Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='danka1234']Melwinowi życzę domku chociaz pewnie mało go to obchodzi.

[/QUOTE]

Myślę że tak :evil_lol:
Ma ciepłe posłanie, pełną michę i prywatne koty funi, jako dodatkowe atrakcje.

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']Melvinek ma szczęście, że jest pod tak wspaniałymi skrzydłami jak twoje Bineczko!!!
A od nas dla Melvinka, taka foteczka;)

o jezu jaki cudny taki niebiański :]

Posted

[quote name='funia']Jakis suchy na tych fotkach ,Teraz jest jak budda w porównaniu do tamtych czasów .;)[/QUOTE]

Codziennie spotykam Melvina na fejsie (ja go dwa razy dziennie rano i wieczorkiem udostępniam cierpliwie). Mam nadzieję , że znajdzie domek (jedyny błękit to jego chusta :) ). Niestety ramkami nie wypromuje się psiaka, ale fajną fotką :)

• 2 weeks later...
Posted

danka1234 napisał(a):
Szukujemy się do nowych ogłoszeń z nowym tekstem,moze tym razem ktoś go wypatrzy,przydadzą sie też nowe zdjecia do nowych ogłoszen jeśli to możliwe.

Tak ,,Jasne ,.Ruszymy z fotami .
Danusiu zobacz tylko wstecz kilka stron ,,żadne sie nie nada?zrobiłam ich sporo cos kolo 10 .

Posted

funia napisał(a):
Tak ,,Jasne ,.Ruszymy z fotami .
Danusiu zobacz tylko wstecz kilka stron ,,żadne sie nie nada?zrobiłam ich sporo cos kolo 10 .

Nadadzą się,zapomniałam ze sa nowe,inne niz w ogłoszeniach.
Jak tylko dostanę nowy tekst od bianki zaraz ruszę z ogłoszeniami.

• 2 weeks later...
Posted

Jestem u Melvinka i tak sobie myślę, że taki fajny z Niego Chłopak, a domu wciąż nie ma...
Udostępniam Melvinia na fb, nawet "nadałam" Jego temat w Zamościu... może znajdzie się ktoś, kto chciałby super Przyjaciela...

Posted

JamniczaRodzina. napisał(a):
Melvinie łowco kotów widać ,że niechcesz opuścić Funi pewnie masz tam super tereny do biegania wspaniałe powietrze .:lol:

Myśle ,ze z tym nie miałby problemu bo on się szybko klimatyzuje .
Mozna go kupic za jedzenie i dobre traktowanie .WIęc kto go zaadoptuje myślę,ze bedzie zadowolony .
Tylko on strasznie kopie ....I to mozze być problemem bo bardzo niszczy teren ...
Potrafi jeśli się go nie kontroluje zniszczyć cały trawnik ,ogród itd.
Wczoraj pojechał z mezem na stare smieci na ranczo i tam siedzieli do nocy .Podobno przez 7 godzin z małymi przerwami tylko kopał,kopał i jeszcze raz kopał ....
Jak wrócił to zjadł i zasnał.

Posted

Funiu a może on tunel powrotny do stolycy chce wykopać.:diabloti:A tak na powaznie to pewnie tylko do bloku się nadaje.Ja juz przestałam zwracać uwagę na wygląd trawnika mam w sdadku kopaczy kopiących glupie dołki grzebia jak kura pazurem .Tylko jeden kopie nory takie ,że może czasami sam wejść.

• 4 weeks later...
Posted (edited)

Melvin jak co roku o tej porze ma problem z uszami tzn.skóra na uszach .Stosuje to co zawsze szampon Virbac .Już po pierwszym myciu jest spora poprawa.
Wczoraj wykapałam go bo capił jak ...cap...Wiecznie sie tarza i obciera w cokolwiek sie da.

Po za tym wszystko gra.

Edited by funia