Qeeriefire Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 deer_1987 napisał(a):Nalezalo sie Kasi (a w sumie jej psiakom :diabloti:) za tyle dobrego co dla nas zrobila i jeszcze zaoferowala ze co miesiac bedzie nam wysylac potrzebne leki dla Niuni :loveu: No to pewnie ;) Quote
taxelina Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Moze i masz blisko ale nie kazdemu by sie chcialo tak zrobic uwierz mi... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Nie każdemu...;) ale ważne, że są jeszcze ludzie, którzy chcą pomóc bezinteresownie:) Miłego dnia i mizianko dla Modeleczek:D Quote
Paulina_mickey Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 http://img836.imageshack.us/img836/2793/sn853041.jpg Haha nie powinnaś tak psiutków rozpijać :diabloti: http://img838.imageshack.us/img838/2172/sn853063.jpg Ale fajne różności :multi: Quote
Kasi i Lena Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Fifka i jej wielki jęzor:) I Lenka moje kochane maleństwo Quote
A&L Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Piękne dziewczynki :) A jak tam ma się sprawa fryzury pani L? Quote
Kasi i Lena Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 deer_1987 napisał(a):ale slodkie :loveu: Wiem:loveu: A&L napisał(a):Piękne dziewczynki :) A jak tam ma się sprawa fryzury pani L? Jak widać dalej w nieładzie:D ale ten rudy grzbiet był czasem skubany i ma inna sierść niż na reszcie ciałka, bardziej szorstką. Quote
Kasi i Lena Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Mi się wydaje że ta sierść jest taka sucha. Może to wina kaloryferów i suchego powietrza, ale Fifi tak nie ma. Nie wiem czy taka ma być czy może jakąś odżywkę nawilżającą jej kupić. Quote
Molowe Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 http://img821.imageshack.us/img821/1057/sn853027.jpg Fifka we wzorku rogza który ostatnio mi się bardzo podoba :loveu: http://img842.imageshack.us/img842/4537/sn853052.jpg Lena leży i pilnuje worka z jedzeniem tam z tyłu :D Quote
Kasi i Lena Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 [quote name='Molowe']http://img821.imageshack.us/img821/1057/sn853027.jpg Fifka we wzorku rogza który ostatnio mi się bardzo podoba :loveu: http://img842.imageshack.us/img842/4537/sn853052.jpg Lena leży i pilnuje worka z jedzeniem tam z tyłu :D Ten wzorek na rudym psie super wygląda. Fifce nie pasuje , na Lenę dużo za szeroki w obwodzie ale myślę jakby rozpruć i skrócić zacisk żeby pasowało. Lena nie pilnuje karmy, ona stara się wyglądać na malutką i niewinną bo wie że w barku schowane są suszone przysmaki od Deer. Ma nadzieje że jeszcze coś wysępi;) Quote
Molowe Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 hehe nie no tak zwrócilam uwage na karmę :D no ja właśnie miałam wątpliwości zawsze ale jak tak mówisz moze kiedyś się skuszę :loveu: Quote
Kasi i Lena Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Zrobię jutro fotkę na Lenie, ona ma rudy grzbiet. Mi się bardzo podoba w tym wzorku:loveu: Quote
Molowe Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 spoko spoko chętnie obejrzę modeleczkę :D miałam kiedyś wątpliwości co do różowego na mojej Rudej ale po założeniu jej różowej obróżki podoba mi się dlatego myślę że w Pink hearts też będzie ładnie wyglądać :loveu: Quote
Kasi i Lena Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Będzie pięknie wyglądać, wbrew pozorom rudym ładnie w różu:loveu: Poszukaj sobie w galerii Lucky jak jej Megi wygląda w różowej obroży, moim zdaniem ślicznie. Quote
Molowe Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 wiem wiem moja ma już dwie różowe obróżki i bardzo mi się w nich podoba dlatego na święta dostanie najpewniej różowe szelki z trixie :loveu: Quote
Kasi i Lena Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Te w serduszka? Będzie się na pewno pięknie w nich prezentować. Ja myślałam nad nimi dla Leny ale ma już szelki Lupine fioletowo-zielono-białe w kwiatuszki i szelki od Taks więc nie ma sensu kupować jej kolejnych. Quote
Molowe Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 tak te w serduszka bardzo mi się wzór spodobał no i Molly nie ma jeszcze takich ładniejszych szelek ma takie czarne skórkowe ale to bardziej jak idzie gdzieś na tarzanko lub zabawę z Miką :evil_lol: a te będą takie wyjściowe chce jej kupić szorki bo jakoś ładniej w nich wygląda niż w guardach :loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 A czy ten jęzorek pomaga "kraść" jakieś pyszności?:D hih super foteczki :) mi też się wreszcie udało choć ciężko było... ślicznie razem wyglądają :) Quote
Kasi i Lena Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Molowe napisał(a):tak te w serduszka bardzo mi się wzór spodobał no i Molly nie ma jeszcze takich ładniejszych szelek ma takie czarne skórkowe ale to bardziej jak idzie gdzieś na tarzanko lub zabawę z Miką :evil_lol: a te będą takie wyjściowe chce jej kupić szorki bo jakoś ładniej w nich wygląda niż w guardach :loveu: Moje niestety nie mogą szorek bo z nich się bez roblemu uwalniają:( A moim zdaniem szorki wyglądają o niebo lepiej od guardów. Chiquita&DeeDee napisał(a):A czy ten jęzorek pomaga "kraść" jakieś pyszności?:D hih super foteczki :) mi też się wreszcie udało choć ciężko było... ślicznie razem wyglądają :) Tak, ten jęzorek bardzo pomaga kraść dodając do tego wrodzone zdolności Fifci do wskakiwania na blaty w kuchni. Ta zaraza potrafi sobie taboret podsunąć żeby dostać się do mebli;) Quote
Molowe Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Kasi i Lena napisał(a):Moje niestety nie mogą szorek bo z nich się bez roblemu uwalniają:( A moim zdaniem szorki wyglądają o niebo lepiej od guardów. oj to szkoda bo faktycznie mnie też się psy bardziej podobają w szorkach :) Quote
lawendowa Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Fantastyczna parka :) Zawsze to raźniej psu jak ma drugiego psa :) Pozdrawiamy! Quote
Recommended Posts