funia Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Wlazłam niedawno w ten dołek i mam tak ubita nogę .ze dotykac nie moge .....Szłam jak gdyby nigdy nic i runełam lecąc na bok z całej siły aż psy się przestraszyły widząc wywaloną funie :-o A Melwin skutecznie ten dołek poszerza i pogłebia :shake: Quote
bianka0 Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 No tak funiu, masz tylko jednego Warszawiaka który pod Tobą dołki kopie, u mnie jest ich troszkę więcej. :p Melvinek, to 100% jamnik, dołki to jego specjalność. Powiem Ci tak jak mówi Józio - UWAŻAJ :evil_lol: Quote
handzia Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 funia napisał(a):Wlazłam niedawno w ten dołek i mam tak ubita nogę .ze dotykac nie moge .....Szłam jak gdyby nigdy nic i runełam lecąc na bok z całej siły aż psy się przestraszyły widząc wywaloną funie :-o A Melwin skutecznie ten dołek poszerza i pogłebia :shake: Byłam świadkiem tego wypadku. Byłam za siatką na drugim wybiegu, funia rozmawiając przez telefon (oczywiście sprawie psów, bo jakże by inaczej) robiła zdjęcia Melvinkowi (tak słodko kopał dołek ;)) Ja poprosiłam, żeby zrobiła mi zdjęcie, bo sunia, z którą byłam za siatką też fajnie się ze mną bawiła...Wtedy poleciało wszystko, aparat, telefon i biedna funia...czuję się okropnie winna....poleciałam do niej, oczywiście otrzepała się i mówiła, że nic się nie stało, ale teraz widzę jak noga spuchła...jutro się widzimy, zawiozę jej maść chociaż...czuję się winna, że to przeze mnie... Quote
bianka0 Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Handziu winny jest Melvin. Ale nie sądzę żeby się tym przejmował. Jamniki tak mają :p Quote
handzia Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Oj tak, tak. Ale on jest tylko małym zwierzaczkiem, który uwielbia kopać i węszyć, wcześniej obserwowałam go, tak fajnie wypinał dupkę, tak węszył, aż było słychać głośno :) Nie jego wina jest, że my potem wpadamy w dołki przez niego kopane ;) Później kosiłyśmy z funią wybieg dla psiaków, dołków tam było kilka, funia mi tylko nowe pokazywała :lol:, żeby ja też nie wpadła ;) Quote
bianka0 Posted June 6, 2012 Author Posted June 6, 2012 Bardzo zapraszam na bazarek dla Melvinka. To już chyba będzie czwarty, który Mel przehula u funi :diabloti: http://www.dogomania.pl/forum/threads/227984-DOMOWA-SPI%C5%BBARNIA-dla-Melvina-Gacusia-i-Lalki-do-23-06-2012 Quote
funia Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 U Melvina nastapiła poprawa zaczynaja ładnie porastać uszy .Myśle ,ze nowy srodek i szampon Virbaca w połaczeniu dały radę z tym problemem . Zakupiłam jeszcze jedna dawkę szamponu aby wykapać go całego .To w prezencie ode mnie dla niego . Dzisiaj dostanie równiez ( jak w kazdym tygodniu ) kostkę z mięsem .Uwielbia je .Gryzie sobie i zapomina o całym świecie .Kazdy w swoim boksie zajada a Mel warczeniem pokazuje ze biada temu ( psu )kto chociaz spojrzy na jego kostkę .... Quote
bianka0 Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 Mel to jamnior w każdym calu :evil_lol: Ciocia funia kocha Melvinka i go rozpieszcza, kosteczki z mięsem, prezenciki. Dziękuję funiu :loveu: Quote
funia Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Uszy Melvina już całkiem zarosły .Jest więc w całej krasie przystojniak . Apetyt jest ,forma na medal tylko telefony milczą .... Quote
bianka0 Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 funia napisał(a): tylko telefony milczą .... :-(:-(:-( Nie wiem funiu dlaczego, widocznie tak ma być. Czekamy na ten domek. Quote
danka1234 Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Rzadko jestem ostanimi czasy na dogo ale widze ze Melwin nadal trzyma sie Funi. W sumie nie ma sie mu co dziwić,gdzie mu bedzie lepiej skoro jest tak rozpieszczany. Quote
bianka0 Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 Dziękuję Danusiu, że zajrzałaś do Melvina :loveu: Quote
bianka0 Posted July 12, 2012 Author Posted July 12, 2012 Pula pieniędzy przeznaczona dla Melvina z tego bazarku 1313 zł http://www.dogomania.pl/forum/thread...acusia-i-Lalki Hotelikowanie 01.05.2012 - 31.05.2012 - 310 zł Hotelikowanie 01.06.2012 - 30.06.2012 - 300zł Hotelikowanie 01.07.2012 - 31.07.2012 - 310 zł POZOSTAŁO - 393 zł Quote
bianka0 Posted July 15, 2012 Author Posted July 15, 2012 No cóż, Melvinek przejada już chyba czwarty bazarek :evil_lol: Quote
lucySxy Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Zagladam do Melwinka i widze ,ze domku ani sladu:shake: to juz chyba z rok jak go wiozlam? Quote
bianka0 Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 lucySxy napisał(a):Zagladam do Melwinka i widze ,ze domku ani sladu:shake: to juz chyba z rok jak go wiozlam? :evil_lol::evil_lol: Lucynko to już półtora roku !!!!! Melvin nawet nie myśli iść do domu, on już chyba zostanie na mojej głowie u funi na zawsze. Quote
lucySxy Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Czas leci jak szalony , zaraz bedzie 2 lata... boze! Melwinku , zabieraj sie do domu! Quote
funia Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Melvin ucina sobie drzemkę z Maja na łóżku . A WCZEŚNIEJ zjadł Sałatę lodową z sosem greckim .( odwróciłam się na chwilę ).....Na szczescie była juz konćówka .... Quote
funia Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
bianka0 Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 lucySxy napisał(a):Czas leci jak szalony , zaraz bedzie 2 lata... boze! Melwinku , zabieraj sie do domu! Tak Lucynko, czas leci jak szalony.... funia napisał(a):Melvin ucina sobie drzemkę z Maja na łóżku . A WCZEŚNIEJ zjadł Sałatę lodową z sosem greckim .( odwróciłam się na chwilę ).....Na szczescie była juz konćówka .... Funiu jamniki bardzo lubią sałatę, ogórki, rzodkiewkę i jabłka. Bób i fasolkę szparagową też.:diabloti: Drzemka w łóżeczku z człowiekiem dla jamników to podstawa:evil_lol: Quote
anica Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Witam Melwinka :) nadrobiłam zaległości po urlopie...chyba jednak u Funi ,jest chłopakowi najlepiej!....tak tylko... głośno myślę.... Quote
Recommended Posts