Kasi i Lena Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 Fajnie że jesteście z Fifunią i ze mną Tutaj Fifka dzień po operacji Tutaj dzisiejsza, śpiąca sobie w kubraczku pooperacyjnym Quote
Joann Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Fifi trzymaj się! Na pewno będzie wszystko dobrze! Quote
Qeeriefire Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Nie wiedziałam :( Fifi jest silna, wyzdrowieje ! Quote
Kasi i Lena Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 Dzięki za wsparcie, bardzo się martwimy stanem Fifki. Biedne, smutne maleństwo Quote
Qeeriefire Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Miejmy nadzieję,że teraz się zregeneruje i później energia wróci ;) Quote
Molowe Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 mam nadzieje że Fifka szybko wróci do zdrowia i zregeneruje siły :loveu: Trzymaj się Kasiu wiem że jest Ci teraz ciężko :calus: Quote
rashelek Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 biedna Fifi :( trzymam kciuki za jej szybki powrót do zdrowia i wasze nerwy! :calus: Quote
Kasi i Lena Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 Dzięki Dziewczyny. To takie przykre jak ukochany pies zachoruje:( Quote
taxelina Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Trzeba miec nadzieje ze sie z tego szybko wylize! :loveu: Quote
Kasi i Lena Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 Ja mam nadzieje ale równocześnie strasznie się boje i martwię. Quote
katik Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Biedna Fifi :( Trzymam kciuki za szybki powrót do formy. :) Quote
gops Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 zjadła to w domu czy na spacerze? skoro takich pochłaniacz różnych rzeczy to trzeba by się chyba nad kagańcem zastanowić , żeby nie było powtórki z rozrywki .:roll: niech Fifka zdrowieje, trzymamy kciuki za szybki powrót do zdrowia. Quote
taxelina Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Zjadla w domu a przeciez w domu nie bedzie nosic kaganca :roll: Quote
gops Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='deer_1987']Zjadla w domu a przeciez w domu nie bedzie nosic kaganca :roll:[/QUOTE] to jest oczywiste że w domu nie będzie nosić , ale jeśli je również na spacerach to trzeba pomyśleć o tym , bo szkoda psa. Quote
Lucky. Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 biedna Fifka :( ja miałam stracha, jak M miała poważne zapalenie ucha, aż piszczała, najbardziej bałam się jak dostatnie głupiego jasia, ale wszystko jest ok :) Więc z Fifką też będzie, trzymamy kciuki ! Quote
Kasi i Lena Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 Fifka kradnie w domu, zjadać raczej nie zjada rzeczy niejadalnych ale jak widać nie zawsze:( Chowamy wszystko co się da, jednak to nie wystarczyło:( Quote
A&L Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='Kasi i Lena']Dzięki Dziewczyny. To takie przykre jak ukochany pies zachoruje:([/QUOTE] Wiem coś o tym... Jestem z Tobą i Fifulcem. Ucałują ją ode mnie :) Quote
Molowe Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 jak tam się pani Fifkowa dzisiaj czuje ???? :) Quote
Kasi i Lena Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 Fifce odpukać, jest lepiej. Chce się bawić biegać, skakać. Muszę jej pilnować żeby się oszczędzała. Dziękuje za wsparcie, duchowe:) Quote
Recommended Posts