bianka0 Posted March 31, 2013 Author Posted March 31, 2013 [quote name='danka1234']Melwinowi życzę domku chociaz pewnie mało go to obchodzi. [/QUOTE] Myślę że tak :evil_lol: Ma ciepłe posłanie, pełną michę i prywatne koty funi, jako dodatkowe atrakcje. Quote
bianka0 Posted April 1, 2013 Author Posted April 1, 2013 Przeznaczam 50 zł dla Melvinka z tego bazarku ( koszty obroży przeciw kleszczowej ) http://www.dogomania.pl/forum/threads/241279-ZAKO%C5%83CZONY-WIEJSKIE-JAJKA-W-MARYNACIE-dla-Melvina-i-trzech-babinek-Do-23-03-2013?p=20617201#post20617201 I przelewam za kwiecień..... Quote
Sarunia-Niunia Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Melvinek ma szczęście, że jest pod tak wspaniałymi skrzydłami jak twoje Bineczko!!! A od nas dla Melvinka, taka foteczka;) Quote
Isadora7 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='Sarunia-Niunia']Melvinek ma szczęście, że jest pod tak wspaniałymi skrzydłami jak twoje Bineczko!!! A od nas dla Melvinka, taka foteczka;) o jezu jaki cudny taki niebiański :] Quote
danka1234 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 ślicznie pzrerobione zdjecie,wstawię je na fb Quote
funia Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Jakis suchy na tych fotkach ,Teraz jest jak budda w porównaniu do tamtych czasów .;) Quote
yunona Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [quote name='funia']Jakis suchy na tych fotkach ,Teraz jest jak budda w porównaniu do tamtych czasów .;)[/QUOTE] Codziennie spotykam Melvina na fejsie (ja go dwa razy dziennie rano i wieczorkiem udostępniam cierpliwie). Mam nadzieję , że znajdzie domek (jedyny błękit to jego chusta :) ). Niestety ramkami nie wypromuje się psiaka, ale fajną fotką :) Quote
bianka0 Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 [quote name='Sarunia-Niunia'] A od nas dla Melvinka, taka foteczka;) [/QUOTE] Śliczne zdjęcie w nowej aranżacji. Melvinowi pasuje błękit :razz: Quote
anica Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Naprawdę, śliczne to zdjęcie:loveu: nooo... teraz już musowo... ktoś się zakocha:loveu: Saruniu, pięknie to zrobiłaś:loveu: Quote
danka1234 Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Chyba musimy pomyśleć o nowych ogłoszeniach dla Melwina bo wydarzenie na fb raczej mu domu nie przyniesie. Quote
anica Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Zaglądam.... zawsze z nadzieją, że TEN telefon zadzwonił:) Quote
Isadora7 Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 anica napisał(a):Zaglądam.... zawsze z nadzieją, że TEN telefon zadzwonił:) No ja przybiegłam z nadzieją że zadzwonił jednak Quote
funia Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 No coz dyzurny eliminator- koci nie ma wzięcia .... Quote
danka1234 Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Szukujemy się do nowych ogłoszeń z nowym tekstem,moze tym razem ktoś go wypatrzy,przydadzą sie też nowe zdjecia do nowych ogłoszen jeśli to możliwe. Quote
Sarunia-Niunia Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Zaglądam do Melvinka, na fb udostępniam, ale chyba jednak masz rację Danusiu - trzeba ruszyć z ogłoszeniami... W taki sposób będzie większa szansa!!! Quote
Isadora7 Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Koniecznie trzeba ogłoszoneczka dla Melvinusia. To taki fajny psinek. Moze wreszcie jakiś telefonik zrobi dzyńdzyń, Przydaloby się. Quote
funia Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 danka1234 napisał(a):Szukujemy się do nowych ogłoszeń z nowym tekstem,moze tym razem ktoś go wypatrzy,przydadzą sie też nowe zdjecia do nowych ogłoszen jeśli to możliwe. Tak ,,Jasne ,.Ruszymy z fotami . Danusiu zobacz tylko wstecz kilka stron ,,żadne sie nie nada?zrobiłam ich sporo cos kolo 10 . Quote
danka1234 Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 funia napisał(a):Tak ,,Jasne ,.Ruszymy z fotami . Danusiu zobacz tylko wstecz kilka stron ,,żadne sie nie nada?zrobiłam ich sporo cos kolo 10 . Nadadzą się,zapomniałam ze sa nowe,inne niz w ogłoszeniach. Jak tylko dostanę nowy tekst od bianki zaraz ruszę z ogłoszeniami. Quote
JamniczaRodzina. Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Melvinie łowco kotów widać ,że niechcesz opuścić Funi pewnie masz tam super tereny do biegania wspaniałe powietrze .:lol: Quote
Sarunia-Niunia Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Jestem u Melvinka i tak sobie myślę, że taki fajny z Niego Chłopak, a domu wciąż nie ma... Udostępniam Melvinia na fb, nawet "nadałam" Jego temat w Zamościu... może znajdzie się ktoś, kto chciałby super Przyjaciela... Quote
funia Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 JamniczaRodzina. napisał(a):Melvinie łowco kotów widać ,że niechcesz opuścić Funi pewnie masz tam super tereny do biegania wspaniałe powietrze .:lol: Myśle ,ze z tym nie miałby problemu bo on się szybko klimatyzuje . Mozna go kupic za jedzenie i dobre traktowanie .WIęc kto go zaadoptuje myślę,ze bedzie zadowolony . Tylko on strasznie kopie ....I to mozze być problemem bo bardzo niszczy teren ... Potrafi jeśli się go nie kontroluje zniszczyć cały trawnik ,ogród itd. Wczoraj pojechał z mezem na stare smieci na ranczo i tam siedzieli do nocy .Podobno przez 7 godzin z małymi przerwami tylko kopał,kopał i jeszcze raz kopał .... Jak wrócił to zjadł i zasnał. Quote
JamniczaRodzina. Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Funiu a może on tunel powrotny do stolycy chce wykopać.:diabloti:A tak na powaznie to pewnie tylko do bloku się nadaje.Ja juz przestałam zwracać uwagę na wygląd trawnika mam w sdadku kopaczy kopiących glupie dołki grzebia jak kura pazurem .Tylko jeden kopie nory takie ,że może czasami sam wejść. Quote
JamniczaRodzina. Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Melvinie ja też udostępniam na fb i nie tylko ja i cisza . Quote
funia Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 (edited) Melvin jak co roku o tej porze ma problem z uszami tzn.skóra na uszach .Stosuje to co zawsze szampon Virbac .Już po pierwszym myciu jest spora poprawa. Wczoraj wykapałam go bo capił jak ...cap...Wiecznie sie tarza i obciera w cokolwiek sie da. Po za tym wszystko gra. Edited June 5, 2013 by funia Quote
Recommended Posts