bianka0 Posted April 7, 2014 Author Posted April 7, 2014 Funiu ile kosztuje Sebolitic, to zrobię przelew razem z kwietniowym. A z tą działką to nie wierzę. Jak nie zobaczę zdjęć to nie uwierzę :evil_lol: Quote
funia Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 Postaram się pokazać ..tylko nie wiem czy zdjęcia ukaża ogrom wykopów .:diabloti:Przekonałąm się ,ze zdjęcia przekłamują fakty :p Szampon sebolitic kosztuje około 40 zł .Różnice pozostającą z szamponu (ewentualną )przeznaczę na odrobaczenie. Quote
Sarunia-Niunia Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 [FONT=century gothic] Wszystkiego co najlePSIE z okazji Dnia Psiaka dla Melvinka[/FONT] Quote
anica Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Zaglądam.... zawsze z nadzieją że Melvin, znalazł swój domek :) Quote
bianka0 Posted December 14, 2014 Author Posted December 14, 2014 Chyba mogę już napisać że Melvinek jest od 21 listopada w swoim domu. To był ten jeden, odpowiedni telefon z zaproszeniem dla tego łobuza do nowego domu. Jest jedynym psem, ludzie go kochają pomimo że nie jest ideałem. Ciągle się bałam że Melvinek pokaże swój jamniczy charakterek. I pokazuje, ale Ludziom to nie przeszkadza. Fajna rodzinka, dom z ogrodem w okolicach Zamościa. Po dzisiejszej rozmowie jestem już uspokojona, Melvinek zdążył wykręcić wszystkie możliwe numery i ...nic. Quote
Sarunia-Niunia Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Uff............. Widać trafił na wytrwałych skoro się nie ugięli i nie poddali :chaos: !!! Bardzo się cieszę, że Melvinek znalazł DOM, choć tak po cichu, gdzieś tam w środku kiełkowała myśl, że może się nie udać... Fajnie Bianeczko, że macie kontakt, to ważne (zwłaszcza jak taki łobuziak daje się we znaki :evilgrin: , hihihi) Fajne foteczki, widać, że chłopakowi niczego nie brakuje, a i zbytki są :klacz: :bigcool:, no i kocyk potarmosić można :turn-l: ... Życzę Melvinkowi dłuuugich i szczęśliwych lat z Jego nową Rodzinką!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
bianka0 Posted December 14, 2014 Author Posted December 14, 2014 Cztery lata czekał na TEN DOM :) Pani mówi, że jest uroczy, wszystkim się podoba. Zdążył zwymiotować, podrzeć rzeczy, wykopać doły, kilka razy kupa w domu, a wczoraj tarzanko w kupce i kąpiel. Cały komplecik niespodzianek dla nowego domu i jest OK. 2 Quote
Sarunia-Niunia Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Najlepsze życzenia Świąteczne, zanućmy razem... (życzenia i kolęda w załączniku) http://ising.pl/kartki-swiateczne/ce1287634c31f0919be1 * * * * * * * * Quote
Recommended Posts