Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bianka0']Funiu jaka jest cena szamponu, bo będę robiła przelew.[/QUOTE]
szampon biore na siebie .dojdzie tylko 10zł odrobaczanie.

Posted

Jest juz poprawa po trzeciej dawce a nawet sama sobie zadecydowałam ,ze prysne takim specyfikiem na skórne sprawy i widzee ze jest ok.

Ten szelma po wykapaniu poszedł w piasek i się wytarzał ....
Niech robi co chce ...widocznie brudny czuje sie lepiej .
Mam cztery kocieta sierotki do pilnej adopcji ...(mnie juz całkiem porypało ...)Plus moje dwa to daje liczbe 6 ....niezły komplecik .
Nie musze pisać jaki Melvinek jest zadowolony z nowych lokatorów ....

• 5 weeks later...
Posted

Melvin to pies dla ludzi całkowicie bezproblemowy .Kocha wszystkich bez wyjatku ,obcych wita bardzo przyjażnie .
W domu nie niszczy ,nie wyje i nie brudzi .Zdarza mu się poszarpać kołderke lub kocyk .
Zjada wszystko co dostanie .Lubi gotowane ale chetnie zjada tez sucha karme .
Uwielbia zabawy z piłka ,szarpakiem lub kijem .
Ma dwie wady ...Likwiduje koty i ogródek lub trawnik.Niestety potrafi zdemolować duzy areał .Trzeba pilnowac by do ruiny nie doprowadził działki .
Uwielbia spacery na smyczy w plenerze.
Jesli jego potrzeby sa zaspokojone to pokręci się chwile i śpi spokojnie chrapiąc .
Jako jedyny u mnie( mam nieodparte wrażenie) nie przezyje rozstania bo jest bardzo ciekawy nowego i nawet z obcym by poszedł z czystej ciekawości .
Pozostawiony u mojej cioci w bloku na dwie godziny ( robiłam zakupy na bazarku warzywno -owocowym )doskonale sobie poradził .Siedział z nia w kuchni i żebrał pod stołem .Doskonale poruszał się po mieszkaniu i po pół godz.dreptania bez pardonu wlazł na fotel i zasnąl ,
WIęc to idealny pies do bloku .
Dzieci ignoruje .
Kurde nie wiem ...chyba tyle ...

Posted

Aha ..nie bardzo potrafi bawić się z innymi psami .Suczki go nie lubia bo ma dziwny nawyk naskakiwania z góry i kycania po karku .Gdy on idzie w ich strone zwykle odwraqcaja sie od niego :roll:
A do psów jest okropny .Zaczepia i prowokuje .Nie pilnowane ,,takie sytuacje mogą zakończyć sie niebezpiecznie .On zaczepia nawet psy od siebie wieksze kilka razy :mad:

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']Kurcze, jakby tak Melvin zamieszkał tylko z "człowiekami" to istny IDEAŁ!!![/QUOTE]

...Melvinku, musisz być jedynakiem!.. toż to nie grzech;)

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Melvinku, nikt już do ciebie nie zagląda.

Zebrałeś psino całkiem ładną sumę na bazarku - 4700 zł :loveu:

Rozliczenie jest jak zwykle w poście nr 1.

Funiu będę jak zawsze wpłacała na Melvinka co miesiąc.

• 1 month later...
Posted

[CENTER][COLOR=#ff0000][SIZE=5][FONT=century gothic]*** Zostawiamy dla Melvinka ***
*** Walentynkowe uściski i serduszka ***

Korunia, Tinka, Gaja, Nerunio i Maxio[/FONT][/SIZE][/COLOR]

[IMG]http://deconstructingjen.com/wp-content/uploads/2013/02/JEN_Feb143.jpg[/IMG]
[/CENTER]

• 2 weeks later...
Posted

CZasem już sobie myślę ,ze on chyba domu nie znajdzie ...a potem znowu sobie myśle ze nie takie przystojniaczki znajdywały super domki .
Melvin oprócz mordowania kotów i dewastowania podwórka jest psem idealnym :diabloti:

• 1 month later...
Posted

Melvin tradycyjnie na wiosnę ma oblażniete uszy ...Musze zakupić Sebolitic aby zrobić mu kurację .
U niego ok .Przekopał mi tak działkę ,ze jestem w szoku ...wchodzi do dołu wraz z ogonem ze jest niewidoczny .