Kasi i Lena Posted August 24, 2013 Author Posted August 24, 2013 Zabawka żyje i ma się dobrze :D Quote
Kasi i Lena Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 Tak :) ona nie rozgryza zabawek tylko tak sobie je memła. Skunks jest cały tylko wygląda jak psu z gardła wyjęty :D Quote
taxelina Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Sherry mowi ze takie sa najlepsze :loveu: Trzymaj kciuki dzis za zawody ok 11:00 wyjezdzamy Quote
Kasi i Lena Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 Nie twierdzę że nie, Lenusia kocha skunksa:loveu:. Gdybym go jej nie dawkowała to by go zamemłała na śmierć:) Trzymam bardzo mocno, powodzenia. Quote
taxelina Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Sherry ma tylko stare porwane -przez nia - zabawki inne sa dopiero na nagrody :razz: Dzieki :loveu: Jak dzis nam nie pojdzie (ani nie bylo kiedy pocwiczyc ani ja nie jestem w formie - zmeczona po calym tygodniu gdzie pare dni pracowalam ponad 12h) to sa jeszcze inne zawody :) Quote
Kasi i Lena Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 My nie mamy starych porwanych zabawek. Co zniszczone to wyrzucałam. To był chyba błąd bo mamy bardzo mało psich zabawek. Będzie dobrze, najważniejsze to dobra zabawa. Quote
taxelina Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 No jak tak mozna ta sa najfajniejsze :mad: Dokladnie :loveu: nie uda sie to sie nie uda dzis ot tyle "zlego" i "strasznego" sie stanie :diabloti: Quote
zahirka11 Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 świetne zdjęcia, fajnie, że Lena lubi pływać, ja jakoś mojego nie mogę przekonać do wody :) a te domowe fotki cudne :loveu: Quote
Kasi i Lena Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 deer_1987 napisał(a):No jak tak mozna ta sa najfajniejsze :mad: Dokladnie :loveu: nie uda sie to sie nie uda dzis ot tyle "zlego" i "strasznego" sie stanie :diabloti: Pewnie tak ale ze mnie panikara że jak coś rozgryzione czy popsute to już się do zabawy nie nadaje bo przez przypadek pies może połknąć. Tak mi zostało po akcji Fifki z workiem. zahirka11 napisał(a):świetne zdjęcia, fajnie, że Lena lubi pływać, ja jakoś mojego nie mogę przekonać do wody :) a te domowe fotki cudne :loveu: Lenka wielbi wodę, Fifka to tak różnie czasem wejdzie czasem nie. Quote
taxelina Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Wiem rozumiem :loveu: a Ty nie na gg? ja tu sie chwale na gg a Ty co? :mad: na fb tez :mad: Quote
Kasi i Lena Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 A bo ja na dogo z doskoku. Dogo mam włączone i co jakiś czas patrze. Tz siedzi i rozmawia przez skejpa:roll: Quote
taxelina Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 aaa to potem filmik obejrzyj jak tz padnie :razz: Quote
Ty$ka Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Jak Ci zazdroszczę takiego widoku - Lenka i zabawka... :( Fajnie się bawi :loveu: Quote
Kasi i Lena Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 Czemu? Morus się nie bawi? Tak, świetnie się bawi:loveu: Jest zakochana w tym skunksie. Dostaje go codziennie na kilka minut. Jakby był ciągle dostępny szybko by się znudził a tak to jest dziki szał jak się zapytam czy chce skunksa :) Quote
Ty$ka Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Tak, zgadza się. W ogóle. Wczoraj dwa razy poleciał za swoim haszaczakiem, ale to dlatego, że nie byliśmy wczoraj na spacerze (nie miałam czasu) ani go nie szkoliłam, więc sfiskował mi z nudów i jak zobaczył misia to zrobił z nim dwa okrążenia, potarmosił dwa razy i.... wypluł, bo poszedł sobie kopać dołek. O, to cieszę się :loveu: A Fifi się nim nie bawi? Quote
Kasi i Lena Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 Nie, bo Fifka tak sobie lubi takie zabawki. Ona woli jakieś piłeczki, przeciąganie szarpakiem itp. A najbardziej na świecie lubi jak jej rzucam patyk na spacerze. Quote
Kasi i Lena Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 Na to wychodzi :) Może kup Morusowi jakąś zabawkę i zacznij się nią sama bawić żeby zobaczył że masz coś fajnego. Póxniej dawkowanie na chwile żeby się nie znudził. Ja na początku robiłam ten błąd że zabawki były zawsze dostępne, gdzieś sobie tam na podłodze i suki się nimi po pierwszej radości nie interesowały. Do tej pory choć zabawki pochowane i wydzielane niektórych nie lubią. Quote
Ty$ka Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Próbowałam, dla niego mogę się bawić, on w tym czasie chętnie popatrzy i się popasie trawą :D. Zabawek nie ma dostępnych ;) Quote
Kasi i Lena Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 W takim wypadku ten typ po prostu tak ma :) Quote
rashelek Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 To widzę, że skunksior powitany z uczuciem został :D Super, że Lence tak przypasował! Quote
Kasi i Lena Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 Tak, miłość jest wielka. Wiedziałam że tak będzie bo ona uwielbia pluszaki. A ten dodatkowo piszczy to jest szał :) Quote
Recommended Posts