Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='funia']O kurde !to muszę go z mety przywieżc i odpicowac :diabloti:[/QUOTE]

Funiu z jakiej mety !!!!!!! :angryy:
Nie szarp mi nerwów i tak nie żartuj, wiesz że na hotele jestem ,,uczulona "

Posted

[quote name='danka1234']Ciekawe jak Cie Melwin przywita i podziękuje za utrzymanie,oby nie tak jak Gacek[/QUOTE]

Nie, Melvin to typowy jamnior, wie co mu się opłaci :evil_lol:

Posted

Aha a co do pcheł ...
Niedługo będe kupować dla wszystkich Kiltixa.
Mel nosi jeszcze z tamtego roku i jak zwykle rewelacja !ani jednego kleszcza ani jednej mendy :evil_lol:
Gadzina błyszczy się jakby był olejem natłuszczany ,chciciaż teraz kiedy urzadza sobie kapiele w roztopach błotno-sniegowych to już takiej rewelki nie ma .
Apetyt na 6 ,sranko na 6 .Więc jest ok .Dzięwięć klocków dziennie ,kiszeczki pracują jak trza :p
Koty nadal usiłuje zamordować czyli wszystko gra :eviltong:

Posted

[quote name='bianka0']Funiu z jakiej mety !!!!!!! :angryy:
Nie szarp mi nerwów i tak nie żartuj, wiesz że na hotele jestem ,,uczulona "[/QUOTE]
Bianko czy znamy się dwa dni? wiesz ,ze mam cieżki dowcip :p

Posted

[quote name='bianka0']Nie, Melvin to typowy jamnior, wie co mu się opłaci :evil_lol:[/QUOTE]
On wita wszystkich .Do ludzi jest nastawiony pozytywnie .On jako jedyny nie szczeka na listonosza,kocha nawet jego .Aha i pana ze stacji CPN .

Posted

[quote name='funia']Bianko czy znamy się dwa dni? wiesz ,ze mam cieżki dowcip :p[/QUOTE]

Funiu znam Cię prawie od Twojego urodzenia, Twój dowcip też.

Ale kontrola i tak będzie, nie zniechęcisz mnie. :diabloti:

Posted

[quote name='bianka0']Funiu znam Cię prawie od Twojego urodzenia, Twój dowcip też.

Ale kontrola i tak będzie, nie zniechęcisz mnie. :diabloti:[/QUOTE]
Jasne:p
Ps .Jakby mnie nie było w domu to mogę być na OIOM bo miałam wczoraj i przedwczoraj ataki kamicy .....Niby nie najgorsze ale SE pocierpiałam ....

Posted

[quote name='funia']Jasne:p
Ps .Jakby mnie nie było w domu to mogę być na OIOM bo miałam wczoraj i przedwczoraj ataki kamicy .....Niby nie najgorsze ale SE pocierpiałam ....[/QUOTE]

Trzymasz te kamienie jakby były brylantami, ja już swoje zdanie Ci powiedziałam. A na SORze też Cię znajdę. Mam nadzieję że tylko tam, bo na OIOM z głupimi kamieniami nie kładą.

Posted

[quote name='bianka0']Trzymasz te kamienie jakby były brylantami, ja już swoje zdanie Ci powiedziałam. A na SORze też Cię znajdę. Mam nadzieję że tylko tam, bo na OIOM z głupimi kamieniami nie kładą.[/QUOTE]
Wiem ,teraz juz pójdę .

Posted

[quote name='Isadora7']Ludziska tyle osób jest na fejsie i Melvina nie widać na tablicach poza 3- 4 tablicami[/QUOTE]

Niestety dla mnie to czarna magia. Umiem tylko czytać i czasami coś udostępnić, nie umiem się poruszać na tym forum.

Posted

[quote name='bianka0']Niestety dla mnie to czarna magia. Umiem tylko czytać i czasami coś udostępnić, nie umiem się poruszać na tym forum.[/QUOTE]
Ja tez nie za wiele,ale coś tam już kumam tyle tylko ze jest za duzo tych wszystkich forum i nie ma czasu by to ogarnąć.
Kiedyś jak mielismy tylko dogo to mozna było wszystko przejrzeć i być na bierząco.

Posted

...ja też jeszcze ... nawet nie zalogowana jestem... ale wszystko w swoim czasie:roll:... może naprawdę, teraz jest czas... zabrania się za Melvina:roll:... toż to ,jak czytam jamniczy ideał;)
Melvin do domu!!!

Posted

[quote name='funia']Zamówiłam Melvinowi w okazyjnej cenie obroże Kiltix srednią za 50 zł .Doliczam ta kwotę do marca .[/QUOTE]

Dobrze, dzisiaj zrobię przelew. Mam nadzieję że łachmyta w tym roku jej nie zgubi.

Posted

Melvin z ręką na sercu , dwa razy dziennie biegasz po fejsie i nikt nie dzwoni? Wszyscy pewnie szukają ideału z wyglądu, a nie z charakteru i serca :) Szukaj domeczku, czasami domek pod nosem a my szukamy gdzieś daleko :)

Posted

[quote name='bianka0']Dobrze, dzisiaj zrobię przelew. Mam nadzieję że łachmyta w tym roku jej nie zgubi.[/QUOTE]

Ubiegły rok było ok.Ma do tej pory ,zgubił w 2011roku ...Mam dziwne przeczucie ,ze moze ja zjadł ?Jak patrze co on potrafi zjesc to wcale nie byłoby to dziwne ...

Posted

Najbardziej podobał mi się moment z ,, pozdrowieniami i uśmiechem dla bianeczki " :lol:
Melv ma śmieszne ubarwienie, z wiekiem na pyszczku coraz bardziej jest widoczna ta jego maska :evil_lol:

Funiu trzymam kciuki pod koniec marca, dobrze że się w końcu zdecydowałaś, obyś dotrwała do terminu.

Posted

Wow! ... robi wrażenie:loveu: jak się telefony nie rozdzwonią teraz?..... to chyba pazury sobie poogryzam(pierwszy raz w życiu)...:eviltong:
... mądrala!....przecież , wyraźnie Dziękuje Bianeczce:roll::loveu:... normalnie, rozumie co się do niego mówi!... no, no..:loveu:
Melvin do domu!...