Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

danka1234 napisał(a):
nie ma za co,jutro postaram sie jeszcze dorobić choc kilka

A ja jestem w szoku, kiedy zobaczyłam te jamniki w Radysach. Ta mała szorstkowłosa zauroczyła nawet mojego męża. Po raz pierwszy nie zareagował wrzaskiem na propozycję zabrania jej do domu na tymczas.:evil_lol:

Posted

Jest krótka informacja, że czeka na odpowiedź o adopcji.
Jakbym zabierała to trzeba by było i czarnego zabrać.
Może funia znajdzie jakieś miejsce ,, zapasowe" dla jamniczka ?

• 2 weeks later...
Posted

Dobrze słychać.Dzisiaj obwarkiwał i chciał atakować guru stada Marela....Ma szczęście ,ze tamten mu darował i ja byłąm na wybiegu .
Trzeba na dnaich wirusy robić.

Posted

funia napisał(a):

Trzeba na dnaich wirusy robić.

Mus to mus funiu.

Szkoda gadać, ale na pewno byłoby baaardzo mądre wytłumaczenie.
A ja mam wyrzuty sumienia za każdym razem jak chcę sobie młody, zdrowy tymczas w domu zostawić.:shake:

Posted

bianka0 napisał(a):
Mus to mus funiu.

Szkoda gadać, ale na pewno byłoby baaardzo mądre wytłumaczenie.
A ja mam wyrzuty sumienia za każdym razem jak chcę sobie młody, zdrowy tymczas w domu zostawić.:shake:

no ,właśnie .....

Posted

Wpłynęły pieniadze za Melvina .Dziękuję.
Maelvin został dzisiaj zaszczepiony na wirusówki i wśiekliznę .Planowo miało być tylko szzepienie na wirusy ,ale wścieklizna też byłą już na niedługim terminie i wet uznał ze można dac mu kombajn .
Wyczyszczone zostały też gruczoły .Niestety bedzie miał z tym problem pewnie do końca życia .Za trzy tyg.powtórka .
Był grzeczny i dostał w nagrodę kabanoska od weta ,którego oczywiscie oddał w kontenerku jednym końcem...
KOszt szczepień 55 ZŁ .
20 zł doliczamy do listopada .
Gruczoły i transport gratis .

Posted

[quote name='funia']
Gruczoły i transport gratis .

Serdecznie dziękuję za gratisowe gruczoły i ich transport funiu :evil_lol:

Melvinku dlaczego nikt nie dostrzega twojej niepowtarzalnej urody :shake:

• 3 weeks later...
Posted

Mel dostał ode mnie pileczkę taką którą mozna zjeśc w całosci wraz ze srodkiem.Kupiłam jemu najwiekszą aby miał co robic bo on uwielbia takie gryzaki .To nowowsc u nas bo nie widziałam podobnej wczesniej .Zjadł cała z wieklim smakiem ,

Posted

Dziękuję funiu :loveu:
Takie gryzaczki- piłeczki kupowałam Goliatowi, ale zanim się nią nacieszył, Tuptuś mu ją podkradał i piorunem pożerał.
Potem Goliat był zawsze bardzo nieszczęśliwy. Szukał tej piłeczki w paszczy Tuptusia. Więc dałam spokój i dostają kostki.