danka1234 Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Skoro Melvin taki łowca to może trzeba pomysleć nad zatrudnienie go w jakimś magazynie ,jeszcze by zarobił na inne psiaki. Quote
anica Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Zaglądam z nadzieją........ Melvin ,do domu!!!!.. Quote
danka1234 Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 I ja zagladam,Malwinku co tam u Ciebie? Quote
Isadora7 Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 A ja codziennie jestem u Melvina na fejsie Quote
bianka0 Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 Dziękuję że tam zaglądacie :loveu: Muszę usiąść i kolejny raz napisać nowy tekst i wybrać nowe zdjęcia i po raz setny zrobić mu edycję ogłoszeń. Quote
danka1234 Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Przydały by sie jakieś nowe zdjecia Melwin do wstawienia na fb Quote
funia Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Jutro zrobie ,wieczorem wstawię .Moze Maja zechce z nim usiąśc do fotografii;) Quote
bianka0 Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 A czym trzeba przekupić Maję żeby zechciała ;) Quote
funia Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 O to chodzi ,ze sama nie wiem ....irytuje się szybko ,ze juz nie chce .ze Me;vin za kotem chce biec .A niestety u nas sa silne zapachy kotów i on wariuje nie moze ustac ani usiedzieć spokojnie . Maja też pewnie trochę sfrustrowana ciagłym zamknęłas dzrzwi ?,widziałas kota ?nie otworzyłas dzrzwi ?Widzisz Melvina ?a co robi itd. Ja to ogarniam ,ale pewnie ma dośc moich ciagłych uwag i dopytywań .ALe jestem z niej dumna bo 6 letnie dziecko tak pieknie mówi o zwierzętach i a do nich ogromny szacunek .Nie skrzywdzi nikogo ,omija mrówki i woła mnie jak dzdzownica lezy na chodniku .Cieszy mnie to bardziej niż wiele innych wymiernych rzeczy ... Mieszka w ostatnim pokoju i gdy jest bezpiecznie tzn .koty zabezpieczone wchodzi dalej ,ale jest tylko strasznie nabuzowany bo czuje je wszędzie .Mam kotkę maleńką ,którą uratowałam niedawno .Nieporadne kocie ,niestety moja nieuwaga moze kosztować ją zycie (waży 500gramów)bo Melvin zagiął na nią parol i to nie na żarty .Jest stresu i musimy rygorystycznie podchodzić do wyprowadzania go aby nie doszło do tragedii. Nie widziałam w zyciu tak silnego instynktu u psa do mordowania kotów . Ostatnio nasz kot miał wychodne a Melvin poszedł do domu .Pomieszała mi się kolejnośc ....zapomniałam ,ze nie wpuściłam kota z powrotem a Melvin znowu wyszedł ....i .....dorwał go na drugom końcu działki gdy ten załatwiał sie .....było gorąco ....Ledwo kocina zdążył wskoczyć na płot i się uratiwac .Moja cholerna wina bo pomieszało mi się juz całkiem .... Quote
bianka0 Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 I właśnie dlatego u mnie nie może być kota. Taka sama jest Negra i Joguś ( ten łobuz ma na sumieniu malutkiego kotka ) Quote
yunona Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Melvin a ty jeszcze tu doopkę grzejesz? Chyba żaden psiak na fb nie miał tyle udostępnień co ty. Ja tu wchodzę na wątek z nadzieją, że telefony dzwonią, wybierany jest domek..... Oj za dobrze ci u funi i pewnie dlatego i łobuzie kotków nie wolno krzywdzić (pogadaj mu tam:diabloti: ). Porozglądaj się choć chwilę za fajnym domkiem :p Quote
danka1234 Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Ano ,dobrze mu tam to nie ma zamiaru zmieniać domu. Quote
funia Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Na 50 zdjęć ....tylko te ..beznadziejne moge pokazać ....reszta rozmazana albo z odwróconą głową .Niestety koty go tak rozpraszaja .Jutro zrobie na dworze ,moze coś wybierze się ... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
danka1234 Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 bardzo ladne zdjecie,niech beda jakiekolwiek by bylo co wklejać od czasu do czasu na fb Quote
funia Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Dziekuje Danusiu ...bo myślałam ,ze całkiem na nic..:oops: Quote
danka1234 Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Wszystkie te zdjecia sa ładne,lepszych nie trzeba. Quote
bianka0 Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 Dobrze Melvinowi u funi. :p Martwię się tym, że jak znajdzie się cudem dom dla niego, to po dwóch latach będzie potwornie przeżywał rozstanie. Quote
funia Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 bianka0 napisał(a):Dobrze Melvinowi u funi. :p Martwię się tym, że jak znajdzie się cudem dom dla niego, to po dwóch latach będzie potwornie przeżywał rozstanie. Tego sie wogóle nie obawiaj . Gdy byłam z nim u cioci i zostawiłam go na dwie godziny on tak ekstra wgrał się w otoczenie ,ze byłam zdziwiona .W kuchni sępił za jedzeniem a w pokoju od razu poszedł na kanapę .Myslę ,ze kilka dni w poukładanym domu ,smakołyki i spacery i Melvin kupiony bedzie . Inny przykład . Zeszłego lata moja siostra wzięła go z dziecmi na spacer ..Poszedł bardzo chetnie i nie było problemu . Da sobie rade ,aby tylko szybko ten dom się znalazł , Quote
danka1234 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Ano ,oby tylko ten dom sie znalazł,a z tym cisza jak makiem zasiał. Quote
bianka0 Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 Obejrzałam pierwsze zdjęcia Melvinka sprzed dwóch lat i obecne. Przemiana zaskakująca. Pomimo że ma 2 lata więcej łobuz wygląda kwitnąco :lol: Quote
anica Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 To fakt, Melvin im starszy tym bardziej atrakcyjny;) aż miło popatrzeć:) Quote
bianka0 Posted March 1, 2013 Author Posted March 1, 2013 Mam nadzieję funiu że Melvinek na co dzień jest taki śliczny i pachnący jak na zdjęciach. Nie trzymasz go w stodole, nie ma pcheł i nie śmierdzi pomimo że trzeba mu oczyszczać gruczoły około odbytnicze.:diabloti: No to żeby nie wyszło jak u Arktyki lub u michelle czas na kontrolę. :cool3: Będę miała niedługo urlop ( nie napiszę kiedy żeby Cię zaskoczyć) to zrobimy mały nalocik u chłopaka :mad: Quote
funia Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 O kurde !to muszę go z mety przywieżc i odpicowac :diabloti: Quote
Recommended Posts