malawaszka Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 :multi: 100 lat Tepisiu :loveu: :laola: :drinking: :drinking: :drinking: Gratuluję tak wspaniałego wieku :klacz: Tepiś się cudownie trzyma i oby tak dalej :multi: macie go od szczeniaczka???? Quote
Dobcia Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Piękny pies, wspaniale musicie o niego dbać, nigdy bym się nie domyśliła jego wieku:lol: Wszystkiego najlepszego z okazji 17-nastki!!!:tort: Quote
Ola&Kora Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Wszystkiego najlepszego Tepusiu!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: Kolejnych 17 latek, obsiusianych rabatek, pysznych kosteczek, szybkich piłeczek, długich spacerów i pieszczot wielu życzą Ola i Kora :tort: :new-bday::BIG: :new-bday: :BIG: :new-bday: :tort: :beerchug: twoje zdrówko!!! :bday: i nie zapomnij pomyśleć życzenia przed zdmuchnięciem świeczki :laola: :laola: Quote
Rul Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Dzięki w imieniu Tepka :D ! pierwszy sen w nowym posłaniu [jeszcze u babci] Quote
Juszes Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 śpioszek kochany :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Ola&Kora Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Ale słodziasty :loveu: :loveu: :loveu: A co on ma na tylnej łapce, takie czerwone? Quote
Rul Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 takie jakby narośla, weci mówią że tpo zmiany starcze i żeby ich nie usuwać. Niestety robi mu się tego więcej :( ... Quote
Agga Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Ale urocza mordusia. A jaka słodka w tym legowisku:loveu: Quote
alive Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Tepuś jest śliczny i świetnie się trzyma! :loveu: W życiu nie dałabym mu 17 lat!!! :-o Quote
Ola&Kora Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Rul; napisał(a):takie jakby narośla, weci mówią że tpo zmiany starcze i żeby ich nie usuwać. Niestety robi mu się tego więcej :( ... Ojej, biedny Tepi... ale jak na razie chyba nieźle się trzyma? Quote
Rul Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 dobrze, dobrze :) . Prawdopodobnie już jutro Tepuś wróci do domu, remont się skończył!! I wreście będzie spał w swoim nowym posłaniu :loveu: . Przedwczoraj był dzień kundelka, więc go wycałowałam ;) Quote
rudaa1 Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Jestem pod wrażeniem, jak on się trzyma super :D W życiu bym nie powiedziała, że ma aż 16 latek. Wygłasiaj staruszka;) Quote
Rul Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 wczoraj spadł śnieg ^^ . Rano jak byłam z Tepim na spacerze to sie nor,malnie ucieszył xD . A jak sobie kłusował to nogi wysoko podnosił jakby przechodził przez drążki ;P . No ale niestety pozbawiono mnie na miesiąc aparatu ;/ ... Tepi i jego nogasy xD [stare] też stare Quote
Ola&Kora Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Ależ se zrobił supełek na łapkach :D:D:D Quote
Rul Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Tepi szczeniaczek xD . Ale miał wielkie uszy i ogonek taki, taki... zakręcony :cool3: . Odkopałam z czeluści szafy :) . Dziwnym trafem i zupełnie nieświadomie parę lat temu kupiłam mu prawie identyczną czerwoną obrożę ;) Quote
Alynkaaa Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='Rul'] Tepi szczeniaczek xD . Ale miał wielkie uszy i ogonek taki, taki... zakręcony :cool3: . Odkopałam z czeluści szafy :) . Dziwnym trafem i zupełnie nieświadomie parę lat temu kupiłam mu prawie identyczną czerwoną obrożę ;) witam:) ale sliczniutki pan:) tu ogonek ma jak moje rude szczescie:):loveu: Quote
Alynkaaa Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='Rul'] Tepi szczeniaczek xD . Ale miał wielkie uszy i ogonek taki, taki... zakręcony :cool3: . Odkopałam z czeluści szafy :) . Dziwnym trafem i zupełnie nieświadomie parę lat temu kupiłam mu prawie identyczną czerwoną obrożę ;) alesliczny szczenolek:):):):)cuudny:) wycaluj mordeczke seniora odemnie sliczny jest:)!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: jak wysoki jest Tepi????? Quote
Rul Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Taki że idelnie do niego pasują wszystki fotele, jakby robione na wymiar 8) . 46cm :) . Quote
Juszes Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 zdjęcie tepiego szczeniaczka super! :loveu::loveu: Quote
Alynkaaa Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Rul']Taki że idelnie do niego pasują wszystki fotele, jakby robione na wymiar 8) . 46cm :) . :evil_lol: no to sporawy :)przystojniak:) tak w ogole to dzien dobry:) jak mija dzien??????? bo u nas snieg zabarali <odwilz bebe;(> Quote
furciaczek Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 myslalam ze cos mi sie pomylilo i czytalam jeszcze raz, jakos nemoge uwierzyc ze ma juz tyle lat i ze cos pokrecilam. seniorki maja cos takiego w sobie co chwyta czlowieka za serce:loveu: sliczny:loveu: Quote
Rul Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 u mnie +1, ale jeszcze nie topnieje. Wogóle to zdaje mi się że Tepkowi się poprawiła kondycja :D . Już nie jest tak zmęczony po spracerach i nie męczy się wchodząc po schodach [chociaż gdyby mógł to by wbiegł na te 4piętro, bo ,,świat się bez niego zawali" :evil_lol: ]. Wczoraj się bidok źle czuł :/ . Ale jest lepiej, nie kaszle [nie ma jakiegoś zastoju od jego serca] :) . Zawsze marzyło mi się żeby mu zrobić foty na spacerze :D . Tepi z goldenem koleżanki [teraz ten gloden jest już 2x większy od Tepka ;) ] Quote
Alynkaaa Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 alez on jest slodki:) ty wyglada jak terjerek:) slodziak ma coS w sobie:):loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Juszes Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Jak słodko :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Olynda Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 A mi sie wydaje że TEPI ma cos z parsona jest śliczny i oby jak najdłużej żył i wcale nie widac po nim że ma 16 latek :) Quote
Recommended Posts