bianka0 Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 Zdjęcia śliczne, będą do kolejnej edycji ogłoszeń, już nawet nie wiem której, tyle razy miał je od nowa robione. Myślę funiu że Melvin jest piękny i zdrowy. Z pupą miał od początku kłopoty i chyba tak już z nim będzie. Pies ( tak samo jak człowiek ) przy chorej trzustce i jelitach chudnie, a on wręcz wygląda kwitnąco.:p Jego sierść błyszczy się wzorcowo. Nasze jedzą chętnie i dużo i kupki też rosną w ogrodzie co kilka godzin. No cóż z tymi dołami jamniki tak mają, nasza Negra robi to samo. U DIF jest jamnikowata Gryzia, która zmieniła jej ogród w krajobraz księżycowy :evil_lol: Funiu czyli za grudzień 310 zł + 45 zł + 10 zł = 365 zł. Czas wystawić mu bazarek, bo Melvinek na minusie jedzie. Quote
bianka0 Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 Zapraszam na bazarek dla Melvinka, sama już nie wiem który to z kolei : [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236873-DOMOWA-SPI%C5%BBARNIA-dla-Melvina-i-Gacusia-Do-19-12-2012-godz-22[/url] Quote
bianka0 Posted December 9, 2012 Author Posted December 9, 2012 (edited) Nie wiem co się dzieje, dlaczego nikt nie chce Melvinka ? Tyle ogłoszeń na różnych forach, tyle wznowień pakietów. Już sobie myślę, że jeżeli ktoś pomoże wyadoptować mi Melvinka do dobrego domu, to dochód z następnego bazarku przeznaczę w połowie na wybranego przez niego psiaka, oraz to co pozostanie po trwającym. A nie jest to mała suma. Ile bezdomnych suczek zostałoby wysterylizowanych za koszty utrzymania Melvinka. Edited December 9, 2012 by bianka0 Quote
JamniczaRodzina. Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Dorotko czy Melvinek warszawiak ma wydarzenie na Fb? Quote
bianka0 Posted December 9, 2012 Author Posted December 9, 2012 [quote name='JamniczaRodzina.']Dorotko czy Melvinek warszawiak ma wydarzenie na Fb?[/QUOTE] Elu chyba nie ma, nie mam już czasu na fb, ma na wszystkich stronach jamniczych, czarnych psach, chyba 5 razy wznawiane ogłoszenia z różnym tekstem i nowymi zdjęciami. Szukam razem z funią możliwości jego adopcji, na wszystkich możliwych forach. Kiedyś zgłosiła się jakaś znajoma funi z fb, ogłaszała go na swoich stronach. Ale cisza... Quote
Wisełka Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 On taki trochę jamniczy jest, IsaDora go na swoich adopcjach zamieściła?? Quote
bianka0 Posted December 9, 2012 Author Posted December 9, 2012 Melvin już od 2 lat jest ogłaszany na wszystkich jamniczych i niejamniczych forach. Quote
Wisełka Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Na FB będę go publikowała - warto spróbować, może ktoś udostępni po mnie etc ;) Quote
bianka0 Posted December 9, 2012 Author Posted December 9, 2012 [quote name='Wisełka']Na FB będę go publikowała - warto spróbować, może ktoś udostępni po mnie etc ;)[/QUOTE] Dziękuję :loveu: Przy każdym kolejnym bazarku uświadamiam sobie ilu psom można by było pomóc gdyby Melvinek znalazł dom, drugi taki śliczny brzydal to Gacuś. Też zaczyna być długodystansowcem w hoteliku. Quote
anica Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Witaj Melvinku :) ... czas dla Ciebie do domku!... na pewno coś wymyślimy;) Quote
bianka0 Posted December 9, 2012 Author Posted December 9, 2012 [quote name='Wisełka']podrzucammmmmm :)[/QUOTE] Dziękuję Wisełko, ale ja już dawno przestałam na dogo wątki psów podrzucać.:shake: Na dogo psy raczej domów nie znajdą, wątki stały się potrzebne do rozliczeń bazarków. Quote
Wisełka Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 [quote name='bianka0']Dziękuję Wisełko, ale ja już dawno przestałam na dogo wątki psów podrzucać.:shake: Na dogo psy raczej domów nie znajdą, wątki stały się potrzebne do rozliczeń bazarków.[/QUOTE] :-( :-( :-( :-( :-( Quote
danka1234 Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 [quote name='bianka0']Elu chyba nie ma, nie mam już czasu na fb, ma na wszystkich stronach jamniczych, czarnych psach, chyba 5 razy wznawiane ogłoszenia z różnym tekstem i nowymi zdjęciami. Szukam razem z funią możliwości jego adopcji, na wszystkich możliwych forach. Kiedyś zgłosiła się jakaś znajoma funi z fb, ogłaszała go na swoich stronach. Ale cisza...[/QUOTE] Ja mu moge załozyć osobne wydarzenie na fb,moja tymczasowiczka tam domu nie znalazła ale moze jego akurat ktos wypatrzy,można spróbować i wykorzystac jeszcze i tą możliwość Quote
bianka0 Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 [quote name='danka1234']Ja mu moge załozyć osobne wydarzenie na fb,moja tymczasowiczka tam domu nie znalazła ale moze jego akurat ktos wypatrzy,można spróbować i wykorzystac jeszcze i tą możliwość[/QUOTE] dziękuję Danusiu :loveu: Quote
danka1234 Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Jakiś pomysł na tytuł do wydarzenia?i co wpisac w treści,to co w ogłoszeniu? Quote
bianka0 Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 [quote name='danka1234']Jakiś pomysł na tytuł do wydarzenia?i co wpisac w treści,to co w ogłoszeniu?[/QUOTE] Chyba tak, to jest ostatnie osiągnięcie dziewczyn robiących opisy, ja już wymyślałam mu tekst 3 x. Nie mam do niego szczęścia. Quote
Mika31 Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 biedny Melvin nikt go nie docenia ja zaczęłam się rozglądać za 3 do kompletu Quote
danka1234 Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Wydarzenie Melvina na fb(jutro zmodyfikuje tam co nieco,dodam jeszcze kilka informacji ) http://www.facebook.com/events/125148114311183/ Mika,życze zatem powiększenia rodziny. Quote
funia Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
funia Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Melvin został dzisiaj odrobaczony .koszt 8 zł ma w prezencie ;) Quote
bianka0 Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 Jak mu ładnie w niebieskim i te baranki i krówki. Do pyszczka mu z nimi. Funiu Melvin wypiękniał :loveu: Quote
Wisełka Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Melvinek chyba czuje się super tam gdzie jest :evil_lol: ;) na kanapie/łóżku najwygodniej :loveu: Quote
yunona Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Prawdziwy przystojniacha z Melvinka, lekko oszroniona kufa mmmmmmmmm..... uroczy :loveu: Quote
Recommended Posts