Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Weszłam w Twój profil i znalazłam dopiero ten wątek. Melvinek jest śliczny, musi trafić na swojego ludzia.:) Trzeba go trochę polansować. Cinek/Alf też ponad rok w hoteliku, świetny kosmiczny jamnior a długo czekał ąz przyszedł ten dzień i ci ludzie. :) Muszę się na szybko przekopać przez wątek, może potem poczarujemy ;)

Posted

Jestem po czytaniu, a przy okazji poczytałam o schronie w Radysach. Fajnie , że już coś tam drgnęło i psiaki ida do adopcji. :)
A Melvin jak pisałam jest fajny , wątek konkretny i dowcipny, mam nadzieję, że coś się ruszy. :)
A ogłoszenia aktualizujecie? z nowymi zdjątkami ? Ludzie najpierw wzrokowo oceniają , zresztą sama wiesz. Reklama dźwignią .......:eviltong::evil_lol:

Posted

Ogłoszenia są cały czas aktualizowane, miesiąc temu zostały całkowicie wymienione. I wtedy był ten telefon.
Przejrzałam cały wątek i do ostatnich ogłoszeń wstawiłam najlepsze jakie znalazłam.
Melvin nie jest fotogeniczny, na żywo jest o wiele ładniejszy.
Może jeszcze jakieś fikuśne i z dzieckiem mu funia porobi.

• 4 weeks later...
Posted

Melwin dzisiaj miał przymiarkę ubranka .Pasuje na niego .Kupione u Taks .Cena 50 zł .Czy chcesz Bianko mu kupić takie ? Kupione na innego psa okzało się za małe i Handzia miałą bazarek zrobić ,ale skoro jest dobre to pomyślałam ,ze moze bedziesZ reflektowac ?
Jutro mogę mu zrobić w nim zdjecia abyś zobaczyłą jak ten zbój się w nim prezentuje .Wyglada jak rumak Sobieskiego:evil_lol:

Posted

funia napisał(a):
Melwin dzisiaj miał przymiarkę ubranka .Pasuje na niego .Kupione u Taks .Cena 50 zł .Czy chcesz Bianko mu kupić takie ? Kupione na innego psa okzało się za małe i Handzia miałą bazarek zrobić ,ale skoro jest dobre to pomyślałam ,ze moze bedziesZ reflektowac ?
Jutro mogę mu zrobić w nim zdjecia abyś zobaczyłą jak ten zbój się w nim prezentuje .Wyglada jak rumak Sobieskiego:evil_lol:

Kasiu oczywiście że chcę, on musi mieć ubranko na zimę.
Gdzie mam zrobić przelew za ubranko ?

Zdjęcia tez bardzo chcę.

Posted

bianka0 napisał(a):
Kasiu oczywiście że chcę, on musi mieć ubranko na zimę.
Gdzie mam zrobić przelew za ubranko ?

Zdjęcia tez bardzo chcę.

mówisz i masz!Jutro zdjecia w zbrojnej szacie !
Handzia podeśle Ci swoje konto ona jest księgowa .

Posted

funia napisał(a):
Oby ten gamoń nie podarł bo jak mu załozyłąm to szarpał gdzie złapał ,,,,Jak podrze to się załamie .....

Melvin to zahartowany chłopak.
Myślę funiu że ubranko będzie trzeba mu zakładać tylko w przypadku dużych mrozów, przy wypuszczaniu na dłuższy spacer.
Jak mu doopka podmarznie, to nie będzie zrywać. Czekam na konto.
W piątek będzie bazarek dla Melvinka i innych jamniczków.

Posted

funia napisał(a):
Oby ten gamoń nie podarł bo jak mu załozyłąm to szarpał gdzie złapał ,,,,Jak podrze to się załamie .....

Tylko nie gamoń, tylko nie gamoń :roflt::roflt::roflt:

bianka0 napisał(a):
[...]
W piątek będzie bazarek dla Melvinka i innych jamniczków.

I to jest najlepsza wiadomość tego tygodnia:bigcool:

Posted

Fajnie mu w tym ubranku :multi:, przystojniak jak talala:loveu: .
Mika proszę nie mów, że nikt go nie chce, jego po prostu jeszcze jego domek nie wypatrzył. :lol:

Posted

Isadora7 napisał(a):
Wygląda jak dresiarz i jeszcze ten łańcuch :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

No tak, super trafne porównanie :evil_lol:
Wygląda ślicznie.

Handziu przelew za ubranko przed chwilą poleciał.
Serdecznie Ci dziękuję :loveu:

Funiu Melvinek to kanapowy chłopak, widać że mu to pasuje.