Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:multi: 100 lat Tepisiu :loveu: :laola: :drinking: :drinking: :drinking:

Gratuluję tak wspaniałego wieku :klacz: Tepiś się cudownie trzyma i oby tak dalej :multi:

macie go od szczeniaczka????

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystkiego najlepszego Tepusiu!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol:
Kolejnych 17 latek,
obsiusianych rabatek,
pysznych kosteczek,
szybkich piłeczek,
długich spacerów
i pieszczot wielu

życzą Ola i Kora

:tort: :new-bday::BIG: :new-bday: :BIG: :new-bday: :tort:
:beerchug: twoje zdrówko!!! :bday: i nie zapomnij pomyśleć życzenia przed zdmuchnięciem świeczki
:laola: :laola:

• 3 weeks later...
Posted

Rul; napisał(a):
takie jakby narośla, weci mówią że tpo zmiany starcze i żeby ich nie usuwać. Niestety robi mu się tego więcej :( ...

Ojej, biedny Tepi... ale jak na razie chyba nieźle się trzyma?

Posted

dobrze, dobrze :) . Prawdopodobnie już jutro Tepuś wróci do domu, remont się skończył!! I wreście będzie spał w swoim nowym posłaniu :loveu: . Przedwczoraj był dzień kundelka, więc go wycałowałam ;)

Posted

wczoraj spadł śnieg ^^ . Rano jak byłam z Tepim na spacerze to sie nor,malnie ucieszył xD . A jak sobie kłusował to nogi wysoko podnosił jakby przechodził przez drążki ;P . No ale niestety pozbawiono mnie na miesiąc aparatu ;/ ...

Tepi i jego nogasy xD [stare]

też stare

Posted

Tepi szczeniaczek xD . Ale miał wielkie uszy i ogonek taki, taki... zakręcony :cool3: . Odkopałam z czeluści szafy :) . Dziwnym trafem i zupełnie nieświadomie parę lat temu kupiłam mu prawie identyczną czerwoną obrożę ;)

Posted

[quote name='Rul']
Tepi szczeniaczek xD . Ale miał wielkie uszy i ogonek taki, taki... zakręcony :cool3: . Odkopałam z czeluści szafy :) . Dziwnym trafem i zupełnie nieświadomie parę lat temu kupiłam mu prawie identyczną czerwoną obrożę ;)
witam:)
ale sliczniutki pan:) tu ogonek ma jak moje rude szczescie:):loveu:

Posted

[quote name='Rul']
alesliczny szczenolek:):):):)cuudny:)

wycaluj mordeczke seniora odemnie sliczny jest:)!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu:

jak wysoki jest Tepi?????

Posted

[quote name='Rul']Taki że idelnie do niego pasują wszystki fotele, jakby robione na wymiar 8) .
46cm :) .
:evil_lol:
no to sporawy :)przystojniak:)
tak w ogole to dzien dobry:)
jak mija dzien???????
bo u nas snieg zabarali <odwilz bebe;(>

Posted

myslalam ze cos mi sie pomylilo i czytalam jeszcze raz, jakos nemoge uwierzyc ze ma juz tyle lat i ze cos pokrecilam.
seniorki maja cos takiego w sobie co chwyta czlowieka za serce:loveu:
sliczny:loveu:

Posted

u mnie +1, ale jeszcze nie topnieje. Wogóle to zdaje mi się że Tepkowi się poprawiła kondycja :D . Już nie jest tak zmęczony po spracerach i nie męczy się wchodząc po schodach [chociaż gdyby mógł to by wbiegł na te 4piętro, bo ,,świat się bez niego zawali" :evil_lol: ]. Wczoraj się bidok źle czuł :/ . Ale jest lepiej, nie kaszle [nie ma jakiegoś zastoju od jego serca] :) . Zawsze marzyło mi się żeby mu zrobić foty na spacerze :D .

Tepi z goldenem koleżanki [teraz ten gloden jest już 2x większy od Tepka ;) ]