Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Postaram się pokazać ..tylko nie wiem czy zdjęcia ukaża ogrom wykopów .:diabloti:Przekonałąm się ,ze zdjęcia przekłamują fakty :p
Szampon sebolitic kosztuje około 40 zł .Różnice pozostającą z szamponu (ewentualną )przeznaczę na odrobaczenie.

• 2 months later...
  • 5 months later...
Posted

Chyba mogę  już napisać że Melvinek jest od 21 listopada w swoim domu.

To był ten jeden, odpowiedni telefon z zaproszeniem dla tego łobuza do nowego domu. Jest jedynym psem, ludzie go kochają pomimo że nie jest ideałem.

Ciągle się bałam że Melvinek pokaże swój jamniczy charakterek. I pokazuje, ale Ludziom to nie przeszkadza.

Fajna rodzinka, dom z ogrodem w okolicach Zamościa.
Po dzisiejszej rozmowie jestem już uspokojona, Melvinek zdążył wykręcić wszystkie możliwe numery i ...nic.

Posted

Uff.............

Widać trafił na wytrwałych skoro się nie ugięli i nie poddali :chaos: !!!

Bardzo się cieszę, że Melvinek znalazł DOM, choć tak po cichu, gdzieś tam w środku kiełkowała myśl, że może się nie udać...

Fajnie Bianeczko, że macie kontakt, to ważne (zwłaszcza jak taki łobuziak daje się we znaki :evilgrin: , hihihi)

Fajne foteczki, widać, że chłopakowi niczego nie brakuje, a i zbytki są :klacz: :bigcool:, no i kocyk potarmosić można :turn-l: ...

Życzę Melvinkowi dłuuugich i szczęśliwych lat z Jego nową Rodzinką!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Cztery lata czekał na TEN DOM :)

Pani mówi, że jest uroczy, wszystkim się podoba.

Zdążył zwymiotować, podrzeć rzeczy, wykopać doły, kilka razy kupa w domu, a wczoraj tarzanko w kupce i kąpiel.
Cały komplecik niespodzianek dla nowego domu i jest OK.

• Upvote 2
  • 1 year later...