Rul Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Hejka :) ! Właśnie się zarejestrowałam więc pochwalę się moim psiskiem Tepim. Jest to ,,czysty" kundelek ;) :P . Jest już staruszkiem (16lat) i ma problemy z sercem, od roku go leczymy, ale niezbyt widać po nim wiek-nadal jest wesoły, czasem mam wrażenie że zamienia się w szczeniaka ;) ... ale czasem też jest poważny :) xD Więcej zdjęć już za niedługo :) Quote
Juszes Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 zeczywiście nie widać po nim jego wieku, wygląda jak młodzieniaszek, nieźle się trzyma :D. Fotki cudne. Wygłaskaj od emnie maluszka :** Quote
Kati Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 bardzo dobrze wyglada jak na swoj wiek. to tez zaleta bialych psow, ze nie wydac na nich siwizny. Quote
Rul Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 kolejne fotki :) podgryzanie kości: pięęękna minka xD Quote
Juszes Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 ojeju jakim jestem slotkim piesiem :loveu::loveu::loveu: Quote
Ola&Kora Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Piękny pies. Nie widać po nim, żeby miał aż szesnaście lat, nieźle się trzyma :loveu: . Ucałuj go ode mnie Quote
Rul Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 piechu ucałowany, dziś wrócił do mnie aparat i zabieram się do cykania fot :) Quote
Ola&Kora Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Rul napisał(a):piechu ucałowany, dziś wrócił do mnie aparat i zabieram się do cykania fot :) Nie moge sie doczekać :p :multi: Quote
Juszes Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 pisze, żeby temat był na początku i więcje osób mogło natrafić na galerię Tepisia Quote
Rul Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 no i dorwałam się do aparatu :diabloti: . U nas jeszcze remont, więc Tepuś jeszcze ma wakacje u babci ;) w tym dniu coś Tepusia się trzymały śmieszne miny xD takiej miny jeszcze nigdy nie zrobił :lol: tu Tepi ziewał, a zarazem sapał ;) a to ,,koleżanka" Tepa-roczna Kora, która najchętniej poszłaby na niego z zębami Quote
diabelkowa Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 sliiiczny :DD normalnie wreszcie spotykam kogos w moim wieku :DDD Quote
Ola&Kora Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Kurka wodna, on jest naprawdę cudowny :loveu: :loveu: :loveu: Najwyraźniej sesja zdjęciowa zaczęła go troszkę nudzić :p ;) A na tej fotce wygląda, jakby miał ochotę coś przeskrobać :eviltong: Quote
hanik Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Fajowski jest. Uwielbiam takie pieski:loveu: Quote
Juszes Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 No ja wciąż niedowierzam, że on ma 16 lat!! Normalnie taki wesolutki piesio, jak bym gdzieś na ulicy zobaczyła, to bym pomyślała, że młodzieniaszek! Quote
Rul Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 na zdjęciach nie widać jego wieku, ale niestety w życiu codziennym jego wiek daje o sobie znać... Ma np. w miejsu przed czarną łatą nagrzbiecie taki jakby wybrzuszony kręgosłup (głwnie po spaniu), robię mu co jakiś czas masażyki, ale czy to coś daje...? Poza tym to mieszkamy na 4piętrze w bloku, windy nie mamy i musimy do wnosić, bo się męczy przy wchodzeniu :shake: . Ale jak na razie w domu mamy remont i wszyscy łącznie z Tepim jeteśmy u babci :) ta fotka nie jest picowana w żadnym photoshopie, po prostu miałam długi czas naświetlania, a Tepi obrócił pysk i się takie coś zrobiło :D fotka jak Tepi sobie skoczył, niestety trochę mi uciekł z kadru Quote
Ola&Kora Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 No niestety starość nie radość... Ale Tepuś jest radosny i pełen wigoru i to jest najważniejsze. A foteczki jak zwykle piękne! :loveu: Quote
BBeta Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 W życiu bym nie pomyślała, że Tepi ma tyle lat. Bardzo ładny pies z niego :loveu: Quote
shangri_la Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 bardzo lubie czarno biale fotki ( sama nie czesto robie bo moj pies na nich wychodzi jak plama...:p ) a to bardzo mi sie podoba, jakie ma pazurki roznokolorowe, super. taaaki jestem fajny piesio, śliczne wierne oczka on naprawde jest takim powaznym panem w podeszlym wieku? nie wyglada:lol: pozdrawiam Quote
Rul Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 dzięki :) . Zrowię wam fotkę ksiązeczki zdrowia-na dowód ;) . Zaraz po moim powrocie z wystawy... I z czerwa Quote
Juszes Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 oo fotki są!! Słodziaste! A to z zamazanym bnochalkiem wygląda jak przeróbka naprawdę :D Quote
Juszes Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Ohh jak p[ięknie pachną te kwiatuszki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Ola&Kora Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Rul; napisał(a): Zobaczcie jaki jestem piękny!!! :p :p :p Quote
Rul Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 :BIG: :new-bday: Ogłaszam wszem i wobec, że Tepiś 02.09br. obchodził 17 urodzinki! Niedawno byłam z nim u weta na szczepienie, a przede wszystkim na zbadanie jego kulawizny. Okazło się, że ma coś z korzonkami. Wet też go posłuchał, nie ma zastoju w płucach i dobrze go leczymy :) . Nowych fotek nie ma ;) Quote
Recommended Posts