handzia Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 (edited) Bianko, mam nadzieję, że się nie pogniewasz za offa ;) ale jesteśmy już zdesperowane :-( "Mały Fenek płacze w kątku nie ma nikogo na wątku :-( Jestem dziki i strachliwy, mały, chudy, bojaźliwy Mam ogromne żółte uszy, strach ogromny mam tez w duszy, Boje się własnego cienia schronisko mnie w placek zmienia Rozpłaszczony na betonie Fenek we łzach swoich tonie." Ten piękny wierszyk stworzyła Szarotka :)(to tylko urywek), zapraszamy na wątek Fenka, jeśli ktoś chce przeczytać więcej wierszyków ;-) a przy okazji pomóc maluszkowi :-( http://www.dogomania.pl/forum/thread...szanse-Błagam Edited January 16, 2013 by handzia Quote
bianka0 Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 Nie handziu, nie gniewam się. Znajdźcie domek Melvinkowi, a cały jego posag będziesz mogła przeznaczyć dla Fenka. Nie mam ręki do tego psiaka :shake: funia napisał(a): Biust koło 50 cm razy dwa Moze byc faktycznie za mała ... Niestety funiu za mała :evil_lol: Quote
funia Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 No ,coz .....trudno .POdaj mi jaki masz rozmiar bo widuje takie więc zwrócę uwagę na wieksza . Quote
bianka0 Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 funia napisał(a):No ,coz .....trudno .POdaj mi jaki masz rozmiar bo widuje takie więc zwrócę uwagę na wieksza . Funiu podam, ale na PW bo tu się wstydzę :oops: Quote
funia Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 bianka0 napisał(a):Funiu podam, ale na PW bo tu się wstydzę :oops: Jasne , rozumie się .;) Quote
handzia Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Bianka :) dla mnie 100 w biuście, to też mało :evil_lol: i to nawet bardzo mało :shake: ech... Quote
bianka0 Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 handzia napisał(a):Bianka :) dla mnie 100 w biuście, to też mało :evil_lol: i to nawet bardzo mało :shake: ech... Nie wiem dlaczego, ale raźniej mi się zrobiło :diabloti: Quote
funia Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 A ja się zmierzyłam przed sekunda i mam 116 cm.Bianko wiesz ,ze ja bezwstydna jestem :diabloti: Był kiedyś fajny bazarek stanikowy i dziewczyny ,\podając wymiary żartowały ze swoich bimbałów .Wesoło było :evil_lol: Quote
bianka0 Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 funia napisał(a):A ja się zmierzyłam przed sekunda i mam 116 cm. Był kiedyś fajny bazarek stanikowy i dziewczyny ,\podając wymiary żartowały ze swoich bimbałów .Wesoło było :evil_lol: To Anita sprzedawała swoje kupione na zapas biustonosze, miała w planach schudnięcie. Ale skończyło się jak zwykle na dobrych chęciach :diabloti: Quote
handzia Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 funia napisał(a):A ja się zmierzyłam przed sekunda i mam 116 cm.Bianko wiesz ,ze ja bezwstydna jestem :diabloti: Był kiedyś fajny bazarek stanikowy i dziewczyny ,\podając wymiary żartowały ze swoich bimbałów .Wesoło było :evil_lol: Funia, Ty masz 116??? chyba przy wielkim wdechu :evil_lol: Quote
bianka0 Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 handzia napisał(a):Funia, Ty masz 116??? chyba przy wielkim wdechu :evil_lol: Ja też nie wierzę :shake: Quote
funia Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Mam ,sprawdziłam jeszcze raz na gołe bimbały :mad: Wy się pomierzcie bo pewnie macie ze 145 :eviltong: Quote
bianka0 Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 funia napisał(a):Mam ,sprawdziłam jeszcze raz na gołe bimbały :mad: Sprawiłaś radość Józiowi. :evil_lol: Pyta czy mierzyłaś razem z głową Suchego :diabloti: Quote
funia Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 bianka0 napisał(a):Sprawiłaś radość Józiowi. :evil_lol: Pyta czy mierzyłaś razem z głową Suchego :diabloti: Nie powiedz Józiowi ,ze własnie bez suchego ..:mad: Quote
anica Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Witaj Melvin:loveu:.. jak tu u Ciebie fajowo się zrobiło, zaraz i ja się pomierzę... spokojna jestem że w kompleksy nie wpadnę;) Zamieszczone przez funia A ja się zmierzyłam przed sekunda i mam 116 cm.Bianko wiesz ,ze ja bezwstydna jestem :diabloti: Był kiedyś fajny bazarek stanikowy i dziewczyny ,\podając wymiary żartowały ze swoich bimbałów .Wesoło było :evil_lol: Quote
funia Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 A moze zrobimy ranking?? :diabloti:Cioteczka z najwiekszymi rozmiarami bimbałów wygra ...no jeszcze nie wiem co ....ale coś by wygrała ...:evil_lol: Quote
JamniczaRodzina. Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 :evil_lol: wesolutko Melvinku u Ciebie. Quote
funia Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Ale żeby nie było tak słodko powiem wam ,ze Melvin złapał ogromna mysz polną i zagryzł ją w locie na moich oczach ....musiałm mu to wyrywac łopatą do śniegu :shake: Quote
JamniczaRodzina. Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Same zalety u Melvinka posiada jeszcze funkcję kotka,albo wypatrzył kota leniwca i postanowił go wyręczyć. Quote
funia Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='JamniczaRodzina.']Same zalety u Melvinka posiada jeszcze funkcję kotka,albo wypatrzył kota leniwca i postanowił go wyręczyć.[/QUOTE] Ba....a nawet chciał go wykończyć ...jak się na niego rzucił to nie było kociny ponad 2 dni ....Ale wrócił na szczęście .Kot jest stary i po kontuzjach nie ma szans u Melvina .Najgorsze ,ze on nie łapie dla zabawy tylko dla zamordowania :shake: Sterroryzował kota w domu tak ,ze jak tylko poczuje ze ten jest w poblizu to warczy i szczeka .Musimy bardzo uważać i stosowac miedzy nimi ruch wahadłowy . Quote
JamniczaRodzina. Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Biedny kiciuś u nas są koty własne(wszystkie czarne) tych jakoś nie gonią ale jak wypatrzą na ogrodzie obcego to wpadają w szał i poscig i obawiam się ,że mogły by zagryść.:shake:Jest jeszcze u nas kotek tygrysek mieszka w pokoju syna i najmniejszy jamniczek musi zawsze go skubnąć kot sobie nic z tego nie robi ale trzeba uważać . Quote
bianka0 Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 [quote name='funia']A moze zrobimy ranking?? :diabloti:Cioteczka z najwiekszymi rozmiarami bimbałów wygra ...no jeszcze nie wiem co ....ale coś by wygrała ...:evil_lol: Melvina !!!! :evil_lol: Gacusia też dorzucę gratisowo. A co do myszy i kotów, to nasza Negra też nam przynosi zagryzione myszki, nornice, wróbelki, sikorki, nawet kosa. Dostaje burę za to, ale nic do niej nie dociera, uważa że przynosi nam nagrodę. Więc wszelkie nauki nic nie dają. A gdyby złapała kota..., to aż boję się pomyśleć i skóra mi cierpnie. W duecie z Melvinem byliby morderczą parą, jak Boni i Clyde. Quote
handzia Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='funia']A moze zrobimy ranking?? :diabloti:Cioteczka z najwiekszymi rozmiarami bimbałów wygra ...no jeszcze nie wiem co ....ale coś by wygrała ...:evil_lol:[/QUOTE] O, to ja bym na pewno wygrała :B-fly::evil_lol: tylko nad nagrodą musiałabym pomyśleć, bo psiaków to ja już nam po dziurki w nosie :eviltong: Quote
Recommended Posts