Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja miałam telefon wczoraj z Zawady .To miejscowość w której mieszka Krystyna ....A wiesz jacy tam sa ludzie ....Pani deliktanie mówiac ,nie starała się niczego owijać w bawełne .
Na podwórko jej trzeba ...........
Powiedziałam ze psów do budy nie wydajemy ......

Posted

Ludzie ,którzy przewijają się przez nasz dom zwracają uwage na niego, podkreslając jego przyjacielski stosunek do ludzi ,dzieci .Właściwie do kazdego .Wyjatek to oczywiście Koty !

Posted

To pytanie mailowe jest bardzo typowe, nie zawsze oznacza złe chęci. Więc po mojej odpowiedzi i spokojnym wytłumaczeniu ,, zasad gry " zobaczymy co będzie dalej.

Posted

bianka0 napisał(a):
To pytanie mailowe jest bardzo typowe, nie zawsze oznacza złe chęci. Więc po mojej odpowiedzi i spokojnym wytłumaczeniu ,, zasad gry " zobaczymy co będzie dalej.

Wiem ,róznie z tym bywa .Oby to było cos ciekawego .

Posted

W święta siądę i zmienię mu edycję ogłoszeń.
Teraz jeszcze nie mam czasu, muszę skończyć ten bazarek i przygotowujemy kolejny, musi być ,, na styk " ze świętami. Z świeżutkimi wiejskimi jajkami marynowanymi :p
Funiu Tobie niestety nie będzie można ich jeszcze jeść.

Posted

funia napisał(a):
wiem ....wróciłam znowu z SOR-u .Miałam kolejny atak ...prawie nic nie jem ...Schudłam juz 3kg .Jedyny plus

...

Nie martw się po operacji, jak odżyjesz nadrobisz 6 kg :p