Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hejka :) ! Właśnie się zarejestrowałam więc pochwalę się moim psiskiem Tepim. Jest to ,,czysty" kundelek ;) :P . Jest już staruszkiem (16lat) i ma problemy z sercem, od roku go leczymy, ale niezbyt widać po nim wiek-nadal jest wesoły, czasem mam wrażenie że zamienia się w szczeniaka ;) ...

ale czasem też jest poważny :)

xD

Więcej zdjęć już za niedługo :)

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no i dorwałam się do aparatu :diabloti: . U nas jeszcze remont, więc Tepuś jeszcze ma wakacje u babci ;)

w tym dniu coś Tepusia się trzymały śmieszne miny xD

takiej miny jeszcze nigdy nie zrobił :lol:

tu Tepi ziewał, a zarazem sapał ;)
a to ,,koleżanka" Tepa-roczna Kora, która najchętniej poszłaby na niego z zębami

Posted

Kurka wodna, on jest naprawdę cudowny :loveu: :loveu: :loveu:

Najwyraźniej sesja zdjęciowa zaczęła go troszkę nudzić :p ;)

A na tej fotce wygląda, jakby miał ochotę coś przeskrobać :eviltong:

Posted

na zdjęciach nie widać jego wieku, ale niestety w życiu codziennym jego wiek daje o sobie znać... Ma np. w miejsu przed czarną łatą nagrzbiecie taki jakby wybrzuszony kręgosłup (głwnie po spaniu), robię mu co jakiś czas masażyki, ale czy to coś daje...? Poza tym to mieszkamy na 4piętrze w bloku, windy nie mamy i musimy do wnosić, bo się męczy przy wchodzeniu :shake: . Ale jak na razie w domu mamy remont i wszyscy łącznie z Tepim jeteśmy u babci :)

ta fotka nie jest picowana w żadnym photoshopie, po prostu miałam długi czas naświetlania, a Tepi obrócił pysk i się takie coś zrobiło :D

fotka jak Tepi sobie skoczył, niestety trochę mi uciekł z kadru

Posted

bardzo lubie czarno biale fotki ( sama nie czesto robie bo moj pies na nich wychodzi jak plama...:p ) a to bardzo mi sie podoba, jakie ma pazurki roznokolorowe, super.

taaaki jestem fajny piesio, śliczne wierne oczka

on naprawde jest takim powaznym panem w podeszlym wieku? nie wyglada:lol:
pozdrawiam

• 3 weeks later...
Posted

:BIG: :new-bday:
Ogłaszam wszem i wobec, że Tepiś 02.09br. obchodził 17 urodzinki!

Niedawno byłam z nim u weta na szczepienie, a przede wszystkim na zbadanie jego kulawizny. Okazło się, że ma coś z korzonkami. Wet też go posłuchał, nie ma zastoju w płucach i dobrze go leczymy :) .
Nowych fotek nie ma ;)