MagdaNS Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 a jak wyglądają Balbinkowe finanse? Duży jest jeszcze dług za operację? Bo się tam zbieram do bazarku... Quote
Murka Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Dzwoniliśmy do dr Szpondra: wszystko dobrze się goi, wszystko ok. Ale wskazane jest, aby jeszcze trochę pobyła w klinice. Dr Szponder będzie się odzywać kiedy trzeba będzie Balbinkę odebrać. Quote
halcia Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 To lepiej,dla niej i dla Ciebie,byle było dobrze z łapką. Quote
Ulka18 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Najwazniejsze, ze lapka dobrze sie goi. Jesli doktor uwaza, ze sunia powinna zostac w klinice, to niech zostanie. Bedzie pod okiem lekarzy. Quote
Murka Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Z mojego bazarku przekazuję na Balbinkę 118,20 zł :) Quote
kaskadaffik Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 No to laseczka narazie w miarę zamożna, tylko zdrówko żeby dopisywało !!! Quote
Ulka18 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 No wlasnie, zeby sie lapka goila :kciuki: I zeby Balbinka juz niedlugo wrocila do Murkow! Quote
Murka Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Z bazarku jest jeszcze 27 zł dla Balbinki :) Wczoraj TZ był w Lublinie, ale nie było dr Szpondra, więc nie mógł nawet zobaczyć Balbinki. Na razie nie wiemy kiedy sunia będzie mogła do nas wrócić. W każdym razie chyba nadal wszystko ok. Quote
Murka Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Nie mam żadnych wieści, więc chyba jest ok :) Quote
MagdaNS Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Serdecznie zapraszam na wiosenny bazarek, z którego cały dochód jest przeznaczony na Margo i Balbinkę u Murki. Piękny, pachnący, kwitnący i z niespodziankami :smile: http://www.dogomania.pl/threads/204044-Wiosenny-cudny-i-pachn%C4%85cy-z-niespodziankami-na-mieleckich-podopiecznych-do-19.03. Quote
ciapuś Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Podajcie mi proszę dane do przelewu do osoby która zbiera pieniążki dla Mai.Wreszcie udało mi się zamknąć rozliczenia z bazarku dla suni i Stefanka. Z bazarku dla Mai jest 89zł z tego 33zł halcia wpłaciła już bezpośrednio do Was aby pieniądze nie krążyły ,więc ja mam do przepłacenia jeszcze 56zł. Quote
Murka Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Jak dla Mai to chyba do mnie. W razie co przejdzie na innego psiaka. Quote
halcia Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 HEj ciapuś!Mai czy Balbinki?Bo to wątek Balbinki.Niepokoi mnie,ze nic nie wiadomo tak długo co tam u niej....Ciapuś,ja Kasi-kaskadafik przekazałam na okrągło 40 zł za pontonik.Nie pytałam,czy Kasia przesłała,bo sama Jej mówiłam,ze przy okazji,jak bedzie wysyłała np. kasę z bazarku Quote
Ulka18 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 No fakt, nie wiemy co u Balbinki, czy juz zaczela chodzic czy czegos jej potrzeba. Wiadomosci od doktora nie ma -> to znaczy, ze mozna domniemywac, ze jest chyba ok z sunia... Quote
ciapuś Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 halcia napisał(a):HEj ciapuś!Mai czy Balbinki?Bo to wątek Balbinki.Niepokoi mnie,ze nic nie wiadomo tak długo co tam u niej....Ciapuś,ja Kasi-kaskadafik przekazałam na okrągło 40 zł za pontonik.Nie pytałam,czy Kasia przesłała,bo sama Jej mówiłam,ze przy okazji,jak bedzie wysyłała np. kasę z bazarku Ja juz zakręcona jestem :oops: oczywiście dla Balbinki ,to komu mam wpłacić kaskę dla Balbinki.:diabloti: Quote
halcia Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Bo....już mi głupio było,ze prostuje:eviltong::diabloti:ale ja tak "mam"I widze,ze to jak zaraza:mad: idzie"po ludziach":evil_lol: to zakręcenie.Pozdrawiam zakręconych!:lol: Quote
MagdaNS Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Jak się profesory nie odzywają to może my powinniśmy zadzwonić i się zapytać, co z Balbinką? Jak się miewa Maleństwo :) Quote
halcia Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 To już ponad miesiąc:shake:cholera wie,może tam ze 2x poprawiali...albo co.....ja sie niepokoje brakiem wieści,a psiak nic nie powie.Trzeba zdecydowanie dzwonic,przecież ludzie o swojego psa na pewno dzwonią i to ze 2x dziennie i mają prawo wiedziec na bieżąco czy sie polepszyło,czy pogorszyło:shake:mają prawo sie niepokoić! Quote
kaskadaffik Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Też mi sie wydaje że powinien Doktor po takim czasie już coś powiedzieć na temat łapki.... Halcia ja kasę przesłałam już w dniu jak mi ją dałaś :) Quote
Ulka18 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Ja tez sie martwie. No bo niby czym Balbinka rozni sie od innych psow, tylko tym, ze nie ma wlasnego domu, ale ma nas. Szkoda, ze ten doktor nawet sam nie zadzwoni dla swietego spokoju nie powie co i jak. Ma sluzbowy telefon z kliniki, nie wierze, zeby nie mogl powiadomic telefonicznie co i jak. Moze i mily jest,ale jakos tak wyczuwam lekko lekcewazace podejscie, bo sunia jest 'niczyja'. Quote
MagdaNS Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Tak, bardzo prosimy Murkę, aby w poniedziałek zadzwoniła do Kliniki i dowiedziała się, co z naszą Balbinką. Czy nie znamy jakieś dogomaniackiej ciotki z Lublina, coby mogła podejść w odwiedziny do Balbinki? Quote
Recommended Posts