Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zdjęcia śliczne, będą do kolejnej edycji ogłoszeń, już nawet nie wiem której, tyle razy miał je od nowa robione.
Myślę funiu że Melvin jest piękny i zdrowy. Z pupą miał od początku kłopoty i chyba tak już z nim będzie. Pies ( tak samo jak człowiek ) przy chorej trzustce i jelitach chudnie, a on wręcz wygląda kwitnąco.:p Jego sierść błyszczy się wzorcowo.
Nasze jedzą chętnie i dużo i kupki też rosną w ogrodzie co kilka godzin.
No cóż z tymi dołami jamniki tak mają, nasza Negra robi to samo. U DIF jest jamnikowata Gryzia, która zmieniła jej ogród w krajobraz księżycowy :evil_lol:

Funiu czyli za grudzień 310 zł + 45 zł + 10 zł = 365 zł.
Czas wystawić mu bazarek, bo Melvinek na minusie jedzie.

Posted

Zapraszam na bazarek dla Melvinka, sama już nie wiem który to z kolei :

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236873-DOMOWA-SPI%C5%BBARNIA-dla-Melvina-i-Gacusia-Do-19-12-2012-godz-22[/url]

Posted (edited)

Nie wiem co się dzieje, dlaczego nikt nie chce Melvinka ?
Tyle ogłoszeń na różnych forach, tyle wznowień pakietów.

Już sobie myślę, że jeżeli ktoś pomoże wyadoptować mi Melvinka do dobrego domu, to dochód z następnego bazarku przeznaczę w połowie na wybranego przez niego psiaka, oraz to co pozostanie po trwającym. A nie jest to mała suma.
Ile bezdomnych suczek zostałoby wysterylizowanych za koszty utrzymania Melvinka.

Edited by bianka0
Posted

[quote name='JamniczaRodzina.']Dorotko czy Melvinek warszawiak ma wydarzenie na Fb?[/QUOTE]

Elu chyba nie ma, nie mam już czasu na fb, ma na wszystkich stronach jamniczych, czarnych psach, chyba 5 razy wznawiane ogłoszenia z różnym tekstem i nowymi zdjęciami.
Szukam razem z funią możliwości jego adopcji, na wszystkich możliwych forach. Kiedyś zgłosiła się jakaś znajoma funi z fb, ogłaszała go na swoich stronach. Ale cisza...

Posted

[quote name='Wisełka']Na FB będę go publikowała - warto spróbować, może ktoś udostępni po mnie etc ;)[/QUOTE]

Dziękuję :loveu:

Przy każdym kolejnym bazarku uświadamiam sobie ilu psom można by było pomóc gdyby Melvinek znalazł dom, drugi taki śliczny brzydal to Gacuś.
Też zaczyna być długodystansowcem w hoteliku.

Posted

[quote name='Wisełka']podrzucammmmmm :)[/QUOTE]
Dziękuję Wisełko, ale ja już dawno przestałam na dogo wątki psów podrzucać.:shake:
Na dogo psy raczej domów nie znajdą, wątki stały się potrzebne do rozliczeń bazarków.

Posted

[quote name='bianka0']Dziękuję Wisełko, ale ja już dawno przestałam na dogo wątki psów podrzucać.:shake:
Na dogo psy raczej domów nie znajdą, wątki stały się potrzebne do rozliczeń bazarków.[/QUOTE]

:-( :-( :-( :-( :-(

Posted

[quote name='bianka0']Elu chyba nie ma, nie mam już czasu na fb, ma na wszystkich stronach jamniczych, czarnych psach, chyba 5 razy wznawiane ogłoszenia z różnym tekstem i nowymi zdjęciami.
Szukam razem z funią możliwości jego adopcji, na wszystkich możliwych forach. Kiedyś zgłosiła się jakaś znajoma funi z fb, ogłaszała go na swoich stronach. Ale cisza...[/QUOTE]

Ja mu moge załozyć osobne wydarzenie na fb,moja tymczasowiczka tam domu nie znalazła ale moze jego akurat ktos wypatrzy,można spróbować i wykorzystac jeszcze i tą możliwość

Posted

[quote name='danka1234']Ja mu moge załozyć osobne wydarzenie na fb,moja tymczasowiczka tam domu nie znalazła ale moze jego akurat ktos wypatrzy,można spróbować i wykorzystac jeszcze i tą możliwość[/QUOTE]

dziękuję Danusiu :loveu:

Posted

[quote name='danka1234']Jakiś pomysł na tytuł do wydarzenia?i co wpisac w treści,to co w ogłoszeniu?[/QUOTE]

Chyba tak, to jest ostatnie osiągnięcie dziewczyn robiących opisy, ja już wymyślałam mu tekst 3 x. Nie mam do niego szczęścia.