał(a):
właśnie gdzie Melvin nie lubi świąt

Właśnie rozmawiałam z funią, słyszałam szczekanie Melvinka w tle.
Powiedział mi że lubi święta, bo dają poobgryzać pomponiki z czapeczek, a poza tym funia ma dla niego na święta kulkę jelitową, którą on tak bardzo lubi.:diabloti:
Dziękuję funiu za prezenciki dla Melvinka :loveu: