taxelina Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Molowe napisał(a):Kasi i Lena coś się nie odzywa chyba się biedna załamała że handel jej psami tu robimy:cool3: No cos jej nie ma, ale mam nadzieje ze to nic powaznego... Quote
Kasi i Lena Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 Nie, nie, wcale się nie załamałam:) Burków nie oddam bo za bardzo się kochamy:) Nie było mnie z powodu awarii internetu:( Quote
Kasi i Lena Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 Tak sypia księżniczka, w łóżku na poduszce, żeby jej miękko było w książęce cztery litery;) A tu mniej książęca Fifka w swoim legowisku Quote
taxelina Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Ta druga cos mniej zadowolona :diabloti: jakby sie pytala po co robisz zdjecie? Quote
Kasi i Lena Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 Bo się pytała, po co ją wkurzam fotką jak ona się do spania układa, na widok aparatu głowę podniosła. Quote
rashelek Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Puchata księżniczka wywalona, jakby mówiła "bierz co chcesz, tylko daj spać!" Za to Fifi ma minę płatnego zabójcy, ja bym się bała :D Quote
Molowe Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Fifka niezadowolona że się na łóżku nie ułożyła ale w sumie już sie położyła to po co wstawać ? :D Quote
Kasi i Lena Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 Puchata księżniczka uważa że łóżko i poduszka jej się należy:) Fifka mimo miny by mnie nie zagryzła, z nią można robić wszystko (oczywiście w granicach rozsądku) i przyjmuje to ze spokojem a wręcz miłością. Quote
rashelek Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 To Mika jest połączeniem Księżniczek :D Łóżko, kołdra i poducha to jej osobista własność, robić z nią w zasadzie też mogę co chce, gorzej z innymi :P Ale przynajmniej nikt mi do niej łap nie pcha :D Quote
Kasi i Lena Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 rashelek napisał(a):To Mika jest połączeniem Księżniczek :D Łóżko, kołdra i poducha to jej osobista własność, robić z nią w zasadzie też mogę co chce, gorzej z innymi :P Ale przynajmniej nikt mi do niej łap nie pcha :D U nas to samo, lena obrażona da się dotykać każdemu , patrzy najwyżej z odrazą. Fifka by chyba rękę odgryzła obcemu, wet się jej boi:D deer_1987 napisał(a):No wlasnie jak to nie na lozku? Nie wiem, ja sobie łóżka nie wyobrażam bez ciepłego pieska do którego mozna się przytulić:) Quote
Lucky. Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 ja też sobie nie wyobrażam spania bez psa, TZ już mi mówi, że psa do łóżka nigdy nie wpuści :P Quote
Kasi i Lena Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 Lucky. napisał(a):ja też sobie nie wyobrażam spania bez psa, TZ już mi mówi, że psa do łóżka nigdy nie wpuści :P Mój też tak miał ale teraz śpi z piesiem;) Quote
taxelina Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Lucky. napisał(a):ja też sobie nie wyobrażam spania bez psa, TZ już mi mówi, że psa do łóżka nigdy nie wpuści :P Czekaj czekaj sam bedzie psa zapraszal :diabloti: Quote
FredziaFredzia Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Eris nie śpi na łóżĸu, mimo tego że go zapraszam, on poleży, poczeka aż już mi się znudzi mizianie go i schodzi. Aaaa, po wystawie ostatniej był tak zmęczony że uwaga! Nawet spał 2 godziny na łóżku (ale się ocknął i był bardzo zdziwiony). ;) Quote
darii_iia Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Piękne psice. ! :) Mój jeden malec też tak śpi...i świeci jajcami. :evil_lol: Pozdrawiamy. ;) Quote
Oscar Patric Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='Kasi i Lena']Tak sypia księżniczka, w łóżku na poduszce, żeby jej miękko było w książęce cztery litery;) tak też mój Oscar sypia:lol::lol: a książęce 4 litery są ważne przecież:eviltong: Quote
A&L Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Moja Lena w takiej pozycji rzuca się po łóżku kiedy chce się bawić :) Quote
A&L Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 SORRY ZA OFFA, ALE SYTUACJA JEST PODBRAMKOWA. PROSZĘ, ZAJRZYJCIE: http://www.dogomania.pl/threads/2156...5#post17755305 Quote
taxelina Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Prosimy o duzo kciukow dla Fifki po przebytej operacji! Fifka jest bardzo dzielna i powoli dochodzi do siebie. Wiem jak duzo osob bylo/jest z nami i Niunia w jej chorobie to teraz prosimy o kciuki dla Fifki! :loveu: Quote
Molowe Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Oczywiście trzymam kciuki żeby Fifunia szybko wróciła do zdrowia:loveu: A co się stało? dlaczego operacja ?:-( Quote
taxelina Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='Molowe'] A co się stało? dlaczego operacja ?:-([/QUOTE] Fifka, jak wiemy, potrafi ukrasc rozne rzeczy :( Tym razem miala pecha bo na 99% kawalek reklamowki przykleil sie do jelit i spowodowal stan zapalny, bezobjawowy, nastepnie doszlo do otrzewnej juz z objawami. Quote
Molowe Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='deer_1987']Fifka, jak wiemy, potrafi ukrasc rozne rzeczy :( Tym razem miala pecha bo na 99% kawalek reklamowki przykleil sie do jelit i spowodowal stan zapalny, bezobjawowy, nastepnie doszlo do otrzewnej juz z objawami.[/QUOTE] o jejku :( Quote
Recommended Posts