bianka0 Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 Funiu jaka jest cena szamponu, bo będę robiła przelew. Quote
funia Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='bianka0']Funiu jaka jest cena szamponu, bo będę robiła przelew.[/QUOTE] szampon biore na siebie .dojdzie tylko 10zł odrobaczanie. Quote
funia Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 Jest juz poprawa po trzeciej dawce a nawet sama sobie zadecydowałam ,ze prysne takim specyfikiem na skórne sprawy i widzee ze jest ok. Ten szelma po wykapaniu poszedł w piasek i się wytarzał .... Niech robi co chce ...widocznie brudny czuje sie lepiej . Mam cztery kocieta sierotki do pilnej adopcji ...(mnie juz całkiem porypało ...)Plus moje dwa to daje liczbe 6 ....niezły komplecik . Nie musze pisać jaki Melvinek jest zadowolony z nowych lokatorów .... Quote
bianka0 Posted June 9, 2013 Author Posted June 9, 2013 [quote name='funia']szampon biore na siebie .dojdzie tylko 10zł odrobaczanie.[/QUOTE] Dziękuję funiu. Pieniądze poszły. Quote
bianka0 Posted July 12, 2013 Author Posted July 12, 2013 Funiu, mam wielką prośbę. Napisz w kilku zdaniach wszystko co wiesz o Melvinie, wszystko co może być ważne dla osoby chcącej go adoptować. Zamówiłam mu kreatywny tekst do ogłoszeń na bazarku, ale chyba trzeba zebrać całą kwintesencję wiedzy o nim w jednym poście : http://www.dogomania.pl/forum/threads/245244-Szkolenia-profesjonalne-CV-personalizowane-bajki-promocja-ps%C3%B3w!-Do-19-07/page2 Quote
funia Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Melvin to pies dla ludzi całkowicie bezproblemowy .Kocha wszystkich bez wyjatku ,obcych wita bardzo przyjażnie . W domu nie niszczy ,nie wyje i nie brudzi .Zdarza mu się poszarpać kołderke lub kocyk . Zjada wszystko co dostanie .Lubi gotowane ale chetnie zjada tez sucha karme . Uwielbia zabawy z piłka ,szarpakiem lub kijem . Ma dwie wady ...Likwiduje koty i ogródek lub trawnik.Niestety potrafi zdemolować duzy areał .Trzeba pilnowac by do ruiny nie doprowadził działki . Uwielbia spacery na smyczy w plenerze. Jesli jego potrzeby sa zaspokojone to pokręci się chwile i śpi spokojnie chrapiąc . Jako jedyny u mnie( mam nieodparte wrażenie) nie przezyje rozstania bo jest bardzo ciekawy nowego i nawet z obcym by poszedł z czystej ciekawości . Pozostawiony u mojej cioci w bloku na dwie godziny ( robiłam zakupy na bazarku warzywno -owocowym )doskonale sobie poradził .Siedział z nia w kuchni i żebrał pod stołem .Doskonale poruszał się po mieszkaniu i po pół godz.dreptania bez pardonu wlazł na fotel i zasnąl , WIęc to idealny pies do bloku . Dzieci ignoruje . Kurde nie wiem ...chyba tyle ... Quote
funia Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Aha ..nie bardzo potrafi bawić się z innymi psami .Suczki go nie lubia bo ma dziwny nawyk naskakiwania z góry i kycania po karku .Gdy on idzie w ich strone zwykle odwraqcaja sie od niego :roll: A do psów jest okropny .Zaczepia i prowokuje .Nie pilnowane ,,takie sytuacje mogą zakończyć sie niebezpiecznie .On zaczepia nawet psy od siebie wieksze kilka razy :mad: Quote
Sarunia-Niunia Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Kurcze, jakby tak Melvin zamieszkał tylko z "człowiekami" to istny IDEAŁ!!! Quote
anica Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='Sarunia-Niunia']Kurcze, jakby tak Melvin zamieszkał tylko z "człowiekami" to istny IDEAŁ!!![/QUOTE] ...Melvinku, musisz być jedynakiem!.. toż to nie grzech;) Quote
danka1234 Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 A to drań z Melwina,trzeba ruszyć z nowymi ogłoszeniami moze wreszcie ktoś go zechce. Quote
funia Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 (edited) Melvin w popołudniowym słonku razem z moją Funią ,która go nie lubi :evil_lol: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edited October 4, 2013 by funia Quote
funia Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 (edited) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edited October 4, 2013 by funia Quote
Sarunia-Niunia Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 Ale cudna foteczka: http://img109.imageshack.us/img109/1053/fjlq.jpg Chyba sobie pozwolę wrzucić na fb, mam nadzieję, że nie będzie sprzeciwów?! Melvinku, jak to się dzieje, że taki Przystojniak wciąż bez domu??? Quote
anica Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 (edited) [/HR] [/HR][/HR] ....ależ temu Melvinowi jest dobrze!:loveu: Edited October 24, 2013 by anica Quote
bianka0 Posted December 3, 2013 Author Posted December 3, 2013 Zapraszam na bazarek dla Melvinka http://www.dogomania.pl/forum/threads/249192-DOMOWA-SPI%C5%BBARNIA-do-21-12-2013?p=21611901#post21611901 Quote
bianka0 Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 Melvinku, nikt już do ciebie nie zagląda. Zebrałeś psino całkiem ładną sumę na bazarku - 4700 zł :loveu: Rozliczenie jest jak zwykle w poście nr 1. Funiu będę jak zawsze wpłacała na Melvinka co miesiąc. Quote
Sarunia-Niunia Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 [CENTER][COLOR=#ff0000][SIZE=5][FONT=century gothic]*** Zostawiamy dla Melvinka *** *** Walentynkowe uściski i serduszka *** Korunia, Tinka, Gaja, Nerunio i Maxio[/FONT][/SIZE][/COLOR] [IMG]http://deconstructingjen.com/wp-content/uploads/2013/02/JEN_Feb143.jpg[/IMG] [/CENTER] Quote
bianka0 Posted February 14, 2014 Author Posted February 14, 2014 Bardzo się cieszę że ktoś zajrzał z serduszkiem do niechcianego Melvinka :lol: Quote
anica Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Berni, niezawodna:loveu: nadrobię zaległości.... Quote
funia Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 CZasem już sobie myślę ,ze on chyba domu nie znajdzie ...a potem znowu sobie myśle ze nie takie przystojniaczki znajdywały super domki . Melvin oprócz mordowania kotów i dewastowania podwórka jest psem idealnym :diabloti: Quote
Isadora7 Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 U nas niedawno znalzla dom 100-letnia Bunia i Drifter vel Mały Książe. Po roku czasu. Melvin też trafi na Swój Dom. Quote
funia Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 Melvin tradycyjnie na wiosnę ma oblażniete uszy ...Musze zakupić Sebolitic aby zrobić mu kurację . U niego ok .Przekopał mi tak działkę ,ze jestem w szoku ...wchodzi do dołu wraz z ogonem ze jest niewidoczny . Quote
Recommended Posts