bianka0 Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 Zapraszam (z lekkim poślizgiem ) na bazarek, między innymi dla Melvina :loveu: http://www.dogomania.pl/threads/2186....2011.-godz.22. Quote
handzia Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Przepraszam Melvinka i cioteczki, ale chciałam zaprosić na bazarki dla zamojskich dziewczynek :smile: Kubraczki dla psiaków http://www.dogomania.pl/threads/2189...p=18148493#top Szaliki - kominy http://www.dogomania.pl/threads/2190...do-godz.-22.00 Quote
bianka0 Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 Dziękuję Mika. :loveu: Melvinek będzie pożerał dochód już z trzeciego mojego bazarku.:mad: Do domu chłopaku !!! Quote
handzia Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Melvinek to tak cudny psiak, że słów brakuje. Jest bardzo przyjecielski i otwarty do ludzi. Byłam w sobotę u Funi, siedziałyśmy z psiakami prawie cały dzień :) Po spacerach i kolacji, Funia poprosiła, żebym śmiało weszła do boksu Melvinka. Nie szczekał na mnie, od razu przywitał mnie radośnie i domagał się pieszczot. Jest kochany i będzie wielką pociechą dla kogoś :)Co prawda, cwaniaczek jeden, wykorzystał mnie przy tym jak wychodziłam od niego i zwiał na wybieg :evil_lol: jakby mu jeszcze mało było :shake:, potem Zośka też mnie tak wykorzystała :evil_lol: Melvin jest bardzo fajnym, przyjaznym psiakiem :) Quote
bianka0 Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 To typowy warszawski jamnior, ze swoimi zaletami i wadami :diabloti: Quote
funia Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
funia Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Tak .A chodzi tu o jabłko ,które lezy koło Melvina .....Zabrał Jadzce i nie chciał oddac ...Warczał na kazdego kto podchodził do jabłka zbyt blisko .:evil_lol: Quote
bianka0 Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 Bo to było jego rajskie jabłuszko :p Quote
funia Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Bianko czy mogłabyś zagłosować w naszym bazarku na Paskudę ? Link w moim podpisie .Bardzo prosze choć o jeden głos .:oops: Quote
bianka0 Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 funia napisał(a):Bianko czy mogłabyś zagłosować w naszym bazarku na Paskudę ? Link w moim podpisie .Bardzo prosze choć o jeden głos .:oops: Funiu, na którego psa mam zagłosować. One wszystkie są takie ładne i biedne. Quote
funia Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 bianka0 napisał(a):Funiu, na którego psa mam zagłosować. One wszystkie są takie ładne i biedne. Bianko zostawiam już Tobie wybór ....Ale mała podpowiedz ....Mycha ...Miałaś okzazję ja poznać . Ja np.zakochałam się w Kreci i w Wojtusiu są Boscy . A no i przecież Babkę poznałaś u mnie ,....WIęc jako tako obraz juz masz . Quote
funia Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 bianka0 napisał(a):Funiu zrobione. :p Dziekuje .Bianko .A dlaczego taka mina ? Quote
bianka0 Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 funia napisał(a):Dziekuje .Bianko .A dlaczego taka mina ? To moja ulubiona. Quote
funia Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 bianka0 napisał(a):To moja ulubiona. Aha ....To dobrze bo skojarzyłam to inaczej . Quote
danka1234 Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 allegro dla Melvina,moze tym razem ktos go wypatrzy dla siebie. http://allegro.pl/show_item.php?item=2004163676 Quote
bianka0 Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 Dziękuję Danusiu. Ja mu chyba muszę zrobić już po raz trzeci nowe ogłoszenia, tym razem ze zdjęciami na kanapie i w kubraczku, może to coś da. Quote
funia Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Wczoraj chciałam zrobić Melvinowi zdjęcie w czapce mikołajowej ....Niestety zjadł pomponika i tyle było z naszych ujeć a szkoda bo zobaczcie jakie ładne zdjęcie by było . Marcel Uploaded with ImageShack.us Quote
bianka0 Posted December 25, 2011 Author Posted December 25, 2011 Mówisz funiu że zjadł pomponika :evil_lol: Prawdziwy jamnior. A .....ten pomponik to teraz gdzie jest ? Quote
bianka0 Posted December 25, 2011 Author Posted December 25, 2011 Mika31 napisał(a):właśnie gdzie Melvin nie lubi świąt Właśnie rozmawiałam z funią, słyszałam szczekanie Melvinka w tle. Powiedział mi że lubi święta, bo dają poobgryzać pomponiki z czapeczek, a poza tym funia ma dla niego na święta kulkę jelitową, którą on tak bardzo lubi.:diabloti: Dziękuję funiu za prezenciki dla Melvinka :loveu: Quote
Recommended Posts