Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 729
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzwoniliśmy do dr Szpondra: wszystko dobrze się goi, wszystko ok. Ale wskazane jest, aby jeszcze trochę pobyła w klinice. Dr Szponder będzie się odzywać kiedy trzeba będzie Balbinkę odebrać.

Posted

Z bazarku jest jeszcze 27 zł dla Balbinki :)

Wczoraj TZ był w Lublinie, ale nie było dr Szpondra, więc nie mógł nawet zobaczyć Balbinki.
Na razie nie wiemy kiedy sunia będzie mogła do nas wrócić. W każdym razie chyba nadal wszystko ok.

Posted

Podajcie mi proszę dane do przelewu do osoby która zbiera pieniążki dla Mai.Wreszcie udało mi się zamknąć rozliczenia z bazarku dla suni i Stefanka.
Z bazarku dla Mai jest 89zł z tego 33zł halcia wpłaciła już bezpośrednio do Was aby pieniądze nie krążyły ,więc ja mam do przepłacenia jeszcze 56zł.

Posted

HEj ciapuś!Mai czy Balbinki?Bo to wątek Balbinki.Niepokoi mnie,ze nic nie wiadomo tak długo co tam u niej....Ciapuś,ja Kasi-kaskadafik przekazałam na okrągło 40 zł za pontonik.Nie pytałam,czy Kasia przesłała,bo sama Jej mówiłam,ze przy okazji,jak bedzie wysyłała np. kasę z bazarku

Posted

No fakt, nie wiemy co u Balbinki, czy juz zaczela chodzic czy czegos jej potrzeba. Wiadomosci od doktora nie ma -> to znaczy, ze mozna domniemywac, ze jest chyba ok z sunia...

Posted

halcia napisał(a):
HEj ciapuś!Mai czy Balbinki?Bo to wątek Balbinki.Niepokoi mnie,ze nic nie wiadomo tak długo co tam u niej....Ciapuś,ja Kasi-kaskadafik przekazałam na okrągło 40 zł za pontonik.Nie pytałam,czy Kasia przesłała,bo sama Jej mówiłam,ze przy okazji,jak bedzie wysyłała np. kasę z bazarku

Ja juz zakręcona jestem :oops:
oczywiście dla Balbinki ,to komu mam wpłacić kaskę dla Balbinki.:diabloti:

Posted

Bo....już mi głupio było,ze prostuje:eviltong::diabloti:ale ja tak "mam"I widze,ze to jak zaraza:mad: idzie"po ludziach":evil_lol: to zakręcenie.Pozdrawiam zakręconych!:lol:

Posted

To już ponad miesiąc:shake:cholera wie,może tam ze 2x poprawiali...albo co.....ja sie niepokoje brakiem wieści,a psiak nic nie powie.Trzeba zdecydowanie dzwonic,przecież ludzie o swojego psa na pewno dzwonią i to ze 2x dziennie i mają prawo wiedziec na bieżąco czy sie polepszyło,czy pogorszyło:shake:mają prawo sie niepokoić!

Posted

Ja tez sie martwie. No bo niby czym Balbinka rozni sie od innych psow, tylko tym, ze nie ma wlasnego domu, ale ma nas. Szkoda, ze ten doktor nawet sam nie zadzwoni dla swietego spokoju nie powie co i jak. Ma sluzbowy telefon z kliniki, nie wierze, zeby nie mogl powiadomic telefonicznie co i jak. Moze i mily jest,ale jakos tak wyczuwam lekko lekcewazace podejscie, bo sunia jest 'niczyja'.

Posted

Tak, bardzo prosimy Murkę, aby w poniedziałek zadzwoniła do Kliniki i dowiedziała się, co z naszą Balbinką. Czy nie znamy jakieś dogomaniackiej ciotki z Lublina, coby mogła podejść w odwiedziny do Balbinki?